Mutsuz bir evlilik nasl dzelir?

1 yıl daha geçti evliliğimde ve kızımın yaşında....herşey güzeldi çok şükür !hep ömür boyu yanımda olsun ailem tek isteği ve tek temennim bu....
canım eşim ve kızım sizi çok seviyorum herşeyimsiniz!

canım çok güzel bi paylaşım ve düşüncelerinde öyle bende her evliliğin ve her insanın farklı olduğuna inanırım komşularım da dertleşirken sana şöyle yap diyemem çünkü eşinin huyunu bilmiyorum derim benim eşim sakin ve ben kızdığı şeyleri bilirim ben daha ani kızan sinirlenen sabırsızım oda beni bilir ve öyle davranır ve evlilik şans ve temiz düşünce işi sen temiz düşünürsen oda temiz olur ve dua ile elde edilmiyecek bişey yokrue kimisinin dua sı hemen olur bense en ufak isteğim için bile sabretmeyi öğrenmek zorunda kalırım ki sabırsızım Rabbim herkezi yuvasında mutlu etsin

İhanet ve şiddet yoksa ayrılık kararı en en en son karar olmalı..
Çaba sarfedilmeli sonuna kadar bir umutta olsa.

İhanet ve şiddet yoksa ayrılık kararı en en en son karar olmalı..
Çaba sarfedilmeli sonuna kadar bir umutta olsa.
geriye evliliği bitirmek için çokta fazla neden kalmıyor aslında ama yaşamadan yine de bilinmez bunun gibi nedenleri olmayıpta boşanan onlarca insan var birde onların fikrine ihtiyaç var!
herşey çabalamak ile oluyor hayatta evlilikte öyle...sevdiğin için sonuna kadar çabalamak gerek diyenlerdenim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…