mutluyum ama unutamıyorumm

Adam çakmak isteyen kızın arkasından apar topar gidiyor.

Kız reddediyor. Yollu oluyor...Neden ? İstediğini alamadı çünkü erkek...

Yollu yaftası yemesinin sebebi de rahat tavırları,rahat giyinmesi ve çakmak istemiş olması.

Ama seviyesiz olan ben...

Neyin ne olduğu gayet açık ve ne hikmettir ki konu sahibini sizden başka destekleyen yok.

Evet hoşuma gidiyor çünkü her insan tercihlerini yaşar.

eveeet bir konu daha "en azından ben ne yaptığını biliyorum, siz kendi kocişlerinize bakın" repliğiyle bağlandı.. yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler

şimdi koca severler ne alaka diyecek ama sarai sierra cinayetindeki adamda kadından için yarı çıplak gibydi öpmek istedim başıma telefonla vurdu demişti

zihniyet aynı mı hayır burada mesele sadece zihniyet meselesi

yarı çıplak olsa ne olur çırılçıplak olsa ne olur...o yollu ama sevgili ondan daha yollu

5 yıllık ilişkinde 1 kere yakaladın daha doğru bence

Siz beraber olduğunuz erkekleri tertemiz mi sanıyorsunuz diyen konu sahibesi cevaplıyorum evet benim sevgilim tertemiz, bir sıkıntın mı var ?? Konu açıp fikir istemişsin, herkes kendince fikrini söylemiş , içine sineni uygularsın sinmeyene de susarsın.

Burada hiçkimse mükemmel erkek istemiyor sadece namuslu erkek istiyor.

Madem sevgilinizin avukatlığını yapacaktınız ne diye açtınız bu konuyu? Burada hiçkimse size "Erkek arkadaşın haklı canım ne de olsa o bir erkek ihtiyaçları var yarı çıplak bir kız gördü mü dayanamaz atlar üstüne bunlar normal şeyler. Sevgilinin suçu yok bütün suç o "yollu" kız arkadaşının." demez.

Siz farkındamısınız size düşüncelerinizden dolayı kötü hakaret edici bir lafım olmadı. Çoğu kişi burda çocuğa ya da diğer kıza yorum yapıyor. Ancak yoruma geçirilen cümlelerinizin tarzı çok kırıcı . Alay edercesine yorum yapmak hoş bişey mi. Bunun için size tepi gösterdim. Avukat olmayın demişsiniz.
Tekrar söylemiş olayım tarzınız alay edercesine . Buraya açılan her konuya yorum hakkı doğar insanlara ama boyfirendini elinde tut falan hoş diil. Bu yoruma girmez.
O kız sizin çocuğunuz olsa sizin arkadaşınız odasının kapısından sizin o cümlenizi söylese ona nefret hissedersiniz.
Hoş zaten empati kurabiliyor olsaydınız bu tavır yerine ayrıl ya da salla gitsin derdiniz. Buna da tepi gösterilmez çünkü özgür düşüncedir.
Yorum yapın ancak söylediğiniz gibi tavrınız hoşunuza gidiyorsa sorun sizdedir.

Bu demek oluyor ki evleneceğin erkek her kaş göz yapana gidecek çünkü felsefesine göre her erkek çağıran oldu mu gider.
İkisi de hatalıyken sadece kızla arkadaşlığını bitirmen garip olmuş.
Erkek arkadaşın iyi karakterli olsaydı sevgilisinin arkadaşına kardeşi gözüyle bakar onu da geçtim evine gelene yan gözle bakmazdı.
Evlendiğinizde evine yatılı bekar kız arkadaşlarını çağırmayacak mısın bu durumda?

erkek arkadaşımın savunması şu; bi kız sabahın köründe çırılçıplak odana gelirse o kızın yanına kim olsa gider bende gittim pişmanım özür dilerim falan filan..

ilerde karşısına çıkan her yarı çıplağı öpmeye kalkınca neler duyacağınızı artık biliyorsunuz

Bu arada bazı yorumlar kişiselleşti. Bu yüzden yanlış anlamalara çok müsait.
Sevgili hekza , yaşadığın gayet üzücü bür durum. Normal ve umursanmayacak bir durum da değil.
Ancak affedilecek bir durum çünkü bu adam 30 yaşında yetişkin hayat tecrübesi olan birisi değil. Toplumumuz ortadayken avrpai davranmaya çalışıp olmadığımız bir kültürde davranmanın alemi yok. 19 yaşında her insan çocuktur. Hele ki erkekse bu hataya düşebilir. Ancak büyüdükçe düşünceler davranışlar da büyür. Hatalar tekrarlanma sayısı ya hiç olmaz ya da çok azalır. Beli on defa daha düşün ki çocukluk aklıyla verdim bir karar sonra da pişman oldum deme yıllar sonra . Ama şu çocuk şimdi bunu yapsa bir de üzerine sen tokat at çünkü 4 seneye saygısı bile yoksa hayır gelmez.
Hayırlısı olsun canım ...

Aslında yaşadığınız gayet ağır, tabi siz yaşanmadığını düşündüğünüz için biraz
daha rahat bakıyorsunuz olaya.
Birkere sevgilinizi reddeden kız arkadaşınız, eğer red etmeseydi, evine getirdiğiniz
kız arkadaşınızla bunu yaşayan birini affedebilir miydiniz?
Bu olayda niyeti bozuk olan kız değil, sevgiliniz.
Yani o gün sevgiliniz eğer kız arkadaşınız red etmeseydi, çok rahat sizi aldatacaktı,
yani ha o zaman bu olay yaşanmış, ha yaşanmamış, sevgiliniz ;ne olduğunu,
nasıl niyette olduğunu, neler yapabileceğini açıkça göstermiş, daha ne olsun.
Yatmadıklarına göre sorun yok mu demek lazım, Allah kızdan razı olsun o zaman.
Affetmek affetmemek sizin kararınız neticesinde, hayat sizin, bundan sonra yaşayacaklarınız
sizin, umarım keşke demezsiniz.

mükemmel erkek bulamadım yalnızım mutluyum
mutlu olmak için illa bir erkeğe mi ihtiyaç var

daha önce sorulduysa affola. bu olaylar yaşandığında erkek arkadaşınızla ne kadar sürelik bir ilişkiniz vardı?

daha önce sorulduysa affola. bu olaylar yaşandığında erkek arkadaşınızla ne kadar sürelik bir ilişkiniz vardı?

Soru çok iyiydi. Cevap iki sene bile olsa üniversite yılları aileden ayrı şehir ilk başlarda çoğu sevgili bile birbirine aşık değil ki biraz hoşlanma olsun yeter . Yalnız olmayım ...

Hayır, yapmaz. İradeli bir erkek yapmaz. Çırılçıplak görse ve senden faydalanabilcek olsa yine yapmaz.

kız yarıçıplak gidince ; yollu
erkek yanaşınca ;yaşı küçük ,cahil, bi kerelikti,pişman oldu,ama kız kuyruk sallamış,vs vs....

Soru çok iyiydi. Cevap iki sene bile olsa üniversite yılları aileden ayrı şehir ilk başlarda çoğu sevgili bile birbirine aşık değil ki biraz hoşlanma olsun yeter . Yalnız olmayım ...

amacım bu çocuğu(o yaşlarda adam demek içimden gelmiyor) temize çıkarmak değil. yaptığının yanlış olduğunu dile getirmeye dahi gerek yok. konu sahibi affeder terk eder o da beni ilgilendirmez. eğer çok yeni bir ilişkiyse, sadece hoşlanma ve benim de sevgilim olsun adına bir ilişkiye başlandıysa bu çocuk sayı yapma(!) endişesiyle sadakatsizlik yapmış, yıllar geçtikçe de arada ki hoşlanma sevgiye aşka dönüşmüş olabilir. o zamanlar şu anki duygu yoğunluğu olmadığından yaptığından gerçekten pişman olabilir. bilemiyorum. farazi yorumlar yapıyoruz neticede

Biri en yakın arkadaşın,diğeri sevgilin,onlara güvenmişsin.
Onlarsa seni 4 sene boyunca kandırmışlar.
İşin özü bu !

Sen harika bir ilişkim,süper bir arkadaşlığım var sanarken,onlar öyle olmadığını biliyorlarmış.
Arkadaşının hatası açık giyinmek filan değil,olayı sana zamanında anlatmamak.
Ve bu zamana kadar onunla hep dertleşmişsin,gık dememiş.

Erkek arkadaşının hatası malum.Gençliktir,hatadır,şeytana uymuştur diyelim.
O zaman gençlik aşkını gençlikte bırak derim.
Sen şimdi kabul etmesen de bu bir travmadır.
Çoğu kıskanç ve özgüvensiz insanın geçmişinde buna benzer kırılma noktaları vardır.
Sen herşey harika zannederken,aslında olmadığını öğrendin.
Mutluyken bile hep içinde aynı his olacak.
Ya sandığım gibi değilse,ya bilmediğim bir şey varsa...

Son düzenleme:
Siz içinize sindirdirmişsiniz mutlusunuz da sorun ne o zaman size sadakat yoksunu sevgilinizle musmutlu hayatlar dileriz anca biz buradan. Konu açma amacınız ne çözmedim açıkçası ortada size göre sorun yok ki aynen devam edin bence.

Sana olan hisleri ve bağları zamanla derinleşmiş belli
o zamanki kaybetme korkusuyla şuanki ayni değildir ama bide şu girişken ruha sahip olması....

Yani evlenincede dönem dönem kopmalar çok feci kavgalar üstüne nefret etmeler felan olabiliyor bu durumlardada aynı şeyi yaparmı iyi düşünüp tartman lazım.

Ayrıca Her erkek yapmazdı sınıfımdan dört erkek aynı evde kalırken birinin tanıdığı yurttan atılınca bunlara sığınmış ilk geceden sonra kızı bize postaladılar ki kızdan ben faydalanmak istesem ona bile hayır demeyecek bir tiğnete sahipti onlarda erkek üçününde kız arkadaşı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…