- 30 Kasım 2010
- 9.731
- 19.661
- 448
Zaten tenefüsler kısa bir konuyu parça parça konuşuyoruz.Eee zaten işyerinde kaç saat konuşabileceksiniz ki?
5,10 dakikalık mini sohbetlerdir,onu da masanızda yanınıza bir sandalye çekin usul usul konuşun arkadaşınızla.
Çevreyi de bu kadar takmayın.
Kıskançlık değildir onların yaptığı bence. Klasik işyeri ortamı işte. Herkesin her konuda bir fikri vardır. Boş da olsa konuşmayı seviyoruz işte millet olarak.
İlginç olan biz hep böyle olduk ve bu seneye kadar kimsenin dikkatini çekmedik anlaşılan. Okul açılalı bir ay oldu ve ilk haftadan itibaren bizi küçümser sözlere maruz kalıyoruzFazla dikkat çekmeniz lazım durum anlttığınız gibiyse iş yerinde de bu kadar dikkat edecek sohbet olmamalı bence karşı binadan komşuların balkondan konuşması gibi
Iş ihmali kesinlikle yok. Okulda ikimizde derse önce çıkanlardanız.İşleri ihmal etme yada çok sesli bir konuşmamı oluyor, eğer öyleyse haklılar yani çünkü iş yerinde sürekli sohbet olmaz
O Zaman şöyle düşünüyorum işten kaytarıyorlar kendi özel hayatlarının muhabbetlerini yapıyorlar diye düşünüyor olabilirler. Bu arada senin için demiyorum ama ben şahsen özel hayatımı , aile vs iş yeri gibi yerde konuşmak istemem. Kimse duymasın. dedikodu , yanlış aktarımlar falan olur. Başkası duysa , bilse lafa karışsa ben hayatıma müdahale etmiş gibi hissederim. Ama bu başlıkta dediğin şey mutluluğumu çekemiyorlar kıskanıyorlar gibi bir şey değil.
Sizin siradan konusmalariniz nasil ortaliga dokuluyor anlamadim ki. Konusmalarinizin icerigi ne? Bence sizinle dalga falan geciyorlarsa konu isinizi aksatmaniz saatlerce laklak yapmanizdir. Eger boyle yapiyorsaniz tabii. Yok normal yuzeysel konusmaysa bunun neyine laf sokuyorlar anlamadim.
Iki kisi saatlerce konusuyordur ,duzeni bozuyordur mesela. Ay biz rahatsiz ediyorsak cikalim bari ,ben calisayim it gibi ama siz sohbet edin seklinde mi sokulan laflar?
Hayır o şekil değil. Bunlarda başka konu bilmiyor. Biz sizin çocukları tanıyoruz artık. Gene başladılar gibi. Masada dibimize kadar gelip oturuyorlar, dinliyorlar. Bazen ciddi ciddi dinleyip fikir veriyorlar, Aynı kişiler sonra dalga geçiyor
Daha bugün sana ne oldu başıma bişeyler mi düştü diyen oldu. Ilk zamanlar bebekler sana yaradı iyi geldi diyorlardı. Önceden kilolu idim ve acayip takıntı yapardım arkadaşımla bunu konuşurdum. Şimdi şişmanım ama takıntılı değilim ve hiç konuşuyorum. Onlar bunu da önüme sürdüler bugün. Eskiye göre neşeliyim ve biz arkadaşımla gülüyoruz anlatırken bazen bu mu dikkat çekti diye düşünüyorum işte. Onlar hep susasınız olsunda mutlu olmamalı rahatsız ediyorum diye düşünüyor. Başlık içerikle uyumlu olmadığını kabul ediyorum. HaklısınMutluluğunuzu çekemefiklrtini de nerden çıkardınız
Zaman içinde herkes değişime uğrarDaha bugün sana ne oldu başıma bişeyler mi düştü diyen oldu. Ilk zamanlar bebekler sana yaradı iyi geldi diyorlardı. Önceden kilolu idim ve acayip takıntı yapardım arkadaşımla bunu konuşurdum. Şimdi şişmanım ama takıntılı değilim ve hiç konuşuyorum. Onlar bunu da önüme sürdüler bugün. Eskiye göre neşeliyim ve biz arkadaşımla gülüyoruz anlatırken bazen bu mu dikkat çekti diye düşünüyorum işte. Onlar hep susasınız olsunda mutlu olmamalı rahatsız ediyorum diye düşünüyor. Başlık içerikle uyumlu olmadığını kabul ediyorum. Haklısın
Haklılık payınız var ve Hayır onlara beni kıskanıyorsunuz edasıyla yaklaşmadım. Ima bile etmedim. Bir an için öyle hissedip bu başlıkta açtım. Şimdi bıkkınlık gelmesi için hergün duymaları gerek.biz hergün konuşsak bile hep Aynı insanlarla beraber değiliz ders programı farklı herkesinBaşlıkla konu çok alakasız olmuş. Siz açıkça çocuğu olmayan ya da bekar arkadaşlarınızın sizi kıskandığını, sizin durumunuzu çekemediğini bu yüzden de sizin arkadaşınızla olan konuşmalarınızı tiye aldığını ya da dalga geçtiğini düşünüyorsunuz.
Açıkçası sıradan normal çoluk çocuk muhabbetiyse yaptığınız zaten en uzun 10-15 dakika sürer konu değişir, derdin olur anlatırsın, sorunun olur çözüm önerisi sunarlar. İş yerinde öğle arası dışında öyle uzun uzadıya oturup muhabbet edecek zaman yoktur herhalde.
Burada sizin üslubunuzda bir sıkıntı olmadığına emin misiniz ? Yani buraya yazdığınız şekilde iş arkadaşlarınıza da davranıyorsanız yani siz benim mutluluğumu kıskanan insanlarsınız gibi bakıyorsanız onlar da belki böyle bir tepki vermişlerdir.
Burada başlığı iş yerinde arkadaşlık problemi diye açsanız neyse, burada sanki farklı bir durum var gibi.
İş yerinde herkes kıskanç siz çok iyi arkadaşsınız çekememişler ne kadar boş vakitleri varmışİlginç olan biz hep böyle olduk ve bu seneye kadar kimsenin dikkatini çekmedik anlaşılan. Okul açılalı bir ay oldu ve ilk haftadan itibaren bizi küçümser sözlere maruz kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?