- 17 Ağustos 2014
- 25
- 3
- 16
- 32
- Konu Sahibi yagmuryunus
Arkadaşlar belki yazacaklarim biraz uzun olabilir ama sizin fikirlerinizi düşünceleriniz benim için çok önemli. Ben buraya ilk defa yaziyorum aslında hissettiğim yalnızlıktan ötürü sizin fikir ve bilgilerinizi almak bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim vardi üniversiteyi beraber okuduk ve bu sene mezun olduk yaz tatili araya girince uzak kaldık 3 ayda iki kez görüştük yuzyuze. İliskimizi çok ciddiydi ciddi yakinlasmalarimiz oluyordu.. Ama bir sure sonra atamızın sogudugunu hissettim doğru düzgün aranıyor mesaj atmiyordu sürekli bahaneleri vardı işinden dolayı aile isleri yazamadgni söylüyordu ama önceleri yazardı bi tuvalete de mi gidemiyorsun diye sitem ediyordum. Beni ciddi anlamda çok bosluyordu umrunda değildim resmen Neyse boyle boyle kus barış devam ederken. Bayram günü kurbanı kestikten sonra bana msj attı napiyosun diye iki uç dk msjlastiktan sonra mesajına cevap vermedi aradım açmadı o sırada evdeydi oturuyordu uyudun sandım ama aradan 5 saat geçti hala ses yok ben aradim açtı nedenmesajimi ve aramami gormuyosun dediğimde üstüme geldi bağırdı çağırdı sacmaladi ki bu tek seferlik boyle değildi sürekli böyleydi bende deli gibi sevmeme rağmen bitti dedim ve ayrılık kararı aldım tek bi itirazı sorusu bile olmadı.. İki gün sonra faceden sildgmi görmüş neden sildim yazmış bende sen beni hayatından silmissin çoktan dedim o zaman fotolarimizida sil dedi tamam dedim hakkım helel olsun sana bi düşmanlığı yok ama sevdgm kadar Sevilmedim değer verdim kadar değer alamadm dedim o da tripli şekilde öyle diyosan sevmemisimdir değer vermem isimdir dedi benimde sana hakkım helal olsun yolun bahtin açık olsun dedi ve o gün bugündür konuşuyoruz 5 gün oldu çok üzgünüm napmam lazim geri dönsün istiyorum hata mi ettim ayrılarak bilmiyorum yardım edin lütfen dostlarım...