Mutsuz erkek aldatr m sizce?

eger gercekten sevıyorsa ve onca yasanmıslıga saygısı varsa (en basta kendısıne saygısı varsa) ,hala deger verıyorsa ilişkısını duzeltme yoluna gıdebılır..

eşine ve kendısıne saygısı olmayan erkek.. her mutsuzlugunu bahane edip aldatabilir evet.

eğerki çiğ sütü emmemişse ve gerçekten seviyosa yapmaz.ama genelde hep bi meyillilik söz konusudur aldatmaya.benm düşüncem bu açıkcasıbuyrunnnnnnnnn

mutsuzsa ayrılsın bitirsin ilişkiyi
neden aldatıyo ki
aldatıpta mutsuz olduğum için yaptım diyen erkek yaptığına kılıf arıyordur

kişilikli bir insan mutsuzsa aldatmayı değil ilişkisini düzeltmeyi seçer
buna rağmen mutsuzsa ve düzeltme çabaları sonucsuz kalıyorsa ayrılır
kişiliksiz ise zaten mutsuz olmasına gerek yok aldatmak için, mutluyken de pekala aldatır

Mutsuzluk çok derin bir kavram

Mutsuz ama neye dayanarak mutsuz, kimi insan hiçbir zaman mutlu olmazki zaten...

Peki ya gerçekten mutsuzmu??????

Erkeklerin en büyük yalanı bu değilmi ki...

ıkinci kadına; mutsuzum deyip duygu sömürüsü yaparak kandırma yoluna gitmiyorlarmı????

Erkekler kolaycıdır, neyi düzeltmişlerde bunu düzeltsinler...

mutsuz erkek,

mutlu erkek....

eninde sonunda her tür erkek aldatır...(bi erkek arkadaşım söylemişti)

çünkü doğalarında var bu aldatma...acizler işte....

her erkek aldatmaz.mutsuz her erkekte aldatmaz.ya alır eşini mutlu olma yollarını arar, ya da mertçe ayrılır,yapacağını yapar.bu tabii seven erkek için geçerli.
sevmeyen erkek , kendine ve eşine saygısı olmayan erkek ağzınızla kuş tutsanızda,mutlu da olsa mutsuz da olsa aldatır.
bunu erkekle sınırlamak yanlış olur,kadın da aynı şekilde davranır.

gerçekten seviyorsa mutlu olmak için çaba sarfeder tabii burada görev tek taraflı olamamlı diğer tarafta yardım etmeli ben her zaman gerçekten seven bir erkeğin zil zura sarhoş olsa bile sevdiğini aldatmayacağı kanısındayım bnm düşüncem budur kzlar :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…