- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Havalar çok sıcaaakİsmin çilekli puding değil de çikolatalı olsaydı sorun çözülürdü
Kendimi yemeğe veriyorum,en çok da çikolata, ki çok yanlış. Genelde açık havada yürüyüş öneriliyor. Gerçekten işe yarıyor.
İçimde asla bir şey tutmuyorum tutarsam depresyona eğilimim hemen başlar çünkü benimsanırım depresyondayım ben. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte. Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken
Hiçbişey. Sahip olduklarım yeterli mutlu olmam için. Sağlıklıysan bile herşeye yeter. Depresyonundan çıkıp etrafına bak sahip oldukların için şükret.. yerinde olmak isteyen çok insan var.[/QUOT
Haklısınız hanımefendi. Aksini iddia edemem zaten. Hayatım gayet güzel inanın. Fakat ruhsal problemler yaşamak için çok zor şeyler gerekmiyor sanırım. Ufacık bir problemi aşamamak depresyona itiyor. Yine de çok teşekkür ederim
Bu da mükemmel bir bakış açısıHiç bişey akışına bırakıyorum,
Hergün mutlu olsam canım sıkılır benim
En doğrusu zaten. Genetik olmalı ki annem gibi çok düşünürüm bende.Umursamıyorum ve şükrediyorum
Zügürt tesellisi Denemekte fayda varBu da mükemmel bir bakış açısı
Kuzenimin yanına gideceğim bi hafta sonraKızımı karşıma alıp sohbet edıyorum
Bıdı bıdı konuşup beni neşelendiriyor
Saçma bir şeyler anlatıyor. Kelimeleri yanlış söylüyor. Bayılıyorum yok mu çocuğunuz yiğeniniz falan
Ya da devlet kreşlerine gidin hani şu esirgeme diye geçenler. Çocuklar her zaman insana iyi gelir.
Düşünüyorum ondan önce.. ondan önce sanırım arkadaşlarımla aktivite yaparak kendimi mutlu etmeye çalışıyordum
Kızım kadar etkili değiller tabi :)
Tatilde bir yerde sabit olmayacağım ki. Hem insan kendinin psikoloğu olmalıdır kanısındayım. Kendim halletmeye çalışayım. Geçmezse tıbbi destekPsikiyatriste gidebilirsin mesela.
Sonuçta mutlusunuzZügürt tesellisi Denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?