Mutsuz Kadin

Beni anlamaniz mutlu etti beni. Nasil olduysa bazi uyeler tarafindan hayatimin erkek merkezli oldugu dusunulmus ama anlatmak istedigim sey, sevmedigi isinden ayrilmis olan bir kadinin iliskilerinin de yaver gitmemesi sonucu duydugu uzuntuydu. Neyse artik...

Guzel dileginiz icin cok tesekkur ederim. Daha mutlu gunler sizin olur umarim. :)

Ya bir de erkeklere bakın. Hiç birinin merkezinde bu denli yoğun kadınlar yok. Onlar kendileri için yaşamayı biliyorlar. Bence kadınlara da biraz lazım olan bencillik duygusu. Önce "ben" demeliyiz.
Onlar cinsel haz harici duygulari az genelde.Olan da herkese rastlamiyor.Biz de bize niye rastlamiyor yok da degil diyoruz.Kadinlarda duygu tatmini on olanda.Asil olmasi gereken bu.Gerisi hayvani oluyor.Bir kadina bu haz vermez.

Insallah. Cok tesekkur ederim bu gercekten cok guzel ve cok samimi dileginiz icin. :)

Peki. Bu aksamdan sonra arayis yok, beklemek yok, hayati en guzel sekilde yasayip dogru zamanda o askla karsilasmak var. Guzel haberleri sizlere vermek dilegiyle... :)

Cunku illa birseye baglanmak ister insan
Ya bir insan olur bir is olur.Aile olur.Cocuk olur.Din olur.Bir ilim olur.Bir hobiye tutkuyla baglilik olur.Baglilik icimizde var lanet olsunki.Hic bir bag hissetmedigin zaman bosluga dusuyorsun.Is hele oyle onemliki.Onda bile sıkıntı olursa ne icin yasiyorum lan ben diyorsun.Is tatmini guzelse hayata bagin daha guzel olur.Ama demiyoruz ki ne is merkezli aciz bir insansin.Is olmadan da mutlu olabilirsin.Insan bu bazi seylere ihriyac duyuyor.Keske duymasak ya.Olmaz olsun boyle tatmin duygular.Hayat, maslowun ihtiyaclar hiyerarsisi tipki da.Tatmin oldukca bir uste gecersin ustelik.Altlarda bogusursan da ha bire bogusursun bir uste gecmek icin.

Ya bir de erkeklere bakın. Hiç birinin merkezinde bu denli yoğun kadınlar yok. Onlar kendileri için yaşamayı biliyorlar. Bence kadınlara da biraz lazım olan bencillik duygusu. Önce "ben" demeliyiz.

Aslında bence bunun sebebi bencillik değil bunun sebebi kadınların daha duygusal olması. Dolayısıyla sevmeye sevilmeye daha fazla ihtiyaç duymaları. Kaç yaşındasiniz merak ettim çünkü belli bir yaştan sonra istediğiniz kadar iyi bir eğitiminiz kariyeniz olsun insan kendini asksiz eksik hissediyor. Birine ihtiyaç duyuyorsunuz.

Aynen katiliyorum.
Kariyer, para vb baska , ask sevgi baska insanin her ikisine de ihtiyaci var. Insanlarin duygusal olarak ihtiyaci var yani, insan yalniz yasamak yalniz olmak icin yaratilmis bir canli degil. insanin aska sevgiye ihtiyac duymasi cok normal neden bu kadar asagilaniyor anlamiyorum. Hem guzel islerimiz olsun, hem guzel iliskilerimiz olsun mutlu olalim bunda ne var?

Ne yapmaya karar verdin? Aynı durumdayım

İnan senin benim gibi aşka aç çok insan var. Yalnız değiliz. Yalnız olmadığımı düşünmek de bana güç veriyor mesela :)

Umarım sen de çoooook mutlu olursun. Teşekkür ederim :)
Aska ac derken ne demek istedin? Asik mi olamiyorsun mesela? Olunca heba mi ediyolar?

Kumarda kazanan askta kaybedermis :) klise ama ole galiba

Aynen oyle. Her seyin yeri ayri. Aile ayri, kariyer ayri, arkadaslik ayri, ask ayri. Askin yoklugu oldurmuyor, dogru ama varliginin insan hayatina katacagi o renkliligi kim istemez ki?

Ya tabiki olursun canim imtihan bunlar ama geçici hepimiz yaşıyoruz rabbim hayırlısını versin senn icin

Aska ac derken ne demek istedin? Asik mi olamiyorsun mesela? Olunca heba mi ediyolar?

Yani mesela aşk dediğin şey ; mantık, huzur, fedakarlık,vefa, saygı gibi duyguları içinde barındıran bir şeydir ya... Şöyle açıkçası doya doya huzurla aşk yaşadığımı bilmiyorum. 2 kere aşık oldum 2sinde de gönlüme göre olmadı hiçbir şey . O anlamda bir açlık canım :)

Hadi bakalım bekliyoruz
Ben ablamdan biliyorum ona öyle oldu çünkü. Herşeyi vardı ama hiç o boşluk, eksiklik hissinden kurtulamadı. Hep arayış içinde oldu ve gereksiz insanlara gereksiz değerler verdi sonunda bıraktı şimdi evli mutlu ve hamile darısı başınıza ve kadın, erkek tüm yanlız insanların başına. Zira yanlızlık Allah’a mahsus.

Ayrılmaya karar verdim canım.
Ama nasıl ayrılayım ? Ona karar veremedim.
Şu sıra soğuk davranıyorum, sinyalleri veriyorum sadece.
Böyle tutkusuz olcaksa hiç olmasın be..
Konu açıcam yarın. Orada takipte ol birlikte fikir alırız.
Benim biraz pembe dizi gibi çünkü :)))
Böyle tutkusuz bir ilişkiyi evliliğe taşımak, boşanma evraklarını daha evlenmeden imzalamaktır bence.

Valla ben de aynı durumun başındayım galiba

Çok iyi bir insan, efendi, edepli, saygılı. Değerlerimiz de benzer, aile değerlerine ve toplum değerlerine saygılı, aile bağlarına önem veren biri. Düzgün, ailesi de düzgün insanlar, çok şeker bir köpeği de varEvlilik konusunda da kendine güveniyor, sorumluluktan kaçmıyor, tabansız değil. Gelgelelim 1 mg his yok içimde görünce hiç heyecanlanmıyorum. Pffff mutsuzum. Ne olurdu bu adamı birazcık sevseydim

Aslında onlar sevgi ve birlikteliğin içinde barındırdığı şeyler daha çok. AŞK özgür, tutkulu, umursamaz, korkusuz vs vs o yüzden daha genç yaşlarda yaşamak daha olası. Daha cesurken
İkisi bir arada olsa (aşk, sevgi) tadından yenmez, inşallah da olsun, aminnn

Canim soylediklerin ideal bir erkegi anlatiyor.Ama his yoksa bilemeyecegim.

Kızlar bizim de 13 ay oldu nerdeyse bir kez ayrıldık barıştık. Şu an ailemin yanındayım okulum tatilde. Uzaktayken gram tahammülüm yok. Konuşmak istemiyorum. Mesaj atarken bile zorla yazıyor parmaklarım resmen. Ama oraya gidince biraz kötü oluyorum. Sevmiyorum sanırım bilmiyorum valla kafam çok karışık ayrılmaya da cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…