Mutsuz evlilik

Mervece42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
6
4
1
29
Nereden başlasam bilmiyorum gerçekten . Ben 23 yaşında , 4 yıldır evliyim. Bir tane çocuğum var . 3 yaşında. Eşimle görücü usulü evlendim. Babam ben küçükken vefat etti. Ve aile zoruyla evlendim. Ne ypsamda fayda etmedi. Çnkü korktum çok korktum. Kaderimmiş dedim razı oldum. ilk aylar herşey yolunda gtti . Şükür ettim . Sonra ben hamile kalınca o güzel günlerde geride kaldı. Kalabalk bir ev , gorumceler , eltiler . Çocuklar . Anlayışsız herkes. Şiddet gösteren bir eş. Yatalak kaynbaba. Çok diktatör bir kaynana. Hayatm resmen zindan oldu bana. Sezeryan oldum . Çıktım hastaneden . Bir gün bile durmadm yatakta. Çok yoruldum artık çok. Eşime karşı sevgi beslemyrm. Bu yüzden de gizlice gidip sprial bile taktrdm bir daha çocuğum olmasn diye. Bana akıl verin. Benim artık dayanacak gücüm yok.

Yasin çok genç çok toysun daha ona rağmen iyi bile dayanmissin. Ayrı eve çıkmayı eşin kabul etmez sanırım belki daha rahat ederdin bu şekilde çok zor. Annen ne diyo peki bu konu hakkında, sen ne düşünüyorsun

Canım evet çok iyi idare ettim gerçekten. Kaynbabamn altını bile temzlyrm şu yaşmda. Ayrı eve çıkmaz . Birde derki anneme iyi davran , sakn sesini bile yükseltme. Bana bgn karını boşa derse boşarım der. Annem de çok gariban kadn. Onunda yüzü gulmemiş . Elalem ne der derdinde o da .

Kzlar belki yargılayacaksınız beni, belki kötü kadın muamelesi yapacaksınız ama ben içimi dökmeye geldim buraya . O kdr ilgisiz kaldm , okdr kadın olduğumu unuttum ki, biri ilgi gsterse kanacak gibiyim. Egoist olarak düşünmeyin ama her görenin dönüp tekrar baktığı güzellikteym. Ama yok insanın kaderi güzel olsun.

Aileme göre boşanmak dünyadaki en kötü sey. Bana sahip çıkmazlar . Adım kadr eminim buna
Kadin sığınma evine mi başvuracaksın peki yoksa iş bulup yalnız mi yaşayacaksın. Bu planları yapıp öyle boşan. Ortada çaresiz kalma

Kıyamam ya çok zor bir durumdasın Allah yardım etsin.. vallahi ben de şehirdaşından ablam çocuklarıyla geldi. yaklaşık 6,7 ay kalmayı planlıyorlar.! o iki çocuk bir taraftan bas bas bağırdıklarda ben sinir krizi geçirecek gibi oluyorum..!! bu Altı ay nasıl geçecek diyorum ..düşün yani.. ben Sesizliği, huzuru, sükuneti çok seven bir insanım asla çocuk cıvıltısına dayanamıyorum ..ablam desen zaten geçimsiz biri.. benimki geçici bir süre olduğu halde evim oldu bana zindan..

Cok uzuldum durumunuza. Ustelik yatalak adama karisi dururken siz bakiyorsunuz. Esiniz cok anlayissiz.
Allah tez zamanda cekirdek ailenle yasamayi nasip etsin.

Sizi bir konuda tebrik ediyorum! En azından korunmanın yolunu bulup, daha fazla geç kalmadan uygulamaya geçmişsiniz. Dilerim bir çok kadın bundan feyz alır. Allah yardımcınız olsun inşallah..

Kadın sığınma evi şu an en mantıklı çözüm gibi . Oralarda el sanatları falan da öğretiyorlar bildiğim kadarıyla . Belki bir meslek kapısı bile açılabilir . Allah kolaylık versin bir an önce işiniz gücünüz yoluna girsin

Kadın sığınma evlerini arayın devletten nasıl yardım alabilirsiniz araştırın sorun

Ilgisizljkten başka bir erkeğin ilgisini görürsen kesinlikle oralı olma erkeklerde iyi niyetli değil. Bu arada tebrik ederim gizlice korundugun için. 23 yaşında kayinbaba altı temizlemek gerçketen kabul edilir birşey değil. Birde üzerine psikolojik baskı görüyorsun. Kadın siginma evlerini ara kaymakamlıklara git sor bakalım. Bence bir yolu vardır. Vu arada annen yalnız mi yaşıyor ? Başta kabul etmesi zor olsa da eninde sonunda seni kabul eder. En azından çocuğuna bakar sende ise girer çalışırsın. Allah bir rızık kapısı acar. Sekreterlik olsun çaycılık olsun birşey yaparsın mutlaka en kötü asgari ücret alırsın. Bu şekilde olmaz mı annen ne diyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…