- 7 Ağustos 2017
- 60
- 18
- 88
- Konu Sahibi Scorpion 190390
-
Önceligin kendin olucak ev isi temizlik değil.Sen kendini mutlu ediceksin ki çocuğun da mutlu olsun.Mutlu olmak aslinda insanin kendi elinde.Kendini şimart biraz.Alişveris anlaminda demiyorum kendine ayri bi zaman yarat .hergun 1 saat kendine ayir 1 saat sadece kizinla oyun oynamaya ayir birak ev daginik kalsin,kirli kalsin,sevdigin bi yemeği yada keki yap kendin için.Kendin icin güzel giyin makyaj yap.Yeni bi kitap al.hobi edinmeye caliş.bilmiyorum aklima şu an bunlar geldi ama ne yapiyorsan yap kendini mutlu etmek önceligin olsun.Sen mutluysan eger eşin de cocugunda evinde daha mutlu oluyorSelam kızlar 2 yaşında bir kızım var ev hanımıyım çok mutsuzum hiç bir sosyal aktivitem yok sürekli evdeyim ve dışarı çıkacak bile enerjim yok ev işi çocuk o kadar zor geliyor ki artık kendimi çok yetersiz ve mutsuz hissediyorum bazı anneleri görüyorum çocuğuyla kaliteli zaman geçiren onları gezdiren parka götüren mutlu eden ben kendim mutsuz olduğum için çocuğada yetersiz olduğumu düşünüyorum ve artık psikolojim bozuldu bana bir akıl verin nasıl çocuk ev eş ve kendimi toptan idare edebilirim….
Her annenin böyle dönemleri olur emin olun. Üstelik kışsa ve hastalık gibi bir faktör varsa. Arada çocuğu eşinize yada annenize bırakıp hava almaya çıksanız, hiç bir yere gidemiyorsanız en yakın markete gidin, ev işlerine yetişmeye çalışmayın bir süre sadece acil olanları yapın, yemek gibi, salonu toplamak gibi.Selam kızlar 2 yaşında bir kızım var ev hanımıyım çok mutsuzum hiç bir sosyal aktivitem yok sürekli evdeyim ve dışarı çıkacak bile enerjim yok ev işi çocuk o kadar zor geliyor ki artık kendimi çok yetersiz ve mutsuz hissediyorum bazı anneleri görüyorum çocuğuyla kaliteli zaman geçiren onları gezdiren parka götüren mutlu eden ben kendim mutsuz olduğum için çocuğada yetersiz olduğumu düşünüyorum ve artık psikolojim bozuldu bana bir akıl verin nasıl çocuk ev eş ve kendimi toptan idare edebilirim….
Selam kızlar 2 yaşında bir kızım var ev hanımıyım çok mutsuzum hiç bir sosyal aktivitem yok sürekli evdeyim ve dışarı çıkacak bile enerjim yok ev işi çocuk o kadar zor geliyor ki artık kendimi çok yetersiz ve mutsuz hissediyorum bazı anneleri görüyorum çocuğuyla kaliteli zaman geçiren onları gezdiren parka götüren mutlu eden ben kendim mutsuz olduğum için çocuğada yetersiz olduğumu düşünüyorum ve artık psikolojim bozuldu bana bir akıl verin nasıl çocuk ev eş ve kendimi toptan idare edebilirim
Yani neden çıkmıyorsunuz ki dışarı?çocuğu alıp çıkın.Ev işi hiç bitmiyor ki zatenSelam kızlar 2 yaşında bir kızım var ev hanımıyım çok mutsuzum hiç bir sosyal aktivitem yok sürekli evdeyim ve dışarı çıkacak bile enerjim yok ev işi çocuk o kadar zor geliyor ki artık kendimi çok yetersiz ve mutsuz hissediyorum bazı anneleri görüyorum çocuğuyla kaliteli zaman geçiren onları gezdiren parka götüren mutlu eden ben kendim mutsuz olduğum için çocuğada yetersiz olduğumu düşünüyorum ve artık psikolojim bozuldu bana bir akıl verin nasıl çocuk ev eş ve kendimi toptan idare edebilirim….
Teşekkürler 12 yıl kesintisiz çalıştım belkide ondan evde olmak beni bunaltan…Çalışarak? Sosyal statü edinerek?
Bence yarın oturup kendinize bir plan yapın eksik gördüğünüz yönler neler boş zamanlarınız neler veya nasıl boş zaman yaratabilirsiniz. Örneğin bebeği sallarken kitap okuyabilirsiniz. Eğlenceli bir şarkı açıp bebekle dans edip sporu aradan çıkabilirsiniz. Belki 15 dklık leslie yaparsınız bebeğiniz oyun oynarken. Kendinize temizlik planı yaparsınız bugün salın bugün mutfak temizlenecek şeklinde. Bebeğinizle parka gidip belki yürüyüşü de aradan çıkarmış olursunuz böyle planla hem kendinize hem bebeğe ortak zamanlar yaratabilirsiniz
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinBence yarın oturup kendinize bir plan yapın eksik gördüğünüz yönler neler boş zamanlarınız neler veya nasıl boş zaman yaratabilirsiniz. Örneğin bebeği sallarken kitap okuyabilirsiniz. Eğlenceli bir şarkı açıp bebekle dans edip sporu aradan çıkabilirsiniz. Belki 15 dklık leslie yaparsınız bebeğiniz oyun oynarken. Kendinize temizlik planı yaparsınız bugün salın bugün mutfak temizlenecek şeklinde. Bebeğinizle parka gidip belki yürüyüşü de aradan çıkarmış olursunuz böyle planla hem kendinize hem bebeğe ortak zamanlar yaratabilirsiniz
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinÖnceligin kendin olucak ev isi temizlik değil.Sen kendini mutlu ediceksin ki çocuğun da mutlu olsun.Mutlu olmak aslinda insanin kendi elinde.Kendini şimart biraz.Alişveris anlaminda demiyorum kendine ayri bi zaman yarat .hergun 1 saat kendine ayir 1 saat sadece kizinla oyun oynamaya ayir birak ev daginik kalsin,kirli kalsin,sevdigin bi yemeği yada keki yap kendin için.Kendin icin güzel giyin makyaj yap.Yeni bi kitap al.hobi edinmeye caliş.bilmiyorum aklima şu an bunlar geldi ama ne yapiyorsan yap kendini mutlu etmek önceligin olsun.Sen mutluysan eger eşin de cocugunda evinde daha mutlu oluyor
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinÖncelikle mükemmel olmak zorunda değilsiniz . Ne eviniz ne anneliğiniz ne de eşliğiniz mükemmel olmak zorunda değil .
Ve tavsiyem kendinize özel alan yaratmanız. Kitap okuma saati olur, arkadaşlarınızla aktivite olur. En kötü kulaklığınızı takıp yarım saat dışarıda yürümeniz bile rutininizi kırar.
Bence yapmanız gereken rutininizden uzaklaşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?