• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmayi haketmiyor muyum?

sıradan bir hikaye oglanla kız ünide uzun yıllar beraberdir mezun olunca oglan kızdan sıkılır daha iyi keşfedilecek limAnlar bulur vicdan azabı olmasın diyede kızı boslar ve kız bitirir hikayeyi . bosuna bekleme dönmez hayatında biri vardır
ben de bizim aslımız biricik sanirdim bu kadar eminsin ustelik hakli olabilirsiniz de aslında..

Böyle davranışları olan kişinin genelde aklında ya da hayatında başka biri vardır. Elinden geleni yaptıysan vicdanın rahat olsun. Geri dönmek isterse ve eğer barışmayı düşünürsen kesinlikle süründür.
Herkes başka biri vardır hayatında diyo bu kadar insan yaniliyo olamaz :(((

konudn bağımsız yorum yapıcam resim ve kullanıcı adları gerçekse bir tanıdığın görebilr uyarmak istedim sizi. yağmur sensin yunus sevglin diye düşündüm

Arkadaşlar belki yazacaklarim biraz uzun olabilir ama sizin fikirlerinizi düşünceleriniz benim için çok önemli. Ben buraya ilk defa yaziyorum aslında hissettiğim yalnızlıktan ötürü sizin fikir ve bilgilerinizi almak bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Ben 23 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim vardi üniversiteyi beraber okuduk ve bu sene mezun olduk yaz tatili araya girince uzak kaldık 3 ayda iki kez görüştük yuzyuze. İliskimizi çok ciddiydi ciddi yakinlasmalarimiz oluyordu.. Ama bir sure sonra atamızın sogudugunu hissettim doğru düzgün aranıyor mesaj atmiyordu sürekli bahaneleri vardı işinden dolayı aile isleri yazamadgni söylüyordu ama önceleri yazardı bi tuvalete de mi gidemiyorsun diye sitem ediyordum. Beni ciddi anlamda çok bosluyordu umrunda değildim resmen Neyse boyle boyle kus barış devam ederken. Bayram günü kurbanı kestikten sonra bana msj attı napiyosun diye iki uç dk msjlastiktan sonra mesajına cevap vermedi aradım açmadı o sırada evdeydi oturuyordu uyudun sandım ama aradan 5 saat geçti hala ses yok ben aradim açtı nedenmesajimi ve aramami gormuyosun dediğimde üstüme geldi bağırdı çağırdı sacmaladi ki bu tek seferlik boyle değildi sürekli böyleydi bende deli gibi sevmeme rağmen bitti dedim ve ayrılık kararı aldım tek bi itirazı sorusu bile olmadı.. İki gün sonra faceden sildgmi görmüş neden sildim yazmış bende sen beni hayatından silmissin çoktan dedim o zaman fotolarimizida sil dedi tamam dedim hakkım helel olsun sana bi düşmanlığı yok ama sevdgm kadar Sevilmedim değer verdim kadar değer alamadm dedim o da tripli şekilde öyle diyosan sevmemisimdir değer vermem isimdir dedi benimde sana hakkım helal olsun yolun bahtin açık olsun dedi ve o gün bugündür konuşuyoruz 5 gün oldu çok üzgünüm napmam lazim geri dönsün istiyorum hata mi ettim ayrılarak bilmiyorum yardım edin lütfen dostlarım...

23 yasında birilerine göre fazla çocukça konuşmalar ilişki çocukça. Daha bi level üst seviyede olması gerekmez mi

Hala etkisinden çıkamadık zaman her şeyi çözer mi söyledikleri gibi...
Dedikleri gibi zaman herseyi çözer. Ben de uzun süreli ilişkimi bitireli çok uzun zaman olmadı. Ve ben güçsüz bir karakterim. Ben iyilestiysem herkes iyileşir.

Adam okulda senle vakit gecirmis takilmis sonra gozden uzak olan gonuldende irak olur misali.... Fenaa sinir oldum bas tekmeyi haketmiyorsun..

4 yilimiz geçti sevdiğine Emindim ama seven insan boyle yapmaz evet ayrıldım tekneyi bastim ama adım geçmiyor yapmam lazim hic bilmiyorum
Disari cik gez toz kiyafet bak kendine sac rengini stilini degistir bak nasilda unutmusssun birde ortamini birak yeni cevre yap onu soracak kimseyi hayatina alma, birde ayrılık sarkilari dinleme.. Bi bakmisin unutmusun bile :)

Disari cik gez toz kiyafet bak kendine sac rengini stilini degistir bak nasilda unutmusssun birde ortamini birak yeni cevre yap onu soracak kimseyi hayatina alma, birde ayrılık sarkilari dinleme.. Bi bakmisin unutmusun bile :)
aslında çok doğru bu dünya bi saatlik üzüntüye bile degmiyor belki ilerde çok güzel bi ask yasarim

Ayrılarak hata yapmadın şunu çıkar aklından. Kendini suçlama. Nereye kadar gidecekti ki? Ayrılman için her şeyi yapmış ama kendi ayrılacak cesareti yok işte. Senden beklemiş.

Çok haklisin, umut etmek insani aşırı derecede yıpratıyor bi anlık hata yaptığını düşünmüştüm ayrılarak ama herkes ayni fikirde gördügum kadarıyla..
Senin için kim ne yapıyorsa sende o kadarını yap, fazlasını boşver. Ne kadar verirsen ver bir kere vermezsen kötü olursun. Bunu herkes için yap. Anılarına yenilme, işe başlayınca hayata karışacaksın zaten. Kimler kimler gelir geçer.
Erkekler metro gibi zaten birini kaçırsan son değil ya bir sürüsü daha gelecek :)

Ayrılarak hata yapmadın şunu çıkar aklından. Kendini suçlama. Nereye kadar gidecekti ki? Ayrılman için her şeyi yapmış ama kendi ayrılacak cesareti yok işte. Senden beklemiş.
Aslında çok doğru söylüyorsun kendime bi iyilik yapmisim ayrilarak ama hala yanlış mi diye düşünüyorum tesekkur ediyorum verdiğin enerji icin

Back
X