Mutsuz bir yaşam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben sınava çalışırken o dönem sevgilim olan kişiyle tartıştığımızda bile odaklanmakta ciddi problemler yaşıyordum. Ve bu durum nedeniyle de yeniden başladığım eğitim hayatıma kötü etkileri olacak endişesi ve ona açıkça güvenemediğim için ilişkiyi bitirdim. Bakın güzel bir iliskiydi, eğitim durumu olmasaydı belki bitmezdi bile.
Yahu siz şiddet gördüğünüz yerde nasıl kpss çalışacaksınız?? Kulağınıza vurmuş iki hafta kapalı kalmış şaka mı bu?? O iki hafta oturup test cozebildiniz mi? Tekrar yapabildiniz mi? Yapmayın yahu atlayın gidin ailenizin yanına.

Konu sahibine yapılan tüm yorumları kendi hayatın içinde oku o zaman.
Kimse kimseyi şiddet uygulayacak hale getirmez. Yapanın içinde vardır merhametsizlik o yüzden yapıyordur.
Sizden başka hiç bir çift tartışmıyor mu sanıyorsunuz.
Kızarız, sesimizi yükseltiriz, inat ederiz, kabul etmeyiz ama hiç birinde şiddet görmedim.
Bunun benimle seninle alakası yok tamamen karşıda ki kişiye bağlı.
sinir krizi geçirdim dio ondan kriz anında koluna vurdum diyor

hayır ailem kabul etmiyor ortada kaldım durumu olsa yine anlarım, bir de ailemi üzmek istemiyorum diyor
allahım bir de kpss çalışayım da bir diyor bahaneye bak.

yok konu sahibi yaa sen bir bence sen bi gir üniye hazırlan, bir oku bi masterını doktoranı yap aman ha boşanma bir 10 yıl falan geçsin hele sonra ayrılırsın. hatta ondan sonra işe gir bir kıdemin oluşsun öyle hemen ayrılınır mı aaaaa
Toplumda ki sapıkların sorumluları bu kadınlar. Çok doluyum Maya çok !

Toplumsal şemalarımızda sıkıntı var , en rahat yasayanimizdan tutun en zor şartlarda yaşayanımıza kadar...
Bahane olmasın o ? En kolay bahane. Acaba anası babası böyle adamla yatıp kalktığını , aynı evde kaldığını bilse üzülmeyecekmiydi ? :) nişanı atana üzülen aile buna kahrolur. Kimse kimseyi yemesin.

Sizde kabul ediyorsunuz yani böyle bir açıklamayı.
Sende geçir sandalyeyi kafasına kriz geçirdim de. Olacak iş mi bu?
yok kabul etmiyorum zaten boşanmayı düşünüyorum olayı burda başka bir başlıkta açmıştım arkadaşlar beni suçlu buldu siz o adamı resmen kışkırtmışsınız o da vurmuş dediler

yok kabul etmiyorum zaten boşanmayı düşünüyorum olayı burda başka bir başlıkta açmıştım arkadaşlar beni suçlu buldu siz o adamı resmen kışkırtmışsınız o da vurmuş dediler
Eski konularınızı okumadım ama her ağızdan çıkana göre hareket etmek zorunda değilsiniz.
Şiddet konusunda sadece biri size saldırdığında kendinizi korumak isterken gösterdiğiniz de haklı olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X