Mutsuz evhanımı nasıl mutlu olur

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Pekte oralı değil eşim bazı şeylerde… teşekkürler yorumunuz için

Teşekkürler yorumlarınız için

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Çocuğu devletin anaokuluna ver derim yarım gün bile olsa

Kendinizi neden mutsuz hissediyorsunuz? Değiştirmek istediğiniz şeyler var ama motivasyonunuz mu yok? Hayatla bağınız tam olarak ne zaman azaldı? Sizin hayattan beklentileriniz, istekleriniz neler?

Günaydın

ben şahsen kendim üretip çocuğa kreatif etkinlik sunabilecek bir anne olamadim. cabaladim cogu zaman oyunlar tuttu ama cocugun ilgisini ya cekmedi ya istedigim gibi olmadi. sizin gibi hissettigimde cok oldu böyle bir boslugun icinde gibiydim mutsuzdum fazla geliyordu sanki hersey
biz daha cok disarida yürüyüş yapip parka giden, sık sık kütüphaneye ugrayan eve gelincede puzzle, oyun hamuru vs oynayip kitap bakan türden bir grup olduk.
Ben bu şekil mutlu oldum cocuklarda öyle.
Başka bir arkadasimda tam tersi evden cikmayi cocuklari cikarmayi sartlara bagliyor örnegin üsümeyecek kadar sicak olmali kendisininde cani istemeli vs cok nadir cikiyorlar

Zaten sorunda aslinda burdan başlıyor yani ill adimi atmak lazim ki canimiz istesin

ben epeydir aşırı yorgundum,kan tahlili yaptirdim vitamin d eksik cikti.
ik tavsiyem kan tahlili yaptirmaniz ardindan size iyi gelecek şeyleri düşünüp not almaniz. bu arada lütfen kendinizi baskalari ile kiyas yapmayin,ben konunuzun ana sebebinin biraz kiyaslamadan dogan mutsuzluk oldugunu sezdim
Mesela cocugu alin yürüyüş yapin yaniniza termosa bir icecek koyun kitabinizida alin, arada mola verin cocuk arabada otursun oynasin veya uyuyabilirde bende cok yaptim. kafalar mis gibi oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…