Kusura bakmayın ama evliliğinizdeki problem eşinizin ailesi değil, eşiniz.6 yıllık evliyiz eşimin ailesi sürekli manipule eden insanlar
Evet doğru saklayacak birsey yok malesef kötü bir evliligimiz vardı 32 yaşındaydım erken menopoz ihtimali ve miyom sorunum vardı esimdede sorun vardı bunlarla mücadele etmek sonucunun olumsuz olma ihtimali falan uğraşmaktansa biran önce anne olmak istedim annesi şuan gelemiyor hanımefendi benim davetimi bekliyormuş çağırmazdım için gelmiyor benim annemde gelip gidince eşime dolduruyor kendisi alt sokakta oturduğu için görüyorKötü bir evliliğiniz varmış çocuktan öncede kötüymüş zaten kaynana figürü çok ön plandaymiş esinizde size hak veriyor falan değilmiş saygı sevgi yada geçtim onları normal bir ilişki okumadım ben.Tamam şiddet alkol yok belki fakat ilgi alaka sevgi saygı da yok.Yani anlamadım bosanio çocuk onlara gidince müdahale edemem korkunuz varsa büyüyünce boşanin.Bana anne olmayı çok istediniz yada duzelirmi acaba fikri ile çocuk yaptınız gibi geldi yok beni ilgilendirmez tabiki sadece bu ortama bu babaya bana öyle geldi .Yani eşiniz koca adam anne lafıyla olmaz kendi icindede olmasa bu davranışlar
Malesef haklisiniz bunların farkındayım en buyuk hatam evlenmekti zatenKusura bakmayın ama evliliğinizdeki problem eşinizin ailesi değil, eşiniz.
Evlendiğinizden beri ilgisiz, size af buyurun eşya muamelesi yapan, sizinle sohbeti olmayan, evdeyse elde telefon oyun oynayan evde değilse sizinle vakit geçirmek yerine kahvehaneye gitmeyi tercih eden biri eşiniz.
Evladınıza Allah sağlıklı ömür versin kaderi güzel olsunlakin evliliğinizin ilk yılında boşanmanız gereken adamı baba yapmışsınız, şimdi de kara kara düşünüyorsunuz
Birakmamak icin uğraşacağına eminim çok ilgili olduğundan degilde sırf inadından sanirim 5-6 yaşında yatılı verilebiliyor ama o yaşta çok erken sorun geçimsizlik olsa tamam ama ailesinden dengesizlik yüzünden güvenemiyorum cocugun başına birsey gelecek diyeÇocuk büyüsün diye beklerseniz böyle bir ortamda pisikolojisi bozulur. Zaten belirli bir yaşa kadar çocuk yatılı verilmiyor. Bahsettiğiniz adam da düzenli bir şekilde çocuğu almaz. Önünüze bakın derim.
Ailem arkamda zaten bir annem var artık oda kurtulduğuma sevinirAnne olmak hakkınız tabii ama zaten en baştan çok kötü bir evlilikmiş bu durumda boşanmaktan başka çareniz yok. Ailenizde arkanızda sanırım.
Ayrıca eşiniz ve ailesi az yiyip kendilerine hizmetçi tutsunlar. Nefret ediyorum böyle eril kafalı insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?