Evlenirken eşinizin ve ailesinin olumsuz yönlerini görememiş olabilirsiniz ama eşinizle şu an yaşadıklarınızla bağlantılı diye eski konularınıza baktım, eşiniz daha evlenmiş canım cicim ayları olması gereken zamanda bismillah kahveye koşmaya başlamış, aman sizinle vakit geçirmesinde kiminle olursa olsun koştur koştur evden kaçan bir adammış, ki yani evliliğin ilk ayları eşlerin birbiriyle en çok zaman geçirdikleri dönemdir normalde.Malesef haklisiniz bunların farkındayım en buyuk hatam evlenmekti zaten
sence bu baba çocuğu yatılı alır mı ya ? en fazla bir kaç saat alır avm de turlatır getirir.Kizlar kısaca nasil anlatırım bilmiyorum. 6 yıllık evliyiz eşimin ailesi sürekli manipule eden insanlar ben oğlumda ayrıldım özledim diye ağlatan her pazar evimize gelen biriydi annesi sen karını tekdir bize filme sen onunla zaman gecir bizi çağırma tavrındanydi bu olaylar duruldu bu yüzden büyük kavgalar çıktı sonra hamilelik durumu başladı tup bebekle anne oldum bu süreçte hiç bir destekleri olmadı benim ailem maddi manevi yanımızdaydi hamilelikte dahil doğumun 2.gunu eve geldim k.v kavga edip babamın evine gittim sutumun azalmadı v.s üzüntüden oğlum sarilik gecirdi 3-4gun sonra eve döndüm bu hamilelik ve lohusa döneminde herzaman yemek yapamadım bazen gelince annem yaptı bu esimde sorun oldu sürekli yemek yapmıyorsun aç kalıyorum diye zehir etti o dönemleri oğlum 2 yaşında bu zamana kadar k.v ile başka kavgalarımız da oldu söyle ki tuvalete gidiyorum esim çocukla ve oynarken düşüyor gelip çocuğa neden bakmadın diye kavga çıkarıyor ufak kavgalar değil baya karşılık veriyorum bende tanı ayrıntıya girsem çok uzar neyse ben kahvalti hazirlamiyorum sabah esim işe giderken çünkü ilk zamanlar hatırladığımda ekmek kızarmamis yumurtayı böyle yemem smkahvalti hazırlama boşa erken kalkıyorum v.s lafları olunca yeme ozaman dedim hatırlamadım açıkçası bugünde annem balik almış gelmiş firinda pişirdim onada ayırdım neymiş neden firindaymis neden kizartmamisim ekmek sordu dolapta dedim neden dolaptaymis yemezmis öyle ne kahvalti hazırlıyorsun ne yemek yapıyorsun aç kalıyorum dedi kavga ettik çocukla evin içinde salonla mutfak bir kızartma yapamam dedim sürekli yanımdan ayrılmayan bir oğlum var ve hem çocuğa firinda hem ona kızartma yapmak gerçekten benim için zor neyse ciddi ciddi boşanmaya düşünüyorum beni engelleyen tek şey oğlum oğlum babasız büyüyecek falanda değil düşüncem belli günler onda kalmak zorunda olacak ve ben oglumu guvenerek onlara birakamam 1 kez çocuğu unutmuşlugu altını almışligi yada ne bileyim düşünüp yiyeceği birsey almisligi yok anca aburcubur annesine gitse ondada farklı olmaz önüne ya hazır çorba ya aburcubur koyarlar eşimin babası desem ağzı bozuk gereksiz konuşan biri çocuğu goruyo pze.enk geziyormu diyor ve gerçekten temizlik yok el yıkamak elinde görünür birsey yoksa gereksiz onlar için ve kendi ağızlarıyla söylediler esim evlenmeden önce gec yatıyor diye gizlice uyku ilacı verek insanlar ben bir çıkar bulamıyorum artık şimdi yanındayım bir sorunda müdahale edebiliyorum ama bosanirsam ne olacağına hiçbir müdahale yapamayacağım ve ben bunları kanitlayamatacagim için hiç birsey yapamayacağım
Bana inat olsun diye alır. Alınca da kendisi için değil zaten annesine babasına oyuncak olarak götürürsence bu baba çocuğu yatılı alır mı ya ? en fazla bir kaç saat alır avm de turlatır getirir.
almaz merak etme. anca laf. süreçte canını acıtmak için uğraşır mahkemeden çıkınca biter Hele hayatına biri girsin varlığını bile unutur böyleleri. Kaynana da seni mumla arar. zaten belli yaşa kadar yatılı vermez siz yine de sağlam bir avukatla ilerletin süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bana inat olsun diye alır. Alınca da kendisi için değil zaten annesine babasına oyuncak olarak götürür
Evlenmeden önce anasını sikayet ederdi kahvalti hazirlamiyor öğlen yiyorum diye simdi benine boğaz varmış adamda aç kalacam diye ödü kopuyor.
Cocuk istemiyorum deseydi bosanirdik olur biterdi.Keşke deseydi de bunca senem boşa gitmeseydi . O genelde ortada kalmayı tercih eder kısmet ,Allah bilir ,olur zamanla der gecistirirYine zorla baba yapılan bir adam, ne denilebilir ki?
Ama zaten adam çocuktan evvelde pek münasip bir eş değilmiş, keşke o zaman boşansaydınız en azından çocuğunuz için endişe etmezdiniz.Cocuk istemiyorum deseydi bosanirdik olur biterdi.Keşke deseydi de bunca senem boşa gitmeseydi . O genelde ortada kalmayı tercih eder kısmet ,Allah bilir ,olur zamanla der gecistirir
Ben sizin endisenizi anladim. Bazen burada konulari okurken aklima su geliyor bosaninca kadin kurtulacak ama cocuk mecburen o toksik hatta bazen kotu olan karsi tarafla anne yaninda olmadan gorusmek zorunda kalacak anne mudahale edemeyecek iste bu gerçekten cok zor durum.Birakmamak icin uğraşacağına eminim çok ilgili olduğundan degilde sırf inadından sanirim 5-6 yaşında yatılı verilebiliyor ama o yaşta çok erken sorun geçimsizlik olsa tamam ama ailesinden dengesizlik yüzünden güvenemiyorum cocugun başına birsey gelecek diye
Aynen öyle tek düşüncem bu simdi eşimden yana bu konuda çok korkum yok çocuğa sesini bile yükseltmez oynar zaman grcirir zarsr gormesindrn korkar falan ama konu sorumluluğa gelince yetersiz kalır sadexd ama anne babası çok sorunlu insanlar şuanda zaten ayda 1- 2 anca görüşüyoruz ve görüşünce de mudahaleden çekinmem ama bosaninca belki çocuğum yatıya kalcak onlarda belki 1 gunden fazla kalacak ve ben müdahale edemeyeceğim ne oldugunu göremeyeceğim bileBen sizin endisenizi anladim. Bazen burada konulari okurken aklima su geliyor bosaninca kadin kurtulacak ama cocuk mecburen o toksik hatta bazen kotu olan karsi tarafla anne yaninda olmadan gorusmek zorunda kalacak anne mudahale edemeyecek iste bu gerçekten cok zor durum.
Diğerlerini bilemem ama siz çalışmıyorsunuz galiba,dışarıdan çalışıp gelen adama da 2 yaş çocuğuyla yemek hazırlanır yani.Siz çocuğu bahame edip adamı önemsemiyorsunuz belli.Eşim o gün evdeyse o hazırlar yemeği mesela.Adamın haklı yönleri var bence.Kizlar kısaca nasil anlatırım bilmiyorum. 6 yıllık evliyiz eşimin ailesi sürekli manipule eden insanlar ben oğlumda ayrıldım özledim diye ağlatan her pazar evimize gelen biriydi annesi sen karını tekdir bize filme sen onunla zaman gecir bizi çağırma tavrındanydi bu olaylar duruldu bu yüzden büyük kavgalar çıktı sonra hamilelik durumu başladı tup bebekle anne oldum bu süreçte hiç bir destekleri olmadı benim ailem maddi manevi yanımızdaydi hamilelikte dahil doğumun 2.gunu eve geldim k.v kavga edip babamın evine gittim sutumun azalmadı v.s üzüntüden oğlum sarilik gecirdi 3-4gun sonra eve döndüm bu hamilelik ve lohusa döneminde herzaman yemek yapamadım bazen gelince annem yaptı bu esimde sorun oldu sürekli yemek yapmıyorsun aç kalıyorum diye zehir etti o dönemleri oğlum 2 yaşında bu zamana kadar k.v ile başka kavgalarımız da oldu söyle ki tuvalete gidiyorum esim çocukla ve oynarken düşüyor gelip çocuğa neden bakmadın diye kavga çıkarıyor ufak kavgalar değil baya karşılık veriyorum bende tanı ayrıntıya girsem çok uzar neyse ben kahvalti hazirlamiyorum sabah esim işe giderken çünkü ilk zamanlar hatırladığımda ekmek kızarmamis yumurtayı böyle yemem smkahvalti hazırlama boşa erken kalkıyorum v.s lafları olunca yeme ozaman dedim hatırlamadım açıkçası bugünde annem balik almış gelmiş firinda pişirdim onada ayırdım neymiş neden firindaymis neden kizartmamisim ekmek sordu dolapta dedim neden dolaptaymis yemezmis öyle ne kahvalti hazırlıyorsun ne yemek yapıyorsun aç kalıyorum dedi kavga ettik çocukla evin içinde salonla mutfak bir kızartma yapamam dedim sürekli yanımdan ayrılmayan bir oğlum var ve hem çocuğa firinda hem ona kızartma yapmak gerçekten benim için zor neyse ciddi ciddi boşanmaya düşünüyorum beni engelleyen tek şey oğlum oğlum babasız büyüyecek falanda değil düşüncem belli günler onda kalmak zorunda olacak ve ben oglumu guvenerek onlara birakamam 1 kez çocuğu unutmuşlugu altını almışligi yada ne bileyim düşünüp yiyeceği birsey almisligi yok anca aburcubur annesine gitse ondada farklı olmaz önüne ya hazır çorba ya aburcubur koyarlar eşimin babası desem ağzı bozuk gereksiz konuşan biri çocuğu goruyo pze.enk geziyormu diyor ve gerçekten temizlik yok el yıkamak elinde görünür birsey yoksa gereksiz onlar için ve kendi ağızlarıyla söylediler esim evlenmeden önce gec yatıyor diye gizlice uyku ilacı verek insanlar ben bir çıkar bulamıyorum artık şimdi yanındayım bir sorunda müdahale edebiliyorum ama bosanirsam ne olacağına hiçbir müdahale yapamayacağım ve ben bunları kanitlayamatacagim için hiç birsey yapamayacağım
Siz kararınızı netleştirin avukatla gorusun. Baba çok kötü degilse, çocuğa bir gün de bir sey olmaz. Bir sey farkederseniz ,uzaklaştırma vs istersiniz. Bence cok ertelemeyin.Aynen öyle tek düşüncem bu simdi eşimden yana bu konuda çok korkum yok çocuğa sesini bile yükseltmez oynar zaman grcirir zarsr gormesindrn korkar falan ama konu sorumluluğa gelince yetersiz kalır sadexd ama anne babası çok sorunlu insanlar şuanda zaten ayda 1- 2 anca görüşüyoruz ve görüşünce de mudahaleden çekinmem ama bosaninca belki çocuğum yatıya kalcak onlarda belki 1 gunden fazla kalacak ve ben müdahale edemeyeceğim ne oldugunu göremeyeceğim bile
Yemek hazırlıyorum hamileyken lohusayken hatırlayamıyordum ondada gelip annem hazirliyorliyordu zaten yemekte vardı balik kizartma değilde firinda diye çıktı tartışmaDiğerlerini bilemem ama siz çalışmıyorsunuz galiba,dışarıdan çalışıp gelen adama da 2 yaş çocuğuyla yemek hazırlanır yani.Siz çocuğu bahame edip adamı önemsemiyorsunuz belli.Eşim o gün evdeyse o hazırlar yemeği mesela.Adamın haklı yönleri var bence.
Annesi hep mazereti yorgunluk" 12 saat çalışıyorum yoruluyorum eve gelince yemek olsun istiyorum "diyor iyi tamam bunu anlıyorum zaten de sorun çıkarması sinir ediyor kavgadan sonra çıkıp gitti gelince ozurdiliyor iş yerinde sinirlenmiş! Uzatmadı çocuk uyanmasın diye ama bu davranışları yüzünden zerre değeri kalmadıeşinizin ailesi ile sizin aranızdaki tek köprü , eşiniz.
adam hem becereksiz , hem temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamıyor
Bu dolaptan çıkarıp 2 yumurta bile kıramayan tiplerden anladığım kadarıyla
Annesine şutlanması gereken bi tip
Paşa oğluna balıklar kızartsın
Benim ex eşe annesi mandalinayı soyup eline veriyordu
Buda , oda zıkkım yesinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?