Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvaltiya ek 1 cornetto disk
Aa ogunde ceyrek kagit helva
Aksam yemeginde 1 buyuk dilim karpuz, 5-6 sikim cig kofte, 2 bardak ayran , bir kase mercimek corbasi, 2 tane tabak buyuklugunde kahmacun ve 1 yemek kaasigi badem ezmesi
Yemekten 1 saat once 1 biber dolmasi yemistim
Yemekte daha fazlasini yedim 4-5 kasik pilav ve gorunenin yarisi kadar daha tavuk patates yedim. Bu iki haftada gercekten kotu gecti
Kahvaltimda cok daha fazlasini yedim. Gorunen kadar simit daha, 1 yemek kasigi cemen, 1 yemek kasigi tahin pekmez, 1 yemek kasigina yakin cikolata ,cok minik daha peynir
Ara ogunde bir tabak karpuz yedim ve 1 kasikta pilav
Neyseki aksam yemegini az yedik tabaklar nescafe fincanin tabagi kucuk birsey
Kahvaltida gorselden cok daha fazla ekmek yedim iki kati falan, bir dilim daha peynir, 1.5 yemek kasigi recel
Ara ogunde nescafe ve iki cikolatali hurma topu
Aksam ek olarak 3 yemek kasigi et 4 kasik pilav, yarim bardak ayran
Uzgunum ama beklenen sondu. Verememisim ustune 200 gram almisim. Bu iki haftalik surecte kesinlikle ama kesinlikle tabagin disina cikmicam. Bugunde aksama biraz kalorili olabilir ama
Evet bugun iyimi gecti kotumu gecti bilmiyorum ama cok kotude degil sanki. Tek ogun yaptim 5 civariydi yedigim 2 adana durum ve 1 buyuk ayranla gune basladim ve kapattim
Ara ogunde bir dilim mozaik pasta yedim
Aksam 1 dolu tabak bezelye yemegi, 4-5 kasik pirinc pilavi, yogurtlu semizotu salatasi bolca ve kucuk bir dilim mozaik pasta
Merhaba tabaklarınızın görselleri çok güzel diyet yorucu bir süreç o yüzden zikzaklar olabilir takılmayın. Görsel dışında yedikleriniz aç olduğunuz içindir belki. Bunun için tabaklarınızdaki protein miktarını artırmayı deneyebilirsiniz. Böylece kendinize de fazla yüklenmezsiniz:) insan diyet dışına çıktığında kendisine fazla öfkelenip motivasyonunu ve umudunu yitirebiliyor malesef.