Mutluluk çok mu uzak?

Sesimi çıkarıyorum bende tepkisiz kalmıyorum sende kendine bakmıyorsun diyorum ama bu sefer benle kavga ediyor sanki lütfetmiş de benimle evlenmiş gibi davranıyor..Bikaç tane güzel kız gördümü beni küçümsemeye kalkıyor ben dünyanın en güzel kadını olamam ki o beni sevmediği sürece ona hep çirkin görünürüm..Kendimle okadar barışığım okadar seviyorumki ama eşim olacak kişi bana bunları söyledikçe özgüvenim sarsılıyor..Benimle evlenirken neredeydi gözlerin diyorum o zamanlar gözüm kör olmuştu diyor..Artık bende onu beğenmiyorum kalbim soğudu içim soğudu elimde değil..Ama boşanacağımı söylersem peşimi bırakmaz beni öldürür diye korkuyorum sonra haberlerde bir kadın cinayeti daha duyarsanız o ben olurum:.((

Sesimi çıkarıyorum bende tepkisiz kalmıyorum sende kendine bakmıyorsun diyorum ama bu sefer benle kavga ediyor sanki lütfetmiş de benimle evlenmiş gibi davranıyor..Bikaç tane güzel kız gördümü beni küçümsemeye kalkıyor ben dünyanın en güzel kadını olamam ki o beni sevmediği sürece ona hep çirkin görünürüm..Kendimle okadar barışığım okadar seviyorumki ama eşim olacak kişi bana bunları söyledikçe özgüvenim sarsılıyor..Benimle evlenirken neredeydi gözlerin diyorum o zamanlar gözüm kör olmuştu diyor..Artık bende onu beğenmiyorum kalbim soğudu içim soğudu elimde değil..Ama boşanacağımı söylersem peşimi bırakmaz beni öldürür diye korkuyorum sonra haberlerde bir kadın cinayeti daha duyarsanız o ben olurum:.((

korkuyor da boşanamıyorsan,
o zaman boşattır kendini.
çirkef oluver.
annesine iki laf etsen yeter zaten. onlar kapıya koyar seni.

valla canım çok gençsin. kendine yazık etme. kaç kurtul.
iş imkanın da var anladığım kadarıyla.
çalış kazan kendi paranı ye.
gencecik yaşında bir liraya beş liraya alışveriş yapacaksın hem debeğenilmeyeceksin.
üç kuruşu da lutuf gibi veriyorlar zaten.

Kafam okadar karışıkki..Ama bir yandanda düşünüyorum beni şimdiden beğenmeyen aşağılayan biri ilerde neler yapmaz..Daha benim doğumum olcak, yaşlılığım olcak Allah izin verirse..Yaptıkları okadar gücüme gidiyoki ..:(

valla canım gerçekten yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu heralde...
ailen biraz daha hani böyle normal (affına sığınıyorum) olsaydı sende çekmezdin bunları...
çalış bence para kazan...

işte sıkıntılardan uzaklaşmak ailleden kaçmak için yapılmış bir evlilik daha
üzüldüm gerçekten canım Allah yardımcın olsun
vereceğin karar umarım senin için hayırlı olur

seni sürekli aşşağılıyor nedennnnn...
çünkü biliyorki sövsede , saysada sen ailene gitmeyeceksin....boşanmak istemiyorsan dediklerimizi yap.... bir süre çocuk düşünme... işe gir,ve bütün paranı kendine harca, giyimine bakımına, makyajına dikkat et, oda çatlasın...eşinde allah allah bu kıza noldu desin... inanki sen ozaman ona yüzvermedikçe kedi gibi peşinde olacak.. kendine daima güveninin sonsuz oldugunu ona ima et, suçladıgı zamanda sakın altında ezilme....
açık açık sor, beni begenmiyorsan, sevmiyorsan benim burda işim olmaz, kimsenin agzının kokusunu cekemem...
annen agresif olabilir ama en azından annen...seni sevmeyen,deger vermeyen biriyle işin olmasın

Son düzenleme:
Back
X