- 11 Aralık 2018
- 42.711
- 265.312
- 598
Ablam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
Yuzlerce cozum urettik ablasi bosansin calissin diye ama konu sahibi illa ki ablasina hazir yardim bulma cabasinda oldugu icin topu baskalarina atiyor.Sanki biz evlendirdik kocası kötü çıktı geçinimini sağlamamız gerekiyordu nafakasız bıraktık. Hayırdır ne bu sitem ablanız çalısacak diyoruz 4 çıcugu var diyorsunuz her öneriye imkansız olmaz yapamaz cevabı verdiniz unuttunuz heralde
Bosuna nefes tuketme canimŞimdi okudum konuyu .
Bu kadar pislik bir adama 4 cocuk yapıp devletten yardım bekleyip eli kolu bağlı oturmak saçma bir beklenti zaten
Ablan ise girecek mecburen.
Ailen de ablana kucak açacak.
Bu işin başka oluru sizce nedir ?
Bosuna nefes tuketme canim
Onceki konuda dilimizde tuy bitti
Konu sahibi ablasinin israrla hicbir sekilde calisamayacagini savuniyor
Hazir yardim almasi gerektigini belirtiyor israrla
Eee bulsun alsin o zaman yardim
Biz ne yapabiliriz ki burdan?
Hayirsever mi bulmamizi istiyor ablasina anlamadim
Vallahi billahi aklima bu geliyor artikHer birimiz ayda 10 lira yatırsak hesabına abla oldukça iyi geçinir bence. Güzel fikirmiş bak bu
Vallahi billahi aklima bu geliyor artik
Sanirim bir sekilde farkindalik yaratio ablasina aylik yardim bulma cabasinda
Cunku hicbir cozumu kabul etmedi onceki konuda
Simdi de bizi sucluyor
Biz mi yaptirdik sorumsuz deli.adamdan 4 cocuk?
Olmus bitmis Allah uzun omir versin cocuklara tamam da ..eeeee cekeceksin simdi biraz cefa napalim yani..
Bir sekilde calisacak ablasi.
Bas_ka yo_lu yoooooookkkk!!
Tabii kiÇocukların kısmeti varmış, niye dört çocuk diye sormayacakmışız. Sormayalım tamam da cefasını da çocuklardan sorumlu olan çekecek mecbur, ne yapabiliriz. Her birini birimiz alıp yetiştirip, okutup iş sahibi yapıp geri mi verelim?
Tabii ki
Allah uzun omur versin hepsine
O ayri da.
Yani biz ne diyelim daha fazla?
Aramizda para toplayip ablaya para mi yollayalim?
Ne bekliyor cidden samimiyetle soyliyorum anlamadim?
Ne desek kabul etmedi
Ustune suclu biz olduk
Burdakiler boşanmasın dedi diye mi boşanmadı ablanAblam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?