Mutsuz erkek aldatr m sizce?

mutsuz insan aynı zamanda da umutsuzdur.. sanmıyorum kolay kolay aldatamaz...
arayış içine girmesi için biraz değişiklikler yapacaktır.. bu arada çok çabuk farkedilir.

alkisalkisalkisvereliniortak

erkeğine bağlı bu.
karakteri sağlam değilse, sevgilimi elimde tutayım ama diğer kadınlarla da günümü gün edeyim gibi bir düşünceye girerse elbette aldatır.
karakteri sağlamsa da ya ilişki kötü gidiyor diye uyarır ya da ayrılır.

sağlam karekterli erkek göremiyorum hepsi kadın gibi erkek gibi erkek

yok özü sözü sağlam sevgili edinmeyle kendilerini dev aynada görüyorlar

oda kızı 6 veya 7 yıl beklemelerine rağmen aldatan var, hepsi hayal kırıklığı .

B u çift mutlu demek aldatıcı oluyor.

Sürekli gezmelere gidenlerde mutlu göremiyorum, birbirlerine yetemiyorlar illaki

biri onları oyalıyacak .Bu erkekleri yetiştiren zihinlerde suç bilemiyorum,

ama kesin birşey var erkeklik öğrenilmesi gerekir

Aldatmak için Mutlu yada mutsuz bir erkek için Farketmez...
Özgüveni için bile aldatan erkek çok piyasada.

erkekler genelde aldatmaya meyillidir... mutsuzluk ta onlar için iyi bir bahanedir bence... aldatma olasılığı yüksek derim... tabi her mutsuz erkek aldatır diye bişey de yok....

tartısılıcak bir bir konu aldatırmı evet aldatabilir ama aldatması için bir bahanemi hayır mutsuzluk aldatmak için bahane deil mutsuzsan konusursun sorunlarını halletmeye calısırsın yok halledemiyorsan daha fazla üzmeden kırmadan ayrılırsın olur biter aldatmayada gerek yok yanii

Günümüzde mutlu erkek bile aldatıyor,
ne yetmiyorsa artık?
Kesinlikle karekter meselesi bir bayan karşısında ki insana elinden gelenin fazlasını yapıpta o erkek aldatmaya kalkıyorsa buna ben kişiliksizlik derim...
Eğer bir bayan karşısında ki erkeği mutlu edemiyorsa sürekli problem çıkıyor olsa bile en berbat ilişki bile aldatmayı hak etmez ,ayırırsın yollarını olur biter ...

kendine ve çevresine saygısı olmayan erkek mutlu da olsa mutsuz da aldatabilir. sebebi dış etkenlerde değil onun kişiliğinde aramak lazım bence.

Kadın yada erkek faretmez mutsuzsa ve ne yaparsa yapsın düzelmiyosa önce yolunu ayırsın sonra ne yaparsa yapsın diye düşünüyorum...Ama genelde aıle faktoru maddi olanaksızlıklar ilişkide mutsuzlukta olsa malesef dvm etme zorunlulugu getırıyo ve mutsuz erkek veya kadın bunu içinde yaşıyor...

Cogu erkeklerin mayasinda vardir aldatmak maalesef... ölümüne sevsede o kör olasi gözlerini baska kadinlardan alamazlar.. mutlu veya mutsuz olsalarda.. ama tekrar söylüyorum genellememek lazim.. eger bir iliskiye basliyorsan aldatilmayi hep göze almaliyiz, böylece aldatilma gibi bir durum söz konusu oldugunda acin cok olmasada hafifler.. ki aldatilmanin acisi hic bir seye benzemez. cok gurur yikici birsey.. insan kendini ezik hissediyor.. özgüvenini kaybediyor.. ama aslinda kendisiyle sorunu olan kisi erkektir!!! yoksa neden aldatsin ki ??????

mutluluk,mutsuzluk,alkol,bagımlılık,özguven eksıklıgı.özgürlük,aşırı baskıcı partner,nefis kontrolsüzlüğü,tatminsizlik.eşine yetemeyip başkasında erkeklik ıspatlama çabaları.Gördüğünüz gibi sadece mutsuz erkek aldatmaz,ERKEK ALDATIR NOKTA.

kesinlikle aldatır seviyosada aldatır sevmiyosada aldatır.alsanaalsanasmileşimdiye kadar aldatmadıysa tabi CADIARZUmutsuzlugunun sebe bi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…