Mutluluğumu çekemeyen iş Arkadaşlarım

Yüksek sesle muhabbet ederseniz
Herkese canlı yayın yaparsanız
Uzun tutarsaniz sohbeti
Bu can sıkar...

İş yerinde kısa zamanda ne konusulabilir ki

Mutluluğunu cekemediklerini sanmıyorum
Herkesin colugu çocuğu var ama kimse belki sizin kadar ballandira ballandira anlatmıyordur...
Yahut" iyi ki çocuğu var bizim de var ama biz niye lafını etmiyoruz" moduna getirdiyseniz insanlari ...

Kiskandiklari için değil bıktıkları için konusurlar

Başlıkla konu çok alakasız olmuş. Siz açıkça çocuğu olmayan ya da bekar arkadaşlarınızın sizi kıskandığını, sizin durumunuzu çekemediğini bu yüzden de sizin arkadaşınızla olan konuşmalarınızı tiye aldığını ya da dalga geçtiğini düşünüyorsunuz.

Açıkçası sıradan normal çoluk çocuk muhabbetiyse yaptığınız zaten en uzun 10-15 dakika sürer konu değişir, derdin olur anlatırsın, sorunun olur çözüm önerisi sunarlar. İş yerinde öğle arası dışında öyle uzun uzadıya oturup muhabbet edecek zaman yoktur herhalde.

Burada sizin üslubunuzda bir sıkıntı olmadığına emin misiniz ? Yani buraya yazdığınız şekilde iş arkadaşlarınıza da davranıyorsanız yani siz benim mutluluğumu kıskanan insanlarsınız gibi bakıyorsanız onlar da belki böyle bir tepki vermişlerdir.

Burada başlığı iş yerinde arkadaşlık problemi diye açsanız neyse, burada sanki farklı bir durum var gibi.

Mutluluğunuzu çekemiyolar???
Yakaladığınız bakış açısı çok sığ. O kadar çekemiyolarsa onlar da evlenip çocuk yapıp mutlu mutlu her dk özel hayatlarıyla ilgili muhabbet edebilirlerdi aralarında. Bu kıskanılacak bir durum ya da üstün bir başarı değil.
Bence aynı muhabbetleri hergün dinlemekten gına gelmiştir. Bizde de iş ortamında sürekli ev çoluk çocuk sohbeti döndürenler olsa bizler de bunalırız bi süre sonra da tiye alırız aynen dediğiniz şekilde. Size de öyle olmuş. İş yerinde o kadar çok gitmez ev muhabbetleri. Ordan burdan geçici konular, kakara kikiri, geyik meyik yani.. Başka türlüsü herkesi boğar.

Bence millet artık çoluk çocuk muhabbeti dinlemekten sıkılmış. Mükemmel ev hanımı, 2 çocuk annesi çalışan bir kadının, pardon 2 kadının hergün aynı şekilde bol bol konuştukları şey aslında ego tatminidır. Aynı niteliklere sahip olan bu arkadaşınızla, farkında olmadan rekabet halinde konusuyorsaniz, millet sizi artık ti ye alıyordur ve bıkmıştır. Hergün evden çocuktan ne konuşulur ki saatlerce. Ben bebisime şunu yaptım.yok ben bunu yaptım bu daha iyi diye rakiple konuşmalar dönüyorsa ondandır. Yenisemediler gene diye dalga geçerler.kendi duyacağınız kadar konuşun sizde.millet duyup taktir etmesin cnm illaki mükemmel oluşunuzu. Rahatsızlik verilebilir.insan diyodur;çoluk çocuk muhabbetimi dinlicez?ismi yapicaz burda diye...ciddiyet. memur musunuz bu arada?özellikle SSK da,vergi dairesinde filan?

Son düzenleme:
Sizden benim iş yerimde de var. Branslari ayni, cocuklari yasit. Gına geldi muhabbetlerinden. Telefonda, gündüz parkta, akşam gezmelerde görüşün yani

Zaten tenefüsler kısa bir konuyu parça parça konuşuyoruz.

Fazla dikkat çekmeniz lazım durum anlttığınız gibiyse iş yerinde de bu kadar dikkat edecek sohbet olmamalı bence karşı binadan komşuların balkondan konuşması gibi
İlginç olan biz hep böyle olduk ve bu seneye kadar kimsenin dikkatini çekmedik anlaşılan. Okul açılalı bir ay oldu ve ilk haftadan itibaren bizi küçümser sözlere maruz kalıyoruz

Yaninizda baskalari varken mumkun oldugunca ortak muhabbet acilmaya calisilir. Isyeriyle de alakali degil basit bir gorgu kurali bence

Ben doğum olduğu için geçen sene ikinci dönem yoktum. Zor bir hamilelik geçirdim öncesinde de mutsuz gider gelirdim işe. Hep negatif düşünür şikayetçi olurdum hayattan.
Doğum sonrası bazı yaşadıklarımdan sonra hayata bakışım değişti resmen. Daha mutlu daha güler yüzlü daha rahat oldum. Bunu yakın uzak Herkes dile getirdi bebeklerin sana mutluluk verdi diye

İş yerinde çalisilmiyor mu insanlarin gundemine oturacak kadar nasil konusuluyor onu anlamadim

Surekli ayni seylerden bahsederseniz insanlara gina geliyodur haliyle. Demekki konustugunuz yer ortak alan ve herkes surekli ayni konuyi dinlemekten sıkılmıs. Cekememezlik olarak adlandirmaniz da cok itici. Gunluk hayatta rahatsiz oldugumuz sorun yasadigimiz pek cok insan turu olabiliyor. Hepsini kiskaniyo musunuz siz sizin acinizdan durum boyle sanirim

olayları tamamen yanlış anlamışsınız sanki burada kıskançlık yok.
millet sıkılmış sadece ve sizin şu an onları dinlemekten mutsuz olduğunuz gibi onlar da sizi dinlemekten mutsuzmuşlar.

kusura bakmayın ancak konu ne olursa olsun (eş, sevgili, nişanlı, çocuk, okul, para, akraba) insanların karşılarındaki insanlara durmadan aynı şeyleri anlatmalarını sıkıcı ve boğucu buluyorum.

çalıştığım yerde bir kadın vardı kızı oldu. durmadan kızından bahsediyor. iki kere kaka yaptı, ay babay cilve yapıyor vs. sabah 8 akşam 5 tüketti bizi.
tayin alıp gittiğinde kutlama yapacaktık neredeyse.
iki kişilikse muhabbetiniz tüm oda sizi dinlemesin, ilgilisiyle sohbet edin.

Hayır o şekil değil. Bunlarda başka konu bilmiyor. Biz sizin çocukları tanıyoruz artık. Gene başladılar gibi. Masada dibimize kadar gelip oturuyorlar, dinliyorlar. Bazen ciddi ciddi dinleyip fikir veriyorlar, Aynı kişiler sonra dalga geçiyor

Kaç kişilik masa ki bu?
Sonuçta bir okul orası ve mutlaka birileri dibinize oturacak
Benim de çocuklarim var. Ama ben hiç konuşmam bu hususta is yerinde. Evli olduğumu bilirler o kadar.
Kime ne ki diyorum...

Dibimde konusulani bende dinlerim sonuçta kulaklarima tikac tikayamam.

Bence sizin muhabbet sıkmıs artık.
İnsanlara gına gelmiş derler ya o hesap.

Okulda bekarlar kendi aralarında
Evliler evli sohbeti cocuklulular bir süre çocuk sohbeti yapar... Bir süre ama... Her gün her gün değil. Dozunda...

İnsanlari baymadan sohbetler ederseniz 8 dakika zaten.. 2 dakika zil. 8 dakikada ne koyu sohbet edesiniz ki zaten...

Mutluluğunuzu çekemefiklrtini de nerden çıkardınız
Daha bugün sana ne oldu başıma bişeyler mi düştü diyen oldu. Ilk zamanlar bebekler sana yaradı iyi geldi diyorlardı. Önceden kilolu idim ve acayip takıntı yapardım arkadaşımla bunu konuşurdum. Şimdi şişmanım ama takıntılı değilim ve hiç konuşuyorum. Onlar bunu da önüme sürdüler bugün. Eskiye göre neşeliyim ve biz arkadaşımla gülüyoruz anlatırken bazen bu mu dikkat çekti diye düşünüyorum işte. Onlar hep susasınız olsunda mutlu olmamalı rahatsız ediyorum diye düşünüyor. Başlık içerikle uyumlu olmadığını kabul ediyorum. Haklısın

Zaman içinde herkes değişime uğrar
Sizde ugramissiniz

Kilonuzla barisiksiniz mesela.
Önceden bunun sohbeti olurdu artık bitti mesela
Çocuk büyüdükçe sohbet konusu da değişecek.

Başlık içerikle farklı olunca tepki alıyorsun

Mutlu insanları kimse cekemez o da ayrı bir sorun zaten.

Haklılık payınız var ve Hayır onlara beni kıskanıyorsunuz edasıyla yaklaşmadım. Ima bile etmedim. Bir an için öyle hissedip bu başlıkta açtım. Şimdi bıkkınlık gelmesi için hergün duymaları gerek.biz hergün konuşsak bile hep Aynı insanlarla beraber değiliz ders programı farklı herkesin

İlginç olan biz hep böyle olduk ve bu seneye kadar kimsenin dikkatini çekmedik anlaşılan. Okul açılalı bir ay oldu ve ilk haftadan itibaren bizi küçümser sözlere maruz kalıyoruz
İş yerinde herkes kıskanç siz çok iyi arkadaşsınız çekememişler ne kadar boş vakitleri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…