- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
Kendi kendinizi de mutlu edebilirsiniz
Bi örnek lütfen :)
Ben bile şaşkınım şimdi düşünüyorum eşim bana böyle yapsa deliririrdim sanırımEşinin anlayışına saygılar
Ya ben o an ona vurdum ama içim sıkılıyo sanırım rutınlıkten bunaldım ve o an eve yordum :)) Bugun gezınce bıde eşim hedıye falan alınca neşem geldi
Yok sadece mutlu edıcek ınsan lazım değil.
Ben mesela; eşim benı çok mutlu eder ama ben o kadar doyumsuz , okadar şımarığım kı hayatı kendıme zından edıyorum.
2 gundur bunalımdayım neden biliyomusun ? Ev dağınık dıye ..
Dun akşam eşimle toplaıdk her yerı . Sabah kahvaltı yaptık dışarı çıkmak için hazırlanıcakken tekrra benı ağlama tuttu neden ? Toz almadık dıye ..
Eşim sağolsun yıne benı motıve ettı ve toz aldık .
Neden böyle oldugumu bılmıyorum normalde çok mutluyumdur ama 2 gundur boyleyım bugun daha ıyıyım şükür gezmek iyi geldi..
Gezmenin iyi gelmeyeceği bir kadın yok
Şu an kızım uymuyor mesela uykum var ama uyuyamiyorum stresten kafamı duvarlara vurmak üzereyim kendimi sevmeye değil uyumaya bile fırsatım yok kiBen tek çocuğum, hiçbir zaman çok arkadaşım olmadı bilemiyorum ben de yalnız çok iyi idare ettiğimden öyle onlarca arkadaşı olanlardan değilim. Hep tektim, kitabımı tatlımı alır filmimi açardım yeterdi bana. Ya da sinemaya giderdim koymazdı hiç yalnız gitmek, kendime bakım günleri düzenlerdim.
Ama hepsinden önce en önemlisi kendinizi ne olursa olsun sevin ve önemseyin. Sıkıntılı zamanlar, yalnızlıklar geçer yeter ki kendinizi sevmekten vazgeçmeyin. Benim bunu öğrenmek 30 senemi aldı ama inanın bu hayata bir kere geliyoruz her anın keyfine varmalı
Şu an kızım uymuyor mesela uykum var ama uyuyamiyorum stresten kafamı duvarlara vurmak üzereyim kendimi sevmeye değil uyumaya bile fırsatım yok ki
Tek temennimBöyle böyle büyüyorlar ama , inanın bu uykusuz geceler de bitecek :)
Aa Bi De sevgililer günüydü tabi Bu Gün Neyse geçti ArtikBide hediye , bide tatlı kesınlıkle mutuluk deposu
Yok bız onun için değil. Normal bi gün bizim için 14 Şubat :)A
Aa Bi De sevgililer günüydü tabi Bu Gün Neyse geçti Artik
Mutluluğun anılardan oluşan çok anlık bir his olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle uzun süren ve devamlılık arz eden bir duygu değil. Şöyle ki, geriye dönüp baktığımızda, "şunu yaparken mutluymuşum", "oradayken mutluymuşum" gibi şeyleri sıkça düşünürüz. Ancak o anları yaşarken bunun pek farkına varamayız. Bu yüzden mutlu olmak için çok kasmamak gerek. Şu an neden mutlu değilim diye sormak anlamlı değil. Mutluluk, acı gibi uzun süren ve güçlü bir biçimde hissedilen bir duygu değil çünkü.Çok mu zor tam anlamıyla mutlu olmak ne yapmam gerekiyor ? Siz ne yapıyorsunuz her sorununuzu nasıl çözüyorsunuz.en ufak bir şeyi bile kafanıza takıyor musunuz ? Galiba başka fikirlere ihtiyacım var...
Arkadasa katiliyorum kendini dine ver namaz kil kuran oku insanlara yardim et verici ol dedikodu yapilan yerde durma o kadar huzurlu ve guclu hissetceksin ki sirtini Allah a daya insanlar icin dua et hatta nefret ettigin insanlarada dua et bu da cok rahatlatcak seni goren esinde degisecekMutlu olmak için başka insanlara ihtiyacın yok mesela ben ailemden başka kimseyle muhattap olmam çok zorluklar yaşıyorum senin gibi kızınca içime atarım falan ama mutluyum.
Başkasıyla paylaşamıyorsam 16 yıldır yaptığım gibi günlüğüme yazıyorum rabbimle dertleşiyorum.
Zaten Allah var başka kimseye ihtiyaç yok.
Eğer dininize sıkı sıkıya bağlanırsanız eminim iç huzuru elde edersiniz.
Ve tabiki mutluluğu da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?