Mutluluktan hüzne ve bitişe doğru....

Kesinlikle uzman yardımı alacağım senacım..Ki bi dönem psikoloji eğitimi almama rağmen kendim üstesinden gelemiyorum..evlilik danışmanına gitmek isterdimancak öncesinde biz eşimle konuşamıyoruz ki danışman bize yardım etsin..Önüme hedeflerimi koyarak yürücem bu yolda senacım o yüzdendir evlenmek istemediğimi belirtmem..herşeyi bi yana koyup düşündükten sonra yazdığım şeylerdir okuduklarınız..ama bilmenizi isterim ki bazı şeler sadece içinde bulunduğum durumun etkisi değil.Evliliğimin 2.ayında bigecede babamı kaybettim onunla konuşamadan..yoğun bakımda kimse inanmasa da ben inandım uyanacağına ama uyunamadı Rabbimin bana imtihanı dedim..İnan Babamı kaybettikten sonra hiçbişey canımı o deni yakamadı..Bu yüzdendir şuan ki duruşum..

arkadaşlarım boşverin bu şekilde yazışmayı..Carrie dediğin gb canımTürkiye de büyümedin ve yaşamıyorsun..o yüzden hayatlarımız ve açıları farklı..söylediklerin bulunduğu yerde geçerlilik gösterebilir ancak biz Türkiyedeyiz..

bazı evli bayanlar işte gurur yapar, çok seviyorum, alıştım ona, onsuz yapamam, yeni baştan nasıl başlarım demek yerine, çocuklarım için katlanıyorum diyolar, daha basit

canım o bankaların çalışma yöntemini bilmediğim için bişey diyemiycem açıkçası ama ben öyle olduğunu varsaymıştım. evlatlık konusunda taibki neden olmasın herkesin doğal hakkıdır ama insanın kendi evladı gibi olmaz yerini tutmaz yani ne biliyim. evet konu nerden nereye geldi gerçekten işe dönmem lazım :))))

ıste tam da bunu dıyorum, tamam her ewde tartısmalar olur ama , sureklılık arzedıyosa kadının mutsuzlugunu cocuk ,her ne kadar hıssettırmemeye calıssa da, hısseder..

ben kötü amaçlı söylemedim zaten, gitsin serserilik yapsında demedim, ama bence kadınlar erkeklere haketmedikleri kadar değer veriyolar türkiyede

o zaman konu sahibesi ölsün
öyle olmaz böyle olmaz
tek çaresi evlenmek:2:
öylede olmazki

ben kötü amaçlı söylemedim zaten, gitsin serserilik yapsında demedim, ama bence kadınlar erkeklere haketmedikleri kadar değer veriyolar türkiyede

işte burda kesinlikle haklısın hiç bi değeri haketmiyorlar. 3 kuruşluk birine 5 kuruşluk değer verirsen kalan 2 kuruşunada seni satar :))) gibi bi laf vardı sanırsam

amacını sorgulamadım sorgulamam da canım..ama ltfn bu konuda bu tartışma devam etmesin..Sölemek istediklerini uygun başlık altında açıp paylaşabilrisin tabiki ama benim konumda sizden istediğim bu tartışmaya girmek değil ki canım:

yanii
doğru diyosun

demek şu ki, artık erkeklerin etrafında pervane gibi dönmemeli, onlarsızda yaşanır
tekrarlıyorum, en güzeli anneli babalı aileler ama olmuyorsada olmuyor
dünyanın sonu değil
sırf bebek sahibi olmak için elin sümüklüsüyle evlenmek zorunda kalmasın

bekar bir annede diğer normal aileler gibi çocuğunu yetiştirsin
her ne kadar yok desenizde, türkiyede bekar ve tek yaşyan bayanlara veya dul bayanlara iyi gözle bakmazlar ve bununda etkisi var böyle düşünmenize

tamam, kapatalım konuyu

şunu söylemek istiyorum sana
çok gençsin, önünde uzuuun bir hayat var
er yada geç sana hakettiğin değeri verecek birini tanıyacaksın
bence fazla kahrını çekme bu adamın
bi kaç ay acı çekersin sonra rahatlarsın

ama eğerki sadece bunu hakettiğini düşünüyorsan (ki öyle düşündüğüne kesinkikle inanmıyorum)o zaman eşine katlanmaya devam. ama yok, ben daha iyilerine layıkım diyorsan o zaman bu ilişkiden arın.
bunu unutma, hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil

Kızlar konu sahibi daha 23 yaşında ve zaten çocuğu yok.
Bir daha asla evlenmem,bu yüzden çocuğum hiç olmayacak diyor.
Bence,şu anki karamsarlığı yüzünden bunları söylüyor.

Eğer 40 yaşında olsa,bu yaştan sonra kimle tanışacak,ne zaman evlenecek de hamile kalacak derdik.
Ama daha 23 yaşında ve acısı hafifleyince,büyük olasılıkla böyle düşünmeyecek.
Önünde yeni bir hayat kurmak ve bebek sahibi olmak için bol bol zamanı var.
Ki zaten eşiyle evli kalmak gibi bir ihtimal az da olsa mevcut.

bu arada bir daha evlenmeyeceğine inanmıyorum
şu anki ruh haliyle öyle konuşuyorsun

sakın üzülme ve bırakma kendimi. aslında sana bir kaç şey söylemek istiyorum.az çok nereler takıldığını yollarının nerden geçtiğini biliyorsun. biraz farklı olmayı denesene. karşısına çok farklı çık şaşırsın. şok geçirsin koşsun peşinden sende biraz süründür. sakın üzüldüğünü bilmesinn. bu erkekler gurur veriyor. boşandığına pişman et. çocuk meselesinde işe yiğrenin komşlu çocuğu yok mu. biraz hevesini al onlarda. hem milletinde işine geliyor. bir iki saat kafa dinliyorlar

teremm,

Canım cok dolusun, o duyguları canın acıyarak hissediyorsun belli, ama inanki sen ne kadar umutsuzluğa düşsen de Rabbim sana öyle kapılar açarki sen bile şaşırırsın bunlar benim başıma mı geliyo, hatta bu güzellikleri ne yaptımda hakettim dersin, bilemeyiz.
Öncelikle umudunu kaybetme, umudumuzu kaybetmemek kendimiz için yapmamız gerekmesinden ziyade bizim görevimiz aslında

YÛSUF 87. Ey oğullarım! Gidin de Yusuf’u ve kardeşini iyice araştırın, Allah’ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah’ın rahmetinden ümit kesmez.

diyor bize.Lütfen umudunu kaybetme tatlım

Bir de, eşini hala seviyorsun ki ondan başkası ile evlenmeyi düşünmüyorsun bile. İkiniz için hiç umut yok mu?

Boşanma aşamasında olduğunuz için psikolojiniz bu yönde.Bir daha evliliği düşünmeyişiniz çok doğal ancak emin olun bir gün kendinizi toparladığınızda kalbinizi çarptıran,size heyecan veren birileriyle tanışacaksınız.Şunu unutmayın erkeklerin unutma kabiliyetleri bayanlara oranla çok çok başarılıdır.Eğer hala yapılabilecek bir şeyler varsa evliliğinizi kurtarmak için yapın ama bitmişsede bu kadar toprağa gömmeyin derim kendinizi.

bu arada bir daha evlenmeyeceğine inanmıyorum
şu anki ruh haliyle öyle konuşuyorsun

Sanırım ben de senin yerinde olsam öle düşünürdüm haklı olarak.ama ne düşünüyorum biliyormsun Baba evinde rahatken mutluyken neden bu güzellikleri riske atayım ki o zaman.bi kere inanmışım bidaha neden inanayım..kafamda ya öle olursa die düşünüp durayım?kesinlikle herkes aynı değil biliyorum ki iyyiki Rabbim öle yaratmamış..
Artık tek düşüncem Anneme kendi çocuğumun bana nasıl davranması istediysem öyle davranmak olacak.. her zaman öle davransam da şimdi daha da özenli olacağım..

orası öyle ama şunuda düşün, allah gecinden versin ama, doğanın kanunu bu, anneler babalar bir gün göçüp gidecek, sen o zaman yalnız kalacaksın.
herzamanda böyle genç kalmayacaksın
biliyorum, şu anda öyle düşünüyorsun ama fikrini dğeiştireceksin, zamanla, yaraların iyileştiği zaman
ha bu arada hala söylemedin, tam olarak neden boşanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…