Mutsuz bir evlilik

geçmiş olsun cnm
intaharı boş ver sen daha önemlisin kocana gelince yemeğ,ne uyku ilaçı koy sonrada bir güzel döv o evi terk et caın sağ olsun yeter ki

ne bu ya, evlenene kadar iyi görünürler..
sonrada evlenip zulüm yaparlar...
anlayamiyorum böyle erkekleri ya, yazik günah degilmi ya, gencecik bir kizin hayaller ile gelecegi ile oynuyorsun, günahina giriyorsun. geberin!!!

arkadasim sakin intihar fln düsünme lütfen ! bu cani bize yaradan verdi zamanimiz gelincede o alacak.
sen varsan hersey var! ilk önce kendini düsünmelisin! daha gencsin.
Sadece BIR kisi yüzünden o kadar sevdiklerini üzme canim benim.
yeniden basla hayata, hayat o kadar güzelki.. yeniden baslamaya deger!

biz yanlislarimizla, gelmisimimiz gecmislerimizle insan oluyoruz, bir karakter olusturuyoruz. hepimiz INSANIZ ya hatalar yapabiliriz.. yanlis akil vermek istemem ama
sana kiyabilen, bir fiske dahil olsun vurabilen erkekten sana hayir gelmez canim.
bence bosa onu.
kendine iyi davran.
allah daima yardimcin olsun

Icki, dayak ve kumari var diyorsun esinin, sonrada beterin beteri var diyorsun.
Daha bunun beteri ne olabilirki en beterine bulasmissin canim sen ya.
Evlilik demek mutlu olmak demek, bunun icin evlenmedikmi hepimiz?
Öyle olmayacaksa tekrar özgürlügüme kavusur meslegimi yapar ayaklarimin üzerinde durmaya calisirdim ve ailemle güle oynaya yasardim senin yerinde olsam.
Kiymet bilen cok erkekler var bu dünyada, yeterki gözünü acip kendi degerini bicmen.

Of be kizim daha sevgiliyken nisanliyken belli etmis kendini ama sen asigim diye kabul etmissin evlenince olmaz diye kendini kandirmissin.Ama resmen yani sen goz gore gore lades demissin.Valla cok zor bir durum bana sorarsan hic kivirmadan direk sunu soyluyorum BOSAN !!!

kızım deli olma bize sorman bile hata arkana bakmadan kaç orda durupta bide çoçuğun olursa öyle yuva olmasın bende evliğim eşim çok kızar ama elini bile kaltırmaz ve şunu söyler güçsüz bir kadına el kaldırma k aciz insan işidir üzülme bile daha güzel yuvan olur inşallah cnm bak bu dayakların sonunda ölen kadınlar var kadına kalkan ellerde kırılsın

İçki, kumar, şiddet, sorumsuzluk... Bunlardan biri bile bir yuvanın yıkılmasını geçtim, bir yuva kurmaya engel unsurlardır. Cesaretinize hayran kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…