• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz Kadin

Tüm mesajlari okumadim ama bir iki noktaya takildim.
1. Zevk vermeyen işinizden ayrılmışsınız ve dinleniyormuşsunuz... bu bana genel anlamda şuanda mutsuz olduğunuzu animsatdi. Yani genel ruh haliniz şuanda yorgun ve positiv bir enerjiye yatgin değil. Bence şuanda sirf bu konu üzerinde durun ve yoğunlaşın.

2. Tutkulu aşk... Tutkulu bir aşk dünyanın en güzel hissidir. Bu isteğinizi anlıyorum. Kim istemez? Bu durumun sadece ömürlük olmadığı bilin ve kadin erkek ilişkilerinde sahip olduğunuz bakış acısını gözden gecirin.

3. Çoğu üyeler zaten yazmış ama bende tekrarlamak isterim: mutluluk gercekdende bir ilişkide bulunmuyor. Eğer insan genel anlamda mutlulugu kendinde bulamamışsa her ilişki bitmeye mecbur kaliyor.

30 yaşında bir kadin olarak benim hayatdan çıkardığım ders şu: ben kendimle barışık ve mutluysam hayatima ayni şekilde hisseden insalari cekerim...

İnşallah yaninda huzur bulduğunuz insan karşınıza cikar

Mutlu olacaksın tabi ki ...

Ama Seçimlerinde biraz daha dikkatli olmalısın bu kendine karsı sorumluluğun .

Iş bul ama seveceğin bir iş olsun kesinlikle para da kazanmaya başlayınca zaten hersey daha da guzel olacak senin için

Kendimi övmek mi? Konu sahibinin alaycı tavrına tabi ki alaycı cevap vereceğim. Siz kendinizi ne sandınız kuzum? bu arada 31 yaşımda evlendim ve evet 20'li yaşlarımda çok büyük aşk yaşadım. Ne mutlu bana! Herkes benim kadar şanslı olamıyor. Ama ben hiçbir zaman mutsuz bir kadın olmadım. Ya da mutluluğu bir erkekte bulmadım. Ben mutluydum ve hayat karşıma doğru kişiyi çıkardı. Siz babanızla arada tavla oynamak yerine satranç oynasanız ya, inanın gelişiminize oldukça katkısı olacaktır. Bu arada hayat ve insanlık hali, olur da bir yara alırsam kendimi iyileştirmesini bilirim. :KK49: Ama benim temennim Allah güçsüz insanlara yara vermesin, zira kurtulmak orada dursun veba gibi etrafa bulaştırıyorlar. :kahve:
Siz satranç oynuyorsunuz sanırım ama ben belirli düzeyde bir zeka gelişimi göremedim hatta zeka geriliğine sahipsiniz sözde çağdaş olan hanımefendi. Çağdaşlığı iki kelime konuşmakla elde ettiğini zanneden bir de kendinde olmayan aklı başkasına vermeye çalışan normal birisiniz. Madem tek başınıza mutlusunuz o zaman evlenmeseydiniz. Kız burada derdini paylaşmış. Evliler gelsin de bana evliliklerini anlatsınlar dememiş. Siz tek başınıza mutlu olabilirsiniz fakat o olamamış ki sizin mutlu olduğunuzu da düşünmüyorum. Her cümlenizde güçlü kadınım imajı vermeye çalışıyorsunuz. Şayet öyle olsaydınız buraya yazma ihtiyacı duymazdınız. Kişi kendinde ne eksikse hep onu dile getirirmiş derler. Çok severim bu sözü.

Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen ama bazen hayatı biz yönlendiriyoruz ve hayattan hiç zevk almıyoruz çevremizde mutlu sevgilileri ve aileleri görünce bizde imreniyoruz fakat bazen herşey o görünülenler gibi olmuyor dışardakiler el ele gülüyor diye hep öyle değiller ve şuda bi gerçek önceliği cinsellik olan erkek sayısı elinizi sallasanız 50 kişide 45 ine çarpacak şekilde biraz arkadaş çevreniz ve bayanlarla zaman geçirmeye özen gösterin çünkü eminim ki (kendi geçmişimden biliyorum) erkek arkadaşlarınız bile hiç bir zaman arkadaş olarak yaklaşmayacaklar size sizin kafa dinleme zamanınız gelmiş

Ayyh madem konu geri geldi ben de yazayım
Çok övdüğüm eleman da fos çıktı pazartesi günü beni ekti:KK51:

Uzak bir yerde yaşıyor, bu hafta buraya iş için gelecekti. Geçen hafta buluşmak için çok ısrar etti ben de olur dedim. Pztesi akşamı giyindim kuşandım bekledim elemandan ses yok:mapus::mapus: dün yazdı ki kusura bakma yazamadım meşguldum. Eee yani çok mu zor 2 satır yazmak 1 dkyı almaz. 1.5 saat dar etekle oturup aç açına bekledim yazarsa hemen gideyim diye. :KK51:
Bunu yazmasaydın keşke. Şimdi koca meraklısı evde giyinip beklemiş diye yazarlar. :KK45:Senin kendini geliştirmiş ,tatlı bir bayan olduğunu düşünüyorum. O yüzden kesinlikle o adam kaybetmiş. İnş çok daha iyisi bulur seni ve isteyen herkesi.

Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.
Hay ağzınıza sağlık aynı şeyleri yazacaktım. Konu sahibi yaşınız kaç acaba? Hayatınızı sevgili üzerine endekslerseniz daha çok mutsuz olursunuz ve kendi kendinize hayatı zindan edersiniz. Annesi babası hayatta olmayan hem okuyup hem çalışan türlü cefa çeken cebinde iki kuruş para olmadığı için düzenli beslenemeyen ve bir deri bir kemik kalan tanıdıklarım oldu böyle isyan etmeyen el insaf yahu sırf hayatınıza düzgün bir insan girmedi diye ne bu “lütfen biri bu günlerin geçeceğini söyleyebilir mi, güzel günlerin geleceğini söyleyebilir mi?” yazınız hiç hoşuma gitmedi.

Bunu yazmasaydın keşke. Şimdi koca meraklısı evde giyinip beklemiş diye yazarlar. :KK45:Senin kendini geliştirmiş ,tatlı bir bayan olduğunu düşünüyorum. O yüzden kesinlikle o adam kaybetmiş. İnş çok daha iyisi bulur seni ve isteyen herkesi.

Ayyh bilemedim belki acil işi çıktı müsait olunca yazar diye madem hazırlandım oturup bekleyeyim dedim. 20 dk oldu, 10 dk daha bekleyeyim dedim; sonra 10dk daha dedim derken 1 saat geçmiş. Bu adama cidden değer veriyor(d)um o yüzden 1 saat açı açına durdum. Çok da takmadığım biri olsa hiiiiiç sallamazdım yani.

Koca delisi evleneyim de ne olursa olsun adam sevsin sevmesin başkasını sevsin aldatsın vb önemli değil yeter ki nikah defterini inzalasın o tiplere diyorum ben:) Başka birine değer verip ona göre davranmak koca deliliği değil bence. Ben gereken değeri gösterdim, kendi karşılayamadı madem kendi bilir.

Siz satranç oynuyorsunuz sanırım ama ben belirli düzeyde bir zeka gelişimi göremedim hatta zeka geriliğine sahipsiniz sözde çağdaş olan hanımefendi. Çağdaşlığı iki kelime konuşmakla elde ettiğini zanneden bir de kendinde olmayan aklı başkasına vermeye çalışan normal birisiniz. Madem tek başınıza mutlusunuz o zaman evlenmeseydiniz. Kız burada derdini paylaşmış. Evliler gelsin de bana evliliklerini anlatsınlar dememiş. Siz tek başınıza mutlu olabilirsiniz fakat o olamamış ki sizin mutlu olduğunuzu da düşünmüyorum. Her cümlenizde güçlü kadınım imajı vermeye çalışıyorsunuz. Şayet öyle olsaydınız buraya yazma ihtiyacı duymazdınız. Kişi kendinde ne eksikse hep onu dile getirirmiş derler. Çok severim bu sözü.

Seviye kötü, beğenmedim. Hakaret etmeden cevap veremez misiniz acaba? Ama veremezsiniz tabi, konuyu nereden nereye çekmişsiniz:KK51:Ben de geçmiş konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve sizinle ortak bir noktada buluşmamızın imkanı olmadığına karar verdim. Fallardan medet uman insan... Ne demiş atalarımız:" Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına." Bu size son sözüm. Güzel bir gece diliyorum:KK54:

Tum mesajlari okumadim ama bence silkelenin biraz is her yerde vardir mutsuzsaniz isinizden cikmak doru karardir. Iliskilerinizden yana sikintilisiniz. Ilgi ve sevgiyi baskasindan beklemeyin ama her ilgilenen guzel soz soyleyene de kanmayin. Oncelikleriniz neler nelerden hoslanirsiniz bunlari gozden gecirin one gore birini hayatiniza alin.

Seviye kötü, beğenmedim. Hakaret etmeden cevap veremez misiniz acaba? Ama veremezsiniz tabi, konuyu nereden nereye çekmişsiniz:KK51:Ben de geçmiş konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve sizinle ortak bir noktada buluşmamızın imkanı olmadığına karar verdim. Fallardan medet uman insan... Ne demiş atalarımız:" Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına." Bu size son sözüm. Güzel bir gece diliyorum:KK54:
Karşımdakinin seviyesine göre hareket ederim . Benim seviyem düşükse anlayın ki sizinkine ulaşmak için aşağıya çekmişimdir. Ben çok çağdaşım deyip burada bıdı bıdı konuşup kendimi övmedim.Fal baktırıyorum ve binnaz abla fal topiğinde de çokça yazarım. En azından kendimi sizin gibi olduğumdan farklı gösterecek kadar rahatsız bir kişiliğe sahip değilim. Geçmiş konulardan bahsedeceksek sizin evliliğinizdeki mutsuzluk üzerine açtığınız konunuz ve sonra da utanıp konuyu silmenizden de bahsetsek mi? Alıntı yapılan mesajlar var çok şükür, orada belli oluyor yaşadığınız büyük aşk. Bence de yazmayın.

Birkaç üye anlamamakta ısrar ettiğine göre demek ki açıklığa kavuşturmam gereken birkaç nokta var. Hiç sevmiyorum "Aslında şunu demek istiyorum" ile başlayan açıklamaları yapmaya ama şimdi elzem oldu bunu yapmak.

Konumda sevmediğim işimden ayrıldığımı, bir süre çalışmak istemediğimi, yüksek lisansa başlayacağımı, şu ana kadar ilişkilerimin istediğim şekilde gitmediğini ve tutkulu bir aşkı arzuladığımı belirtmiştim. Son yaşadığım ayrılığın - işimin de olmaması nedeniyle - psikolojim üzerindeki artan olumsuz etkisini anlamak çok mu zor? Ya empati yapmak? O da mı aynı zorlukta?

Bunlardan nasıl oldu da erkekleri hayatımın merkezine koyduğum kanısına vardınız? Konumun büyük bölümünü ilişkilere ayırmış olmam mı sizi bu tongaya düşürdü? Yoksa bayılıyor musunuz sosyal mesaj vermeye? Hı? Hangisi?

Birkaç üye anlamamakta ısrar ettiğine göre demek ki açıklığa kavuşturmam gereken birkaç nokta var. Hiç sevmiyorum "Aslında şunu demek istiyorum" ile başlayan açıklamaları yapmaya ama şimdi elzem oldu bunu yapmak.

Konumda sevmediğim işimden ayrıldığımı, bir süre çalışmak istemediğimi, yüksek lisansa başlayacağımı, şu ana kadar ilişkilerimin istediğim şekilde gitmediğini ve tutkulu bir aşkı arzuladığımı belirtmiştim. Son yaşadığım ayrılığın - işimin de olmaması nedeniyle - psikolojim üzerindeki artan olumsuz etkisini anlamak çok mu zor? Ya empati yapmak? O da mı aynı zorlukta?

Bunlardan nasıl oldu da erkekleri hayatımın merkezine koyduğum kanısına vardınız? Konumun büyük bölümünü ilişkilere ayırmış olmam mı sizi bu tongaya düşürdü? Yoksa bayılıyor musunuz sosyal mesaj vermeye? Hı? Hangisi?
Ne yazık ki sizin hayatınızı yazdığınız kadarı ile bilebilir ve yazdığınıza göre yorumlayabiliriz. Elbette yalnız kalmak zor, işten ayrılmak (kötü bir iş olsa dahi) zor, yeni bir başlangıç yapmak cesaret gerektirir. İnsanız hepimiz, her şeyimiz tam olsun isteriz hayatta, olmayanlar mutsuzluk verir. Tam olan şeylere bakıp olmayan şeylerin mutsuzluğundan çıkabilirsiniz. Ama konunuzun geneline bakıldığında erkeklerden şikayet ettiğiniz aşikar ve düzgün bir insan hayatınıza girse tüm mutsuzluğunuz sonlanacakmış şeklinde yazmışsınız. Bu yüzden çıkışmalarımız bazılarımızın.

Hayatinizda bir erkek yok doye mi mutsuzsunuz.bir erkek tarafindan buyuk bir askla sevilmiyorsunuz diye mi bu kadar mutsuz bir kadinsiniz?yapmayin allahaskina.kendinizi askla sevin.bir erkek olmadan insanin kendi kendine yapip mutlu olacagi o kadar cok sey varki.saymaya kalksam saymakla bitmez.askta elbet gelecektir birgun.siz asksiz gunlerinizin tadini cikarin.buyuk bir ask yasayip evlenip coluk cocuga karisinca oyle bir ariyorki insan o asksiz gunlerini:KK48:

Ben de hayatımın merkezine aşkı koyanlardanım,aşksız da eksik görenlerdenim hatta,o yüzden konu sahibi bunu demek istemişse bile bence oldukca gerçekçi ve samimi,yaşadığım herşey paylaşabileceğim irdeleyebileceğim birisi varken güzel,sevgili hepi umarım bi an önce o adam gelir çünkü hayat adil değil bazıları hiç o aşkı yaşayamıyor,formülü de yok aslında neden gelip gelmediğini bilen de,ama senin için dua edicem artık gelsin. Sevgiler

Karşımdakinin seviyesine göre hareket ederim . Benim seviyem düşükse anlayın ki sizinkine ulaşmak için aşağıya çekmişimdir. Ben çok çağdaşım deyip burada bıdı bıdı konuşup kendimi övmedim.Fal baktırıyorum ve binnaz abla fal topiğinde de çokça yazarım. En azından kendimi sizin gibi olduğumdan farklı gösterecek kadar rahatsız bir kişiliğe sahip değilim. Geçmiş konulardan bahsedeceksek sizin evliliğinizdeki mutsuzluk üzerine açtığınız konunuz ve sonra da utanıp konuyu silmenizden de bahsetsek mi? Alıntı yapılan mesajlar var çok şükür, orada belli oluyor yaşadığınız büyük aşk. Bence de yazmayın.

Polemik oluşturan bu üye, güçlü kadın imajı vermek isteyen ama evliliği ile ilgili açmış olduğu konuyu silmeye dahi yeltenecek zayıflıkta bir üye. Çağdaşlık, feminizm falan hikaye yani. Vitrinler sadece. Böyle birinin beni anlamaması bir şey ifade etmiyor da beni asıl düşündüren şey şu: Acaba bu üye kendisi mi erkekleri hayatının merkezine koyuyor da benim üzerinden kendisine olan öfkesini kusuyor? Her şey mümkün, hatta olan da bu sanırım.

Mune Mune , konumu kapatabilir misin rica etsem?

Back
X