İntihar etmek mi istiyorsunuz.Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Anne giderse olmazsa bu sefer çocuk mutsuz olur, eksik kalır. Umarım mutlu olursunuz evladınızla beraberanneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Sorumu tam soramamis olabilirim lütfen kusura bakmayın!
Tek başınıza iyi olmak için çabalamayın. Destek alın lütfen. Destek almak iyi hissetmenizi hızlandırır ve normale daha hızlı dönersiniz. Arkanızda enkaz da kalmaz.Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Benim annem 56 yaşında. Allah aileme ikisine de sağlık versin fakat benim anneme sorsan ben yıllardır mutsuzum der ve gerçekten de hayat benim anneme hiç adil davranmamıs.. zekası, pratikliği belki gerçektende okusaydi örgün olarak şuan çok daha başka yerlerde olabilirdi. Önüne çıkan fırsatlara babam gençken dur demeseydi farklı yerlerde olabilirdik.. ama o kadın kendini inanilmaz geliştirdi çalışma ekonomisini tek seferde kazandı fakat o sene ben üniversiteye gideceğimden zorluk olmasın diye yarım bıraktı. Hala çalışıyor ki kendine biseyler katabilsin diye. Eskiden bende çok sitem ederdim 'anne ağlama artık yeter bıktım mutsuzlugundan' , hep agliyosun diye.. bu mutsuz kadın iki çocuğunu da çok güçlü şekilde yetiştirdi hemde ilgisiz, sevgisiz bir kocaya rağmen.. oğlu Amerikan şirketinin uluslararası süpervizörü oldu kızı da yüksek lisans yapan bir biyolog.. annemsiz hic'iz. Mutsuz belki ağlıyor belki hayat annenize de çok adil davranmamıs olabilir ama Allah onları başımızdan eksik etmesin. Biraz anlamaya çalışalım.anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Asla asla hiç olmaması iyi olabilir mi bir annenin.anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
hayırdır 2 kilo patates aldınız da ağır geldi bırakayım mı diyorsunuzYükleri ağır geliyor. Babası ilgilenir anne giderse babasıyla iletişimi çok kuvvetli
Yani yok olup gidince ,o çocuğun üstüne yüklenecek yük,hissedeceği o boşluk önemli değil Annenin acıları dinse yeter.Geride kalanın nasıl dibe cokeceginin önemi yokSize mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Anlayamadım öylece çıkıp gidecek misiniz, çocuğunuzu terk mie diceksiniz?
Sonra aklınız başınıza gelince cocuğubuza ne diyeceksiniz ben mutsuzdum gittim mi destek alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?