- 3 Şubat 2018
- 25.755
- 110.823
- 598
Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Bir anne kolay kolay böyle hissetmez çok üzüldüm sizin ve bebeğinizin için .Size mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Annem hiç olmadı diyebilirim.Ben bu soruyu cevaplayacak olsam Olsun da taştan olsun derim.anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Sorumu tam soramamis olabilirim lütfen kusura bakmayın!
Mutsuz annesi olanlar anladı zaten soruyu.. terapistim saba güçlü ve mutlu bir anne yaratacağız kafanda demişti, devam etmedin sonrasına. Şartlara göre değişir belki cvp, zor soru..anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Merhaba çocuk gelişimi üzerine master yapmış bir anne olarak söylüyorum ki çocuklar için ebeveyn leri çok elzem.hep annelik kutsanıyor işin doğrusu karşılıksız seven hep çocuklar.çocuklarım kalbi yetişkin kalbinden çok daha yücedir ve daha çok sevgiye yer vardır.umarım iyisinizdir çok yakında çok daha iyi olursunuz.terkedilmek herkes için zorken çocuk içn büyük travma,belki dönüşü olmayan bir yolsa düşündüğünüz aman aman ondaki sizi bir bilseniz ister mutlu olun ister mutsuz ama olun.sevginin bin bir türü var elbet alışır çokta sevilir belki ama bir siz olmaz kimse.topla kendini arkadaşım geçecek bu günler de..anneniz mutsuz size ne kadar yansıtmak istemese de ufaktan yansitsa ya da hiç yansitmasa da onun mutsuz olduğunu bilseniz varlığı daha mı iyi olur yoksa böyle bir anne hiç olmasa da olur mu?
Psikiyatriste hiç gittiniz mi? Agır ruhsal yorgunluklar bile birkac ay antidepresan kullanarak hafifliyor. Bir iki ay dişinizi sıkıp ilaç tedavisiyle yeniden çiçek açabilirsinizSize mevzuyu tam aktaramadim. Bu hayat beni yoruyor sorunları çözemiyorum. Kestirip atamıyorum. Çocuğumla bir sıkıntım yok. Hayat bana ağır geliyor. Halime sukretmek istiyorum ama kafam bulanıyor. Evi terk etmeyi düşünmüyorum. Sadece hiç olmamayı dilerdim.
Kim tamamen mutlu ki bu devirde?Yansıtma arada bağırdığı oluyor her anne kadar ama her zaman değil. Ama anne mutsuz.
Asla çocuğunuzu bırakmayın lütfen nolursa olsun onun size ihtiyacı var her halinizleYükleri ağır geliyor. Babası ilgilenir anne giderse babasıyla iletişimi çok kuvvetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?