Mutsuz evliliklerin çocukları...

BABA EVİNDE CEKTİĞİNİ KOCA EVİNDE CEKMEK İSTEMEZ İNSAN....ne kadar da doğru
baba evinde yaşadığın mutsuzluğu evinde yaşamak istemezsin,evladını sevgiyle büyütürsün cünkü sen öyle büyümedin...
eve baba geldi mi geldiği belli olsun istersin baba o cünkü...hep derim evladın gözünce baba güclü olamalı dayanabileceğin bir sırtı olacak
anne ise sevgi dolu sıcacık kucağı olacak yeri gelince oturacaksın..temel bu cocuk icin...
icim okadar dolu ki yazabilsem dökebilsem yüreğimi....ama ben yaşadığım herşeyi evime yuvama ve evlatları yaşatmıyorum

Sen istesende öyle olamazsın zaten...Ayrıca umarım ve dilerim ki seni anlayacak ve sevecek bir adamla evlenirsin..O zaman sen kıyamazsın ona..Harcadığın her kuruşun ortak geleceğin ve çocukların nasibi olduğunu düşünürsün...

Ama laf aramızda o hatunlara bende hayranımdır..:1: Bana göre değil ama....:1:

anlaşıldı hiç şımarık olamayacağım:1:

amin abla, inşallah. Allah herkese nasip etsin:16:
Zeboşum yaşadığın bütün olumsuzluklar senin karakterini hep olumlu yönde geliştirmiş canım.
Sen o kokoşlardan olamazsın,olmada zaten.
Birgün kıymetini bilen bir adam çıkacak ama karşına canım,ben inanıyorum.
sağol parkoncum, umarım çıkar. benim ve isteyen herkesin...

Ben sadece izliyorum.. Hikayem hayli uzun ve pek iç açıcı değil..

Ama şu cümlede kendimi buldum hayatta hep dik duruyorsunuz. çünkü yanlış yaptığınız da arkanızı toplayacak kimsenizin olmadığını biilirsiniz. işte bu yüzden garanticiyim ben

sen de gel parça parça anlat Kader...

farklı şehirlerde, farklı hayatlar yaşasakta aslında hepimiz ortak bi payda da buluşuyoruz. bu topikte bunu daha iyi anladım

Eskiden belki kaderdi ama artık değil..Mesela eşine çocuğuna şiddet uygulayan bir adama katlanmak kader değil.....Artık o çocuğun da kadının da hakları var..Korunuyorlar...Yeter ki neye ne kadar katlanmamız gerektiğini ve neler yapabileceğimizi bilelim..

Bunu genelleyerek söyledim ama benim yada çevremdekilerin böyle bir sıkıntısı olduğundan değil.......Burada okuyanların forumda konu açanların pek çoğu hala aynı tarz sorunlarla boğuşup sonra kader demesinler istiyorum artık..Farkında olsunlar..

Eskiden belki kaderdi ama artık değil..Mesela eşine çocuğuna şiddet uygulayan bir adama katlanmak kader değil.....Artık o çocuğun da kadının da hakları var..Korunuyorlar...Yeter ki neye ne kadar katlanmamız gerektiğini ve neler yapabileceğimizi bilelim..

Bunu genelleyerek söyledim ama benim yada çevremdekilerin böyle bir sıkıntısı olduğundan değil.......Burada okuyanların forumda konu açanların pek çoğu hala aynı tarz sorunlarla boğuşup sonra kader demesinler istiyorum artık..Farkında olsunlar..

Düzeltiyorum her zaman haklar vardı ama şimdi bunun farkındayız :1:

Düzeltiyorum her zaman haklar vardı ama şimdi bunun farkındayız :1:

yazdığımı oku :) bizim yaşadıklarımız kader ..
annelerimizin , babalarımızın ki seçim ..

ben yuvanın kutsallığına inanmadım , ya da cocugum için katlanıyorum yalanına ..
Bunlar korkak insanların yalanları ..
forumda çoğu konuyu okuyup çıkıyorum.
kadın doğuma 3 gün kala aldatılıyo , affediyo (bi kere yaptı bişi olmaz)
dayak yiyo , affediyo (daha önce dövmediyse bi tokat için yuva yıkılmaz)

bizim kk hatunlarıda şak şak şak
bi şans bi şans ..
değil şans dünyayı yakarım ulen. :43:
ulan azrail gelince şans veriyo mu adama ?
sen niye şans veriyon!
gerçi azaril bana 2 kere şans verdide :37:

canım ben de okurken hıçkırıklarla ağlamaya başladım çok zor ve bir yandan çok güzel bir hikaye senin hikayen.ben ilk kez böyle bir erkek duyuyorum.inan çok duygulandım.

Çok teşekkürler elektraya.
%100'ün içerisinde belki %1'lik kısımda olanlardan babam...

İşin garip yanı o kadar çileye ragmen kariyeri de ihmal etmemiş :)

Bu arada babam hiç bize sarılmazdı, öpmezdi, saçımızı bile okşamazdı.
Bizi sevmiyor diye düşünürdük.

Tabi bunun sebeplerini de ben çok çok sonra anladım...
Sizler de tahmin etmişsinizdir umarım...

Bilmem ama bütün güçlü gördügüm kadınlar burada :)) buna ben de dahilim..Şaşırmadım hiç aslında..

Degil mi? :)

Kimi anneden, kimi babadan, kimi de bizimki gibi garip bir durumdan etkilenmiş...

Son düzenleme:
Cudana çok zor bi çocukluk geçirmişsin Allahım kimseye yaşatmasın ama aynı zamanda da çok şanslısın.
Öyle bi baba , dostlar başına ..
Allah uzun ömürler nasip etsin ..
Bizlerede öyle vefakar eşler nasip etsin ..

yazdığımı oku :) bizim yaşadıklarımız kader ..
annelerimizin , babalarımızın ki seçim ..

ben yuvanın kutsallığına inanmadım , ya da cocugum için katlanıyorum yalanına ..
Bunlar korkak insanların yalanları ..
forumda çoğu konuyu okuyup çıkıyorum.
kadın doğuma 3 gün kala aldatılıyo , affediyo (bi kere yaptı bişi olmaz)
dayak yiyo , affediyo (daha önce dövmediyse bi tokat için yuva yıkılmaz)

bizim kk hatunlarıda şak şak şak
bi şans bi şans ..
değil şans dünyayı yakarım ulen. :43:
ulan azrail gelince şans veriyo mu adama ?
sen niye şans veriyon!
gerçi azaril bana 2 kere şans verdide :37:

%100 katılıyorum sert falan değil .. :1:

minikdepresif bu kısmı anlamadım.. "gerçi azaril bana 2 kere şans verdide" onun dışında problem yok..

19 yasında çok büyük bi kaza geçirdim , bi araç bana çarptı , mucize eseri hayatta kaldım ve çok az hasar kaldı.
29 yasında intihar girişimim oldu çok şükür onuda atlattım.
yani azrail 2 kez randevusundan vazgeçti :37:

19 yasında çok büyük bi kaza geçirdim , bi araç bana çarptı , mucize eseri hayatta kaldım ve çok az hasar kaldı.
29 yasında intihar girişimim oldu çok şükür onuda atlattım.
yani azrail 2 kez randevusundan vazgeçti :37:

Kaza için çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış..Ama girişimle ilgili yorum yapmayacağım..:26::20::43: beğen tuşuna basmayada içim elvermedi..

Kaza için çok üzüldüm verilmiş sadakan varmış..Ama girişimle ilgili yorum yapmayacağım..:26::20::43: beğen tuşuna basmayada içim elvermedi..

iyi ki yapmışım o girişimi.
yoksa aklımın köşesinde hep ölme fikri olacaktı.
şimdi hiç yok ..
hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım.
şimdi gülümseyerek anımsıyorum

iyi ki yapmışım o girişimi.
yoksa aklımın köşesinde hep ölme fikri olacaktı.
şimdi hiç yok ..
hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım.
şimdi gülümseyerek anımsıyorum

Bak o zaman beğenirim de yorum da yaparım :46: İnşallah hayat sana bundan sonra hep güzellikler getirsinde iyice anla ve asla vazgeçeme bu hayattan...:1:

Bak o zaman beğenirim de yorum da yaparım :46: İnşallah hayat sana bundan sonra hep güzellikler getirsinde iyice anla ve asla vazgeçeme bu hayattan...:1:

hayat çok zorlasada beni ki şu aralar yaşadıklarımın güneşin doğuşuna en yakın olan zifiri karanlık olarak niteliyorum. yakında güneş doğacak :) hayattan vazgeçmem , yaşadıkça ümit var, öldürsem şu an kendimi mutsuz ölücem , inadım inad mutlu olmadan bu dünyayı terk etmicem :52:

Cok girip cikiyorum konuya. Tekrarla okuyorum.. Cesaret edip detaya inemeyecegim sanirim ama..
Ben de cok dayak yemis ve annesi cok aglamis bi cocuktum.
Buna ragmen annesinden de hic sevgi gormeyen..
Surekli yaranma derdinde, otelenmis..
Cunku birileri beni sevsin diye yaptiklarim, elestirilmis.
Ben kucuktum, koltuga oturmaya korkardim.
Komik ama sanirdim ki onlar dahi beni istemezler ustlerinde..
Yalnizlik.. O kadar ki basarili ama arkadassiz bir cocuk.
Hic unutmam bir kiz benimle arkadas olmak istedigi icin gunlerce tesekkur etmis bir ezik..
Ben hep her sey bagirarak anlatilir sanirdim.
Nisanlim bi seyi sakince soyleyince sasiriyordum.
Telefonda bir kelimesini anlamasam kizacak diye sormaya cekiniyordum onceleri..
Oyle iste..
Neyse.
Su gunki halimize bin sukur..
Guclu degilim belki ama nazlanmaktan azcik anliyorum :)

Son düzenleme:
Back
X