Mutlu olmayi haketmiyor muyum?

yagmuryunus

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
25
3
16
32
Arkadaşlar belki yazacaklarim biraz uzun olabilir ama sizin fikirlerinizi düşünceleriniz benim için çok önemli. Ben buraya ilk defa yaziyorum aslında hissettiğim yalnızlıktan ötürü sizin fikir ve bilgilerinizi almak bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim vardi üniversiteyi beraber okuduk ve bu sene mezun olduk yaz tatili araya girince uzak kaldık 3 ayda iki kez görüştük yuzyuze. İliskimizi çok ciddiydi ciddi yakinlasmalarimiz oluyordu.. Ama bir sure sonra atamızın sogudugunu hissettim doğru düzgün aranıyor mesaj atmiyordu sürekli bahaneleri vardı işinden dolayı aile isleri yazamadgni söylüyordu ama önceleri yazardı bi tuvalete de mi gidemiyorsun diye sitem ediyordum. Beni ciddi anlamda çok bosluyordu umrunda değildim resmen Neyse boyle boyle kus barış devam ederken. Bayram günü kurbanı kestikten sonra bana msj attı napiyosun diye iki uç dk msjlastiktan sonra mesajına cevap vermedi aradım açmadı o sırada evdeydi oturuyordu uyudun sandım ama aradan 5 saat geçti hala ses yok ben aradim açtı nedenmesajimi ve aramami gormuyosun dediğimde üstüme geldi bağırdı çağırdı sacmaladi ki bu tek seferlik boyle değildi sürekli böyleydi bende deli gibi sevmeme rağmen bitti dedim ve ayrılık kararı aldım tek bi itirazı sorusu bile olmadı.. İki gün sonra faceden sildgmi görmüş neden sildim yazmış bende sen beni hayatından silmissin çoktan dedim o zaman fotolarimizida sil dedi tamam dedim hakkım helel olsun sana bi düşmanlığı yok ama sevdgm kadar Sevilmedim değer verdim kadar değer alamadm dedim o da tripli şekilde öyle diyosan sevmemisimdir değer vermem isimdir dedi benimde sana hakkım helal olsun yolun bahtin açık olsun dedi ve o gün bugündür konuşuyoruz 5 gün oldu çok üzgünüm napmam lazim geri dönsün istiyorum hata mi ettim ayrılarak bilmiyorum yardım edin lütfen dostlarım...

Baska bi kadın var demekki.aman yol ver gitsin hiç uğraşma böyle tiplerle.evlensen hayatını zehir eder bu tip.erkekler

Baska bi kadın var demekki.aman yol ver gitsin hiç uğraşma böyle tiplerle.evlensen hayatını zehir eder bu tip.erkekler
Aslında aklıma bu da geldi konduramadim günahını almak istemiyorum ama ayrılmaktan başka carem yoktu bu kadar ilgisizligi umursamazligi kim kaldırabilir ki sevse boyle yapmazdı zaten

Seni hak etmeyene yol vermekten baska bisi yapmak dusmez....
Uzme kendini elbet sana deger vericek seni gercekten sevicek biirisi cikar karsina

Bekle, dönerse senindir. Dönmezse kaldığın yerden hayata devam et. İşe gir, çalış, ailenle vakit geçir, dans kursuna git. Takıl mutlu mutlu...

Bekle, dönerse senindir. Dönmezse kaldığın yerden hayata devam et. İşe gir, çalış, ailenle vakit geçir, dans kursuna git. Takıl mutlu mutlu...
Ben işitme engelliler ogretmeniyim bi ay sonra ise baslayacagim ama dolu dolu 4 yıl geçirdik sevgisine inanıyordum neden boyle oldu bilmiyorum ama artik ben tek bir adim atmam çok sevdim ama tükendi m...

Süper, çalış işte. Demek ki karşındaki uzak mesafeden ilişki yürütemiyor...

Henüz taze o yüzden kötü hissediyorsun. Alışkanlıkta var işin ucunda.
Ama şöyle düşün.
Seven insan ihmal etmez, biterken peki tamam demez çabalar.
Neden der, düzelmeye çalışır.
Demek ki herşey bitmiş karşı tarafta.
Beklemek gibi bir hataya düşme.
Hayatına bak.
Karşında birileri çıkarsa reddetme.

Henüz taze o yüzden kötü hissediyorsun. Alışkanlıkta var işin ucunda.
Ama şöyle düşün.
Seven insan ihmal etmez, biterken peki tamam demez çabalar.
Neden der, düzelmeye çalışır.
Demek ki herşey bitmiş karşı tarafta.
Beklemek gibi bir hataya düşme.
Hayatına bak.
Karşında birileri çıkarsa reddetme.
Çok haklisin, umut etmek insani aşırı derecede yıpratıyor bi anlık hata yaptığını düşünmüştüm ayrılarak ama herkes ayni fikirde gördügum kadarıyla..

net başka biri var hayatında seni yedekte tutmuş .çok iyi yapmışsın ayrılmakla .sevgilisinden ayrılınca sana msj atar artık çok özledimde pişmanım kendimi toparladım vsvsvs gibi şeyler inanma sakın.aman banane arama beni de yüzüne kapat gitsin .şimdi zor gelir bir iki haftaya alışırsın yokluğuna

sıradan bir hikaye oglanla kız ünide uzun yıllar beraberdir mezun olunca oglan kızdan sıkılır daha iyi keşfedilecek limAnlar bulur vicdan azabı olmasın diyede kızı boslar ve kız bitirir hikayeyi . bosuna bekleme dönmez hayatında biri vardır

net başka biri var hayatında seni yedekte tutmuş .çok iyi yapmışsın ayrılmakla .sevgilisinden ayrılınca sana msj atar artık çok özledimde pişmanım kendimi toparladım vsvsvs gibi şeyler inanma sakın.aman banane arama beni de yüzüne kapat gitsin .şimdi zor gelir bir iki haftaya alışırsın yokluğuna
Başka biri olabileceği hic aklıma gelmezdi çok şeyler paylsstik ama bi erkek bu kadar ilgisizse başka birine ilgi duyuyor olabilir şuan bunu düşünmek bile o kdr aci ki.. Ama güçlü olmak zorundayım

Böyle davranışları olan kişinin genelde aklında ya da hayatında başka biri vardır. Elinden geleni yaptıysan vicdanın rahat olsun. Geri dönmek isterse ve eğer barışmayı düşünürsen kesinlikle süründür.

Back
X