Mutsuz evlilik sorunlu es

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isis19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Malesef haklisiniz bunların farkındayım en buyuk hatam evlenmekti zaten
Evlenirken eşinizin ve ailesinin olumsuz yönlerini görememiş olabilirsiniz ama eşinizle şu an yaşadıklarınızla bağlantılı diye eski konularınıza baktım, eşiniz daha evlenmiş canım cicim ayları olması gereken zamanda bismillah kahveye koşmaya başlamış, aman sizinle vakit geçirmesinde kiminle olursa olsun koştur koştur evden kaçan bir adammış, ki yani evliliğin ilk ayları eşlerin birbiriyle en çok zaman geçirdikleri dönemdir normalde.

Dediğim gibi Allah evladınıza sağlıklı ömürler versin, onun varlığından elbette mutlusunuzdur şükrediyorsunuzdur ama baba yanlış seçim.
Yol yakınken ayrılacaktınız, şimdi de geç değil boşanmak istiyorsanız dava açar boşanırsınız çocuğunuz küçük zaten mahkeme sanıyorum ki 1 geceden fazla yatılı kalmasına müsade etmez şimdilik, kararınızda netseniz bir avukatla görüşüp velayet ve çocuğun babada kalma süresi hakkında bilgi alın.

sence bu baba çocuğu yatılı alır mı ya ? en fazla bir kaç saat alır avm de turlatır getirir.

sence bu baba çocuğu yatılı alır mı ya ? en fazla bir kaç saat alır avm de turlatır getirir.
Bana inat olsun diye alır. Alınca da kendisi için değil zaten annesine babasına oyuncak olarak götürür

Bana inat olsun diye alır. Alınca da kendisi için değil zaten annesine babasına oyuncak olarak götürür
almaz merak etme. anca laf. süreçte canını acıtmak için uğraşır mahkemeden çıkınca biter Hele hayatına biri girsin varlığını bile unutur böyleleri. Kaynana da seni mumla arar. zaten belli yaşa kadar yatılı vermez siz yine de sağlam bir avukatla ilerletin süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yine zorla baba yapılan bir adam, ne denilebilir ki?
Cocuk istemiyorum deseydi bosanirdik olur biterdi.Keşke deseydi de bunca senem boşa gitmeseydi . O genelde ortada kalmayı tercih eder kısmet ,Allah bilir ,olur zamanla der gecistirir

Cocuk istemiyorum deseydi bosanirdik olur biterdi.Keşke deseydi de bunca senem boşa gitmeseydi . O genelde ortada kalmayı tercih eder kısmet ,Allah bilir ,olur zamanla der gecistirir
Ama zaten adam çocuktan evvelde pek münasip bir eş değilmiş, keşke o zaman boşansaydınız en azından çocuğunuz için endişe etmezdiniz.

Ben sizin endisenizi anladim. Bazen burada konulari okurken aklima su geliyor bosaninca kadin kurtulacak ama cocuk mecburen o toksik hatta bazen kotu olan karsi tarafla anne yaninda olmadan gorusmek zorunda kalacak anne mudahale edemeyecek iste bu gerçekten cok zor durum.

Yine suçu hatayı kocada değil kaynanada arayan bir üye. Kocanız oldu bitti böyleymiş, bekarken annesinin hizmetinden memnun değilmiş, şimdi de sizin servisten memnun değil. Tembel işe yaramayan karnını doyurmaktan aciz bir sünepe. Adam ver yiyeyim ser yatayım kafasında. Yeni doğmuş bebek, dikişli lohusa kadın umurunda değil.

Kimse kimseyi 6 sene manipüle edemez. Siz kocayı evliliği boşver ben bir an önce anne olayım demiş çocuk yapmışsınız. Eşim baba olmaya layık mı, çocuğum düzgün ailede büyür mü ona sağlıklı huzurlu ortam verebilir miyiz diye düşünmemişsiniz. Kendinizce haklı gerekçeleriniz olabilir ama artık kendi adınıza kararlar veremezsiniz. Çocuğun üstün yararı neyse o.

Aynen öyle tek düşüncem bu simdi eşimden yana bu konuda çok korkum yok çocuğa sesini bile yükseltmez oynar zaman grcirir zarsr gormesindrn korkar falan ama konu sorumluluğa gelince yetersiz kalır sadexd ama anne babası çok sorunlu insanlar şuanda zaten ayda 1- 2 anca görüşüyoruz ve görüşünce de mudahaleden çekinmem ama bosaninca belki çocuğum yatıya kalcak onlarda belki 1 gunden fazla kalacak ve ben müdahale edemeyeceğim ne oldugunu göremeyeceğim bile

Diğerlerini bilemem ama siz çalışmıyorsunuz galiba,dışarıdan çalışıp gelen adama da 2 yaş çocuğuyla yemek hazırlanır yani.Siz çocuğu bahame edip adamı önemsemiyorsunuz belli.Eşim o gün evdeyse o hazırlar yemeği mesela.Adamın haklı yönleri var bence.

Y
Siz kararınızı netleştirin avukatla gorusun. Baba çok kötü degilse, çocuğa bir gün de bir sey olmaz. Bir sey farkederseniz ,uzaklaştırma vs istersiniz. Bence cok ertelemeyin.
Ya da konusun ,boşanmak istediğinizi söyleyin. Netleşene kadar tavırlarına bakarsınız. Belki o da istiyordur bosanmak.Ya da çaba gösterip kendini düzeltecek.

Herkesin yemek yapamadığı zamanlar oluyor. Ben eşimi ve kendimi hiç düşünmem,peynir yumurta da yenir.
Önceliğim cocuklar her zaman

Sürekli gürültü kavga olan ortamda buyumeyi haketmıyor cocugunuz.eşiniz tedavi olsun evlilik tek tarafından tum sorumluluğu alıp öteki tarafında bundan memnun olmayarak eleştirmesi değil .eşiniz bu yapısını değiştirmek için destek alsın. Almazsa ilerde cocugunuz ona benzeyecek ve öyle bir ortamda buyutmeyin cocugunuzu

eşinizin ailesi ile sizin aranızdaki tek köprü , eşiniz.
adam hem becereksiz , hem temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamıyor
Bu dolaptan çıkarıp 2 yumurta bile kıramayan tiplerden anladığım kadarıyla
Annesine şutlanması gereken bi tip
Paşa oğluna balıklar kızartsın

Benim ex eşe annesi mandalinayı soyup eline veriyordu

Buda , oda zıkkım yesinler :)

Yemek hazırlıyorum hamileyken lohusayken hatırlayamıyordum ondada gelip annem hazirliyorliyordu zaten yemekte vardı balik kizartma değilde firinda diye çıktı tartışma

Annesi hep mazereti yorgunluk" 12 saat çalışıyorum yoruluyorum eve gelince yemek olsun istiyorum "diyor iyi tamam bunu anlıyorum zaten de sorun çıkarması sinir ediyor kavgadan sonra çıkıp gitti gelince ozurdiliyor iş yerinde sinirlenmiş! Uzatmadı çocuk uyanmasın diye ama bu davranışları yüzünden zerre değeri kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…