İş hayatındaki olumsuzluktan da bahsetmiş yalnız. Tüm hayatı erkek olan kadını nerede gördünüz anlamadım.
Konunun tek bir bölümüne takılıp değerlendirmeler anlamsız geliyor bana.
Neyse konu sahibi hepimizin böyle hissettiği dönemler olur.
Kuşlar da mutluluktan ucmuyordu diyorlar ya o mesele..
Hepimiz mücadele ediyoruz..
Hep bir tirmalamaca.
Dilerim senin için güzel günler yakındır.
Onlar cinsel haz harici duygulari az genelde.Olan da herkese rastlamiyor.Biz de bize niye rastlamiyor yok da degil diyoruz.Kadinlarda duygu tatmini on olanda.Asil olmasi gereken bu.Gerisi hayvani oluyor.Bir kadina bu haz vermez.Ya bir de erkeklere bakın. Hiç birinin merkezinde bu denli yoğun kadınlar yok. Onlar kendileri için yaşamayı biliyorlar. Bence kadınlara da biraz lazım olan bencillik duygusu. Önce "ben" demeliyiz.
Ne kadar katı bir tutumunuz var. Bu erkek merkezli yaşamak değil ki. İnsanın hayatı ne kadar dolu olursa olsun aşkı ve sevgiyi arar, ona özlem duyar, eksikliğini hisseder.
Ben inanmıyorum benim için aşk yada hayatımda sevdiğim biri olmasada TAM olurum diyenlere
Sevgili konu sahibi inşallah çok seveceğin, sevileceğin ve hayatındaki boşluğu dolduracak adam gibi adam birini bulursun.
Ama buna çok takılma bence. Yani arayış içinde olma. Hayatını akışına bırak çalış, oku, gez, eğlen o AŞK zamanı gelince seni bulacaktır.
Sevgiler,
Cunku illa birseye baglanmak ister insanBeni anlamaniz mutlu etti beni. Nasil olduysa bazi uyeler tarafindan hayatimin erkek merkezli oldugu dusunulmus ama anlatmak istedigim sey, sevmedigi isinden ayrilmis olan bir kadinin iliskilerinin de yaver gitmemesi sonucu duydugu uzuntuydu. Neyse artik...
Guzel dileginiz icin cok tesekkur ederim. Daha mutlu gunler sizin olur umarim. :)
Ya bir de erkeklere bakın. Hiç birinin merkezinde bu denli yoğun kadınlar yok. Onlar kendileri için yaşamayı biliyorlar. Bence kadınlara da biraz lazım olan bencillik duygusu. Önce "ben" demeliyiz.
Aslında bence bunun sebebi bencillik değil bunun sebebi kadınların daha duygusal olması. Dolayısıyla sevmeye sevilmeye daha fazla ihtiyaç duymaları. Kaç yaşındasiniz merak ettim çünkü belli bir yaştan sonra istediğiniz kadar iyi bir eğitiminiz kariyeniz olsun insan kendini asksiz eksik hissediyor. Birine ihtiyaç duyuyorsunuz.
Ne yapmaya karar verdin? Aynı durumdayım“Tutkulu bir aşka evrilmeyen hiçbir ilişkime devam etmesi için şans vermedim”.
Ne güzel bir tabir :)
1 yıldır hala aşka evrilemeyen ilişki yüzünden yaşadığım monotonluk ve bu monotonluğun verdiği mutsuzluk yüzünden günlerdir düşünüyordum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyordum.
Sen kendi derdini anlatırken, bu cümlenle resmen bana yol buldurdun.
Böyle bir cümle kurabilen bir kadın, en doğru adamı hak ettiği için şuanda yalnızsın.
Her ilişkiye bir ders olarak bakıyorum. Çünkü hepsinden ders aldım. Böylelikle büyüdüğümü hissedip, hazza geliyorum. O yüzden artık üzülmüyorum.
Bana da maalesef büyümemişler denk geldi hep. Ama vardır bunun da bir hikmeti diyorum. Kendimde arıyorum. Sen de kendinde ara ne istiyorsan. Hatamız bu. Kendi içimizde aramayıp, dışarıda arıyoruz.
Dolu bir kadınsın , kurduğun cümleden bile belli.
Böyle mutsuz olman da son derece normal bu yüzden.
Çıkış yolunu bir tek sen kendin bulabilirsin. Aynı benim şuan yapmaya çalıştığım gibi.
Ben yalnızlığıma kaçtım.:)
Aska ac derken ne demek istedin? Asik mi olamiyorsun mesela? Olunca heba mi ediyolar?İnan senin benim gibi aşka aç çok insan var. Yalnız değiliz. Yalnız olmadığımı düşünmek de bana güç veriyor mesela :)
Umarım sen de çoooook mutlu olursun. Teşekkür ederim :)
Kumarda kazanan askta kaybedermis :) klise ama ole galibaAynen katiliyorum.
Kariyer, para vb baska , ask sevgi baska insanin her ikisine de ihtiyaci var. Insanlarin duygusal olarak ihtiyaci var yani, insan yalniz yasamak yalniz olmak icin yaratilmis bir canli degil. insanin aska sevgiye ihtiyac duymasi cok normal neden bu kadar asagilaniyor anlamiyorum. Hem guzel islerimiz olsun, hem guzel iliskilerimiz olsun mutlu olalim bunda ne var?
Aslında bence bunun sebebi bencillik değil bunun sebebi kadınların daha duygusal olması. Dolayısıyla sevmeye sevilmeye daha fazla ihtiyaç duymaları. Kaç yaşındasiniz merak ettim çünkü belli bir yaştan sonra istediğiniz kadar iyi bir eğitiminiz kariyeniz olsun insan kendini asksiz eksik hissediyor. Birine ihtiyaç duyuyorsunuz.
Aynen katiliyorum.
Kariyer, para vb baska , ask sevgi baska insanin her ikisine de ihtiyaci var. Insanlarin duygusal olarak ihtiyaci var yani, insan yalniz yasamak yalniz olmak icin yaratilmis bir canli degil. insanin aska sevgiye ihtiyac duymasi cok normal neden bu kadar asagilaniyor anlamiyorum. Hem guzel islerimiz olsun, hem guzel iliskilerimiz olsun mutlu olalim bunda ne var?
Ya tabiki olursun canim imtihan bunlar ama geçici hepimiz yaşıyoruz rabbim hayırlısını versin senn icinMutsuz bir kadinin hikayesini dinlemek ister misiniz?
Yapmaktan zevk almadigim isimden ayrilali birkac ay oldu. Su an dinlenme asamasindayim, yani is arayisim yok simdilik. Psikolojik olarak hazir da degilim zaten calismaya. Yuksek lisansa baslayacagim yakinda.
Yakin zamanda bir ayrilik yasadim. Bu adama zerre kadar guzel bir sey hissetmesem de artik - aliskanliktan zannedersem - geceler iskence haline geldi benim icin. Her aksam yazisirdik, yazismalar kesilince hayatim allak bullak oldu gibi. Yapayalnizim.
Bircok iliskim oldu su ana dek ama hicbiri uzun soluklu olamadi. Tutkulu bir aska evrilemeyen hicbir iliskime devam etmesi icin sans veremedim. Yurutemedim. Yapamadim.
Hayatima son donemlerde giren her erkegin onceligi cinsellik oldu hep. Varsa yoksa bedenim arzulandi once. Cinsellik tabum olmamasina ragmen, tutkuyla asik oldugum adamla yasamak istedim bunu hep. Beklentiler ortusmeyince her iliski ayrilikla taclandirildi.
Yorgunum artik. Hayatin bana neden guzel davranmakta tereddut ettigini anlayamiyorum. Lanetlenmis gibi hissediyorum kendimi. Olene kadar acilar icinde kivranip cilekes bir hayata mahkum edilmis gibiyim.
Birileri tum bunlarin gecici oldugunu, guzel gunlerin gelecegini bana soyleyebilir mi? Gercekten gececek mi yasadiklarim? Ben de mutlu olabilecek miyim?
Kumarda kazanan askta kaybedermis :) klise ama ole galiba
Aska ac derken ne demek istedin? Asik mi olamiyorsun mesela? Olunca heba mi ediyolar?
Insallah. Cok tesekkur ederim bu gercekten cok guzel ve cok samimi dileginiz icin. :)
Peki. Bu aksamdan sonra arayis yok, beklemek yok, hayati en guzel sekilde yasayip dogru zamanda o askla karsilasmak var. Guzel haberleri sizlere vermek dilegiyle... :)
Ya tabiki olursun canim imtihan bunlar ama geçici hepimiz yaşıyoruz rabbim hayırlısını versin senn icin
Ne yapmaya karar verdin? Aynı durumdayım
Ne yapmaya karar verdin? Aynı durumdayım
Yani mesela aşk dediğin şey ; mantık, huzur, fedakarlık,vefa, saygı gibi duyguları içinde barındıran bir şeydir ya... Şöyle açıkçası doya doya huzurla aşk yaşadığımı bilmiyorum. 2 kere aşık oldum 2sinde de gönlüme göre olmadı hiçbir şey . O anlamda bir açlık canım :)
Valla ben de aynı durumun başındayım galiba
Çok iyi bir insan, efendi, edepli, saygılı. Değerlerimiz de benzer, aile değerlerine ve toplum değerlerine saygılı, aile bağlarına önem veren biri. Düzgün, ailesi de düzgün insanlar, çok şeker bir köpeği de varEvlilik konusunda da kendine güveniyor, sorumluluktan kaçmıyor, tabansız değil. Gelgelelim 1 mg his yok içimde görünce hiç heyecanlanmıyorum. Pffff mutsuzum. Ne olurdu bu adamı birazcık sevseydim
Ayrılmaya karar verdim canım.
Ama nasıl ayrılayım ? Ona karar veremedim.
Şu sıra soğuk davranıyorum, sinyalleri veriyorum sadece.
Böyle tutkusuz olcaksa hiç olmasın be..
Konu açıcam yarın. Orada takipte ol birlikte fikir alırız.
Benim biraz pembe dizi gibi çünkü :)))
Böyle tutkusuz bir ilişkiyi evliliğe taşımak, boşanma evraklarını daha evlenmeden imzalamaktır bence.
Kızlar bizim de 13 ay oldu nerdeyse bir kez ayrıldık barıştık. Şu an ailemin yanındayım okulum tatilde. Uzaktayken gram tahammülüm yok. Konuşmak istemiyorum. Mesaj atarken bile zorla yazıyor parmaklarım resmen. Ama oraya gidince biraz kötü oluyorum. Sevmiyorum sanırım bilmiyorum valla kafam çok karışık ayrılmaya da cesaretim yokValla ben de aynı durumun başındayım galiba
Çok iyi bir insan, efendi, edepli, saygılı. Değerlerimiz de benzer, aile değerlerine ve toplum değerlerine saygılı, aile bağlarına önem veren biri. Düzgün, ailesi de düzgün insanlar, çok şeker bir köpeği de varEvlilik konusunda da kendine güveniyor, sorumluluktan kaçmıyor, tabansız değil. Gelgelelim 1 mg his yok içimde görünce hiç heyecanlanmıyorum. Pffff mutsuzum. Ne olurdu bu adamı birazcık sevseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?