- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
O Zaman dinlemesinler, dinlemeyin. Alın karşınıza bir arkadaşınız konuşun ne istiyorsanız. Bize gelip soran, merak eden ilgilenen arkadaşlarımız da var. Cevap vermeyelim mi. Birbirlerine bakıp, kaş göz işareti yapmak ne demek oluyor? Bize rahatsız oluyoruz demiyorlar ki, laf sokuyorlar.İşyerinizdeki kimse her gün sizin çoluk çocuk muhabbetinizi dinlemek zorunda değil.
Bu tür konuları aranızda konuşun.
Bu lafım sadece size değil, iş yerinde sürekli işle alakasız şeyler konuşup başkalarını rahatsız eden herkese.Bizim iş yerinde de aynı sizin gibi iki kişi var gerçekten sıkıldım çocuklarının izlediği çizgi filme kadar konuşuyolar günde on saat.Bi de devamlı hepimize çocuklarının videolarını fotolarını gösterip darlıyolar.Bıktık valla.
Bende böyle düşünüyorum ancak Arkadaşım konuşmayalım diyor ve öyle olacak bundan sonra. Arkadaşımla oğlun nasıl okula alıştı mı, yada ödevler nasıl gidiyor demeyeceğim ya da o bana bakıcı işini ne yaptınız diye soramayacak bazıları bıktı diye. Bakalım ne konuşulcak merakla izleyeceğim.Onlara neymiş ki? küfürlü ahlaksızca veya işyerinde uygunsuz kaçacak bir muhabbet değil ki. herkesin kafasının uyuştuğu insanlar var. siz onlardan rahatsız oluyor musunuz? siz muhabbet etmeye devam edin. sorun değil ki bu
O Zaman dinlemesinler, dinlemeyin. Alın karşınıza bir arkadaşınız konuşun ne istiyorsanız. Bize gelip soran, merak eden ilgilenen arkadaşlarımız da var. Cevap vermeyelim mi. Birbirlerine bakıp, kaş göz işareti yapmak ne demek oluyor? Bize rahatsız oluyoruz demiyorlar ki, laf sokuyorlar.
Burdan sonrası size değil
Ayrıca bekar oldukları için Evet çoooooook boş zamanları var. Bizde bekar olduk çocuksuz olduk, kıyas yapılamaz bile. Yaşayınca görürsünüz,Kaldıkı ki biz boş zamanınız olmadığından yakınmıyoruz Allahımıza çok şükür onlar var. Allah isteyen herkese çocuk versin. Bekar olmak tercih edelim de bize aklı Evde kalmış muamelesi, küçümsemeler onlar tarafından olunca komik bile aslında.....
Öğretmeniz. On dakikalık tenefüsler de öğretmenler odasının bir köşesinde konuşuyoruz. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi de paylaşıyoruz yada aklımızdaki sorulara cevap arıyoruz. Oldukça samimiyiz. Dersten çıkan istediği yere oturabilir tabi ama biz genel de hep Aynı yerde oturuyoruz. Okuldaki herkes değil,hep Aynı kişiler tepki gösteriyor, ne hikmetse bu kişiler dibimizde bitiyor.Soran oldumu bilmiyorum ama ne iş yapiyosunuz merak ettim .
Is disinda sorumluluklar dan dolayi konusamiyor sunuz peki iş yerinde sorumlulugunuz yokmu.
Insanlari bu rahatsiz ediyor olabilir
Anladim ozaman tenefus sizin dinlenme zamaniniz istediginizle istediginizi konusa bilirsiniz tabiki kimseyi ilgilendrmezÖğretmeniz. On dakikalık tenefüsler de öğretmenler odasının bir köşesinde konuşuyoruz. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi de paylaşıyoruz yada aklımızdaki sorulara cevap arıyoruz. Oldukça samimiyiz. Dersten çıkan istediği yere oturabilir tabi ama biz genel de hep Aynı yerde oturuyoruz. Okuldaki herkes değil,hep Aynı kişiler tepki gösteriyor, ne hikmetse bu kişiler dibimizde bitiyor.
Hayata dair elbette fikrimiz var, çocukları hayattan ayrı tutabilir miyiz? iş dışında görüşebiliyor olmayı ikimizde istiyoruz inanın. Çocuklarınız var mı bilmiyorum, 24 saat işe gittiğimiz saatler hariç çocuk bakımındayız ve ev işleri. Arkadaşın biri de gönüllü hizmetçi bunlar diyor bize. Özeleştiri yapıyorum ve onların tavrını haklı bulamıyorum.öğrencilerimizi, derslerimizi de konuşuyoruz, sürekli çocuklar hakkında Aynı şeyleri değilde olayların devamı niteliğinde. Herkes çocuğunu çok sever ilgilenir elbette, ama herkes hayatını önce çocuğum diye yaşamaz. Biz hayatımız onlara göre yaşayınca tiplerdeyizNiye durduk yere size taksinlar ki? Özeleştiri yapsaniz biraz belki gerçekten 'sürekli' çocuk muhabbetiniz sıkmistir.
Orası öğretmenler odasi yani sizin özel mekaniniz değil duymasinlar o zaman diye bi tavır olabilir mi ya ? Hafta sonu bulusun kadinlar günü yapin bol bol konusun
Sürekli çocuk muhabbeti yapan çocuklarının videosunu fotoğrafini gosterenlere bende garip garip bakıyorum açıkçası. Hayata dair başka hiçbir fikirleri yokmuş gibi.
Hayata dair elbette fikrimiz var, çocukları hayattan ayrı tutabilir miyiz? iş dışında görüşebiliyor olmayı ikimizde istiyoruz inanın. Çocuklarınız var mı bilmiyorum, 24 saat işe gittiğimiz saatler hariç çocuk bakımındayız ve ev işleri. Arkadaşın biri de gönüllü hizmetçi bunlar diyor bize. Özeleştiri yapıyorum ve onların tavrını haklı bulamıyorum.öğrencilerimizi, derslerimizi de konuşuyoruz, sürekli çocuklar hakkında Aynı şeyleri değilde olayların devamı niteliğinde. Herkes çocuğunu çok sever ilgilenir elbette, ama herkes hayatını önce çocuğum diye yaşamaz. Biz hayatımız onlara göre yaşayınca tiplerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?