Keşke biraz daha zaman verebilseymişsiniz evliliğinizi kurtarmak için. İlk yıllar kolay geçmez evlilikler de, ama olmuyorsa da yapacak birşey yok tabi.
Siz şimdi evliliğinizin bitmesi, hayal kırıklıkları nedeniyle tabi ki her konuda karamsarsınız. Şu anda, tekrar evlenip evlenmemeyi, çocuk sahibi olmamamayı pek düşünmemeye gayret edin. Daha çok gençsiniz, hayatın ne göstereceği belli olmaz. Belki tam boşanma aşamasında değilseniz, evliliğiniz için bir evlilik danışmanına gitmeyi düşünebilirsiniz. Ya da kendiniz için uzman yardımı almak da yerinde olabilir. Bazı üzüntülerinize dayanmak kolaylaşabilir, kendinizi daha fazla bunaltmazsınız bu sayede belki de.
benim anlamadığım şey, bu kız niye anne olmaktan mahrum kalmalı? ben bunu anlamıyorum. belki bu kız eşiyle beraber çocuklarını büyüten çoğu anneden çok daha iyi bir anne olur, neden mahrum kalasın
olmadı evlatlık alabilir, ama neden o kadar tepki gösteriyorsunuz bekar annelere?
burda boşananların çocukları dengesiz olur dedik mi ya Allah aşkına kendine gelirmisin. Biz burda Alkolikse yada ne biliyim kumarbazsa da aman sakın ayrılmasın da demedik. O herkesin kendi seçimidir. Ama çocuk ne olup ne bittiğini anlayacak yaşa gelene kadar çeken insanlar var denersin baktın olmuyo tohumuna paramı saydım dersin gidersin ama çocuk için bi kere şans verirsin
ya konusmaya gırmıs oluyorum ama, cocuk ıcın bır sans daha wermek farklı, cocuk ıcın kocasının zulmunu cekmek farklı seylerdır. benım de cocugum war, babasına cok duskunhanı empatı yapabılıyorum yanı. kımse kendını kandırmasın sımdı, uç ornekler wardır tabıkı yanında kımsesı olmayan vs., ama cocugum ıcın kocamın zulmunu cekıyorum falan yalan bunlar. sewıyorum,ayrılamıyorum dıyın ama bunu demeyın. tamamen bencılce. cocuk ewde anne babasını mutlu gorurse mutlu olur.ewde asık suratlı uzgun tahammulsuz bı anne gorunce aman ne guzel babam da yanımda demez.(kendımden bılıyorum, anneme defalarca bosan dememe ragmen sız warsınız dedı kı ayakları uzerınde duran bı ınsandır. bosanmadı ama babamla her tartısmasında bana da yansıttı benı doldurdu. hıc bı kadının cocugunu bu sekılde babasından sogutmasına hakkı yok bence.)
sperm bankaların çalışma yöntemini bilmiyorum ama belkide her insandan aldıkları spermleri bir kerede kullanıyorlar böyle bir çok bayanda kullanmıyorlardır. önlemlerini alıyorlardır.
kim tarafından uygun görülmez?
unutmadan, ben ilk yorumu yazdığım zamanda açıkçası aklıma evlatlık gelmişti ama yanlış yöne çekilince konu böyle oldu
aslında bu herkesin kendi seçimidir. benim kızımda çok düşkündür babasıda ona. ama ne olursa olsun onun yakınında kavga etmem ve ona üzgün olduğumu belli etmemeye çalışırım. Hatırlıyorum daha 1,5 yaşındaydı ve ben ağlıyordum. eşimde beni sakinleştirmek istemişti. eşimi eliyle itti ve beni öpmeye başladı yavrum benim. herşeyi o kadar çok hissediyolarki o günden sonra ona belli etmedim hiçbişeyi ama zulüme katlanılmamalı tabiki diyorumya bu kişinin kendi seçimi
Kesinlikle uzman yardımı alacağım senacım..Ki bi dönem psikoloji eğitimi almama rağmen kendim üstesinden gelemiyorum..evlilik danışmanına gitmek isterdimancak öncesinde biz eşimle konuşamıyoruz ki danışman bize yardım etsin..Önüme hedeflerimi koyarak yürücem bu yolda senacım o yüzdendir evlenmek istemediğimi belirtmem..herşeyi bi yana koyup düşündükten sonra yazdığım şeylerdir okuduklarınız..ama bilmenizi isterim ki bazı şeler sadece içinde bulunduğum durumun etkisi değil.Evliliğimin 2.ayında bigecede babamı kaybettim onunla konuşamadan..yoğun bakımda kimse inanmasa da ben inandım uyanacağına ama uyunamadı Rabbimin bana imtihanı dedim..İnan Babamı kaybettikten sonra hiçbişey canımı o deni yakamadı..Bu yüzdendir şuan ki duruşum..
arkadaşlarım boşverin bu şekilde yazışmayı..Carrie dediğin gb canımTürkiye de büyümedin ve yaşamıyorsun..o yüzden hayatlarımız ve açıları farklı..söylediklerin bulunduğu yerde geçerlilik gösterebilir ancak biz Türkiyedeyiz..
canım o bankaların çalışma yöntemini bilmediğim için bişey diyemiycem açıkçası ama ben öyle olduğunu varsaymıştım. evlatlık konusunda taibki neden olmasın herkesin doğal hakkıdır ama insanın kendi evladı gibi olmaz yerini tutmaz yani ne biliyim. evet konu nerden nereye geldi gerçekten işe dönmem lazım :))))
ben kötü amaçlı söylemedim zaten, gitsin serserilik yapsında demedim, ama bence kadınlar erkeklere haketmedikleri kadar değer veriyolar türkiyede
ben kötü amaçlı söylemedim zaten, gitsin serserilik yapsında demedim, ama bence kadınlar erkeklere haketmedikleri kadar değer veriyolar türkiyede
Neyi paylaşamıyorsunuz hanımlar yaaa...Konu sahibi zaten çok dolu belli...
Onu okusak...sorun nedir öğrensek...belki ona başka bakış açıları sunardık...
amacını sorgulamadım sorgulamam da canım..ama ltfn bu konuda bu tartışma devam etmesin..Sölemek istediklerini uygun başlık altında açıp paylaşabilrisin tabiki ama benim konumda sizden istediğim bu tartışmaya girmek değil ki canım:
ne kadar da güzel özetlemişsin.tşk ederim canım..
senin hislerini şu an o kadar iyi anlıyorum ki...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. içimdeki bebek sevgisini anlatmışsın resmen.. hayatta ne çok istediğim şey bi bebeğim olması ama korkarım seninde dediğin gibi hiç bi zaman o güzellikelri yaşayamayacağım..şu an ben de ayrılma aşamsındayım.. yani ayrılmayı düşünüyorum ve bizde bi aşkla evlenmişti ama zamanla ölüyo demekki bazı duygular..aahh hatalar pişmanlıklar ve özlemler..
bu arada bir daha evlenmeyeceğine inanmıyorum
şu anki ruh haliyle öyle konuşuyorsun
Sanırım ben de senin yerinde olsam öle düşünürdüm haklı olarak.ama ne düşünüyorum biliyormsun Baba evinde rahatken mutluyken neden bu güzellikleri riske atayım ki o zaman.bi kere inanmışım bidaha neden inanayım..kafamda ya öle olursa die düşünüp durayım?kesinlikle herkes aynı değil biliyorum ki iyyiki Rabbim öle yaratmamış..
Artık tek düşüncem Anneme kendi çocuğumun bana nasıl davranması istediysem öyle davranmak olacak.. her zaman öle davransam da şimdi daha da özenli olacağım..
hep mavijilet yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?