Konu uzun aslında ben mümkün olduğunca kısa yazacağım.iş yerimde samimi Arkadaşım ile konuşmalarımız herkesin ağzına düştü.biz arkadaşımla öğleye kadar beraberiz ve büyük çocuklarımız okula başladı ve ikimizinde bebeği var. Konuşmalarımız onlar hakkında oluyor çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz gün içinde. Iş dışında sorumluluklarımız yüzünden vakit bulupta görüşemiyoruz. Telefon ile de uzun uzun konuşamıyoruz Aynı sebepten ötürü.
Şimdi çocuğu olan, olmayan evli,bekar çeşit Çeşit insan var. Arkadaşımla odanın bir köşesinde konuşurken ya bizi dinliyorlar ya da konuşmaya katılıyorlardı. Buraya kadar Sorun yok Ancaaaaaakkkk artık laf sokmak, tiye almak arkamızdan konuşmaya, kaş göz işaretlerine kadar vardı bu durum. Arkadaşım bir nevi sosyal baskısı olarak gördüğüm bu durumdan ötürü çok üzgün ve artık bu konuları işyerinde konuşmayalım diyor. Bende onların istediği olsun, kendimize çeki düzen
Verelim istiyorsan sana uyarım dedim. Bu sefer susup onları dinliyoruz ve ben mutlu olmuyorum.
Ne yapmalıyız arkadaşlar? Akıl akıldan üstündür. Sizce olduğumuz şekil devam mı etmeliyiz yoksa susmalımıyız
Kıskandıkları çocuk muhabbeti değil. Arkadaşlığımız. Ortada birbirine kırgın, kızgın insan çok ve yıllardır Aynı yerden Herkes iyi taşıyon birbirini. Ben arkadaşımla 4 yıldır beraber çalışıyoruz. Bir kez bile küsmedik, kavga etmeden. Bazıları nazar değmesin diyor bazıları bunlarda sürekli böyle diyorOnları ılgılendırmez
Kaldıkı coluk cocuk muhabbetınızı kıskanmıyorlardır, onların hayatları daha basıt ve sade oldugu ıcın dalga bıle gecıyor olabılırler sızınle. Ben olsam konusmaya devam ederım
Daha bu sabah iki kişi konuşurken odaya girmiş ve işte bunlar mesela hep çocuk muhabbeti, akılları Evde demiş. Çalışmak bayanların anatomisine aykırı demiş Kendi konuştuğu konu üzerine. Bunu söyleyen kişi yapı gereği sakin ve anlayışlı birisidir ki o bile bu durumu kullanmışsizin ortak noktanız çokmuş ondan konuşuyorsunuz, niye onlar yüzünden susasınız ki, illaki çok rahatsızsanız dozu biraz azaltın, bu insanlrın çekemediği ne ben tam olarak anlayamadım, mesela bir örnek verebilir misin
farklı yerlerde yapın sohbeti bir şekilde rahatsızlık vermişsiniz kıskanıyorlar yerine neden rahatsız oldular diye dusunebilirsinizKonu uzun aslında ben mümkün olduğunca kısa yazacağım.iş yerimde samimi Arkadaşım ile konuşmalarımız herkesin ağzına düştü.biz arkadaşımla öğleye kadar beraberiz ve büyük çocuklarımız okula başladı ve ikimizinde bebeği var. Konuşmalarımız onlar hakkında oluyor çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz gün içinde. Iş dışında sorumluluklarımız yüzünden vakit bulupta görüşemiyoruz. Telefon ile de uzun uzun konuşamıyoruz Aynı sebepten ötürü.
Şimdi çocuğu olan, olmayan evli,bekar çeşit Çeşit insan var. Arkadaşımla odanın bir köşesinde konuşurken ya bizi dinliyorlar ya da konuşmaya katılıyorlardı. Buraya kadar Sorun yok Ancaaaaaakkkk artık laf sokmak, tiye almak arkamızdan konuşmaya, kaş göz işaretlerine kadar vardı bu durum. Arkadaşım bir nevi sosyal baskısı olarak gördüğüm bu durumdan ötürü çok üzgün ve artık bu konuları işyerinde konuşmayalım diyor. Bende onların istediği olsun, kendimize çeki düzen
Verelim istiyorsan sana uyarım dedim. Bu sefer susup onları dinliyoruz ve ben mutlu olmuyorum.
Ne yapmalıyız arkadaşlar? Akıl akıldan üstündür. Sizce olduğumuz şekil devam mı etmeliyiz yoksa susmalımıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?