- 3 Aralık 2018
- 418
- 353
- 18
- 39
Buradaki yorumlara göremi sekillendiriyosunuzki hayatınızı. Ayrıca dünya görüşü olup farklı acılardan bakmaya yarayacak yorumlarda yapılıyor . Siz ne anlattıysanız onu yorumlamıştırlar. Ayrıca şiddeti burada kimsenin hosgorecegini sanmıyorumAblam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
Burada herkez kendi düşünce ve hayat yapısına göre cevap verir, burada konu açtıysanız gelecek cevaplarıda kaldırabilmelisiniz. Sizin istediğiniz tarzda cevap gelmedi diye sitem etmek ... Gerçekten saçmalamışsın be tatlımAblam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
Bu nasıl bir üslup yahu.Sen önce aç karnini doyur..
Bosanmasin demedik ki.Burdakiler boşanmasın dedi diye mi boşanmadı ablan
Konuyu bilmeyenler icin arkadas cok guzel ozetlemis vallaDiğer konunuzda size "bedavadan para beklemeden olmaz,çalışsın işine gücüne baksın" dedik
"Ama çalışamaz 4 çocuğu var en küçüğü bla bla bla" diyerek bahane sundunuz.
Ailenizin yanına yerleşsin dedik
"Ama annem istemiyor,4 çocuk var kafaları kaldırmaz bla bla bla" dediniz
Bulduğumuz,sunduğumuz her çözüme itinayla bir cevap yerleştirdiniz.
Sonra da suçlu biz olduk öyle mi? Komik
Yıllardır nefret ettiği adamla aynı yatağa girip üstüne korunmayıp 4 çocuğa aslında en büyük kötülüğü yapan ablanız iyi
iyi kötü bir işe girip çalışsın,devletten alacağı yardım yetmez diyen herkes kötü sizde siz ponçik bir kahramansınız. Bizim vicdanımız rahat da bakalım ablanızın ki rahat mı? Bence şuan hiç rahat değildir,ekmek elden su gölden yardımlarla yaşamaya alışmış birisi için bu yaşadıkları çok zordur.
Siz çok güzel algılarımızla oynadınız. Ne diyeyim bravo.
Sizi vicdan azabından kurtardım diyorum.. Buraya göre atsaydım ablam ölmüştü..
Yok yahu.Hadi ablanin kafasi iyi dogurmus da dogurmus.
Sen niye ablan ilk cocugu dogurduktan sonra..
abla tamam baska cocuk yok sakin ha.
bak kocan sorumsuz delinin teki.
hemen kornuyorsun gizli de olsa.
dunyanin 1000 turlu hali var bak kocan sorumsuz yarin obur gun bosanirsan falan 1 cocukla ancak yeni bir hayat kurarsin asla baska dogurmayacaksin!!!!
.
Neden demediniz acaba?
Sonucta bu adam 4 cocuk dogurmadan once.mukemmeldi de birden mi delirdi?
Yok yani yazmayim diyorum da dayanamiyorum
Ondan sonra da ..sizi vicdan azabindan kurtardim
.cok komiksiniz valla
Biz de yatip kalkip ablanizi dusunuyorduk sanki hic isimiz gucumuz yokmus gibi.
Neyse yine de Allah yardimcisi olsun ablanizin..diycem 50.ci kez.
Hadi ablanin kafasi iyi dogurmus da dogurmus.
Sen niye ablan ilk cocugu dogurduktan sonra..
abla tamam baska cocuk yok sakin ha.
bak kocan sorumsuz delinin teki.
hemen kornuyorsun gizli de olsa.
dunyanin 1000 turlu hali var bak kocan sorumsuz yarin obur gun bosanirsan falan 1 cocukla ancak yeni bir hayat kurarsin asla baska dogurmayacaksin!!!!
.
Neden demediniz acaba?
Sonucta bu adam 4 cocuk dogurmadan once.mukemmeldi de birden mi delirdi?
Yok yani yazmayim diyorum da dayanamiyorum
Ondan sonra da ..sizi vicdan azabindan kurtardim
.cok komiksiniz valla
Biz de yatip kalkip ablanizi dusunuyorduk sanki hic isimiz gucumuz yokmus gibi.
Neyse yine de Allah yardimcisi olsun ablanizin..diycem 50.ci kez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?