- 26 Ekim 2015
- 8.479
- 20.466
- 348
Siz satranç oynuyorsunuz sanırım ama ben belirli düzeyde bir zeka gelişimi göremedim hatta zeka geriliğine sahipsiniz sözde çağdaş olan hanımefendi. Çağdaşlığı iki kelime konuşmakla elde ettiğini zanneden bir de kendinde olmayan aklı başkasına vermeye çalışan normal birisiniz. Madem tek başınıza mutlusunuz o zaman evlenmeseydiniz. Kız burada derdini paylaşmış. Evliler gelsin de bana evliliklerini anlatsınlar dememiş. Siz tek başınıza mutlu olabilirsiniz fakat o olamamış ki sizin mutlu olduğunuzu da düşünmüyorum. Her cümlenizde güçlü kadınım imajı vermeye çalışıyorsunuz. Şayet öyle olsaydınız buraya yazma ihtiyacı duymazdınız. Kişi kendinde ne eksikse hep onu dile getirirmiş derler. Çok severim bu sözü.Kendimi övmek mi? Konu sahibinin alaycı tavrına tabi ki alaycı cevap vereceğim. Siz kendinizi ne sandınız kuzum? bu arada 31 yaşımda evlendim ve evet 20'li yaşlarımda çok büyük aşk yaşadım. Ne mutlu bana! Herkes benim kadar şanslı olamıyor. Ama ben hiçbir zaman mutsuz bir kadın olmadım. Ya da mutluluğu bir erkekte bulmadım. Ben mutluydum ve hayat karşıma doğru kişiyi çıkardı. Siz babanızla arada tavla oynamak yerine satranç oynasanız ya, inanın gelişiminize oldukça katkısı olacaktır. Bu arada hayat ve insanlık hali, olur da bir yara alırsam kendimi iyileştirmesini bilirim.Ama benim temennim Allah güçsüz insanlara yara vermesin, zira kurtulmak orada dursun veba gibi etrafa bulaştırıyorlar.
Bunu yazmasaydın keşke. Şimdi koca meraklısı evde giyinip beklemiş diye yazarlar.Ayyh madem konu geri geldi ben de yazayım
Çok övdüğüm eleman da fos çıktı pazartesi günü beni ekti
Uzak bir yerde yaşıyor, bu hafta buraya iş için gelecekti. Geçen hafta buluşmak için çok ısrar etti ben de olur dedim. Pztesi akşamı giyindim kuşandım bekledim elemandan ses yokdün yazdı ki kusura bakma yazamadım meşguldum. Eee yani çok mu zor 2 satır yazmak 1 dkyı almaz. 1.5 saat dar etekle oturup aç açına bekledim yazarsa hemen gideyim diye.
Hay ağzınıza sağlık aynı şeyleri yazacaktım. Konu sahibi yaşınız kaç acaba? Hayatınızı sevgili üzerine endekslerseniz daha çok mutsuz olursunuz ve kendi kendinize hayatı zindan edersiniz. Annesi babası hayatta olmayan hem okuyup hem çalışan türlü cefa çeken cebinde iki kuruş para olmadığı için düzenli beslenemeyen ve bir deri bir kemik kalan tanıdıklarım oldu böyle isyan etmeyen el insaf yahu sırf hayatınıza düzgün bir insan girmedi diye ne bu “lütfen biri bu günlerin geçeceğini söyleyebilir mi, güzel günlerin geleceğini söyleyebilir mi?” yazınız hiç hoşuma gitmedi.Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.
Bunu yazmasaydın keşke. Şimdi koca meraklısı evde giyinip beklemiş diye yazarlar.Senin kendini geliştirmiş ,tatlı bir bayan olduğunu düşünüyorum. O yüzden kesinlikle o adam kaybetmiş. İnş çok daha iyisi bulur seni ve isteyen herkesi.
Siz satranç oynuyorsunuz sanırım ama ben belirli düzeyde bir zeka gelişimi göremedim hatta zeka geriliğine sahipsiniz sözde çağdaş olan hanımefendi. Çağdaşlığı iki kelime konuşmakla elde ettiğini zanneden bir de kendinde olmayan aklı başkasına vermeye çalışan normal birisiniz. Madem tek başınıza mutlusunuz o zaman evlenmeseydiniz. Kız burada derdini paylaşmış. Evliler gelsin de bana evliliklerini anlatsınlar dememiş. Siz tek başınıza mutlu olabilirsiniz fakat o olamamış ki sizin mutlu olduğunuzu da düşünmüyorum. Her cümlenizde güçlü kadınım imajı vermeye çalışıyorsunuz. Şayet öyle olsaydınız buraya yazma ihtiyacı duymazdınız. Kişi kendinde ne eksikse hep onu dile getirirmiş derler. Çok severim bu sözü.
Karşımdakinin seviyesine göre hareket ederim . Benim seviyem düşükse anlayın ki sizinkine ulaşmak için aşağıya çekmişimdir. Ben çok çağdaşım deyip burada bıdı bıdı konuşup kendimi övmedim.Fal baktırıyorum ve binnaz abla fal topiğinde de çokça yazarım. En azından kendimi sizin gibi olduğumdan farklı gösterecek kadar rahatsız bir kişiliğe sahip değilim. Geçmiş konulardan bahsedeceksek sizin evliliğinizdeki mutsuzluk üzerine açtığınız konunuz ve sonra da utanıp konuyu silmenizden de bahsetsek mi? Alıntı yapılan mesajlar var çok şükür, orada belli oluyor yaşadığınız büyük aşk. Bence de yazmayın.Seviye kötü, beğenmedim. Hakaret etmeden cevap veremez misiniz acaba? Ama veremezsiniz tabi, konuyu nereden nereye çekmişsinizBen de geçmiş konularınıza şöyle bir göz gezdirdim ve sizinle ortak bir noktada buluşmamızın imkanı olmadığına karar verdim. Fallardan medet uman insan... Ne demiş atalarımız:" Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına." Bu size son sözüm. Güzel bir gece diliyorum
Ne yazık ki sizin hayatınızı yazdığınız kadarı ile bilebilir ve yazdığınıza göre yorumlayabiliriz. Elbette yalnız kalmak zor, işten ayrılmak (kötü bir iş olsa dahi) zor, yeni bir başlangıç yapmak cesaret gerektirir. İnsanız hepimiz, her şeyimiz tam olsun isteriz hayatta, olmayanlar mutsuzluk verir. Tam olan şeylere bakıp olmayan şeylerin mutsuzluğundan çıkabilirsiniz. Ama konunuzun geneline bakıldığında erkeklerden şikayet ettiğiniz aşikar ve düzgün bir insan hayatınıza girse tüm mutsuzluğunuz sonlanacakmış şeklinde yazmışsınız. Bu yüzden çıkışmalarımız bazılarımızın.Birkaç üye anlamamakta ısrar ettiğine göre demek ki açıklığa kavuşturmam gereken birkaç nokta var. Hiç sevmiyorum "Aslında şunu demek istiyorum" ile başlayan açıklamaları yapmaya ama şimdi elzem oldu bunu yapmak.
Konumda sevmediğim işimden ayrıldığımı, bir süre çalışmak istemediğimi, yüksek lisansa başlayacağımı, şu ana kadar ilişkilerimin istediğim şekilde gitmediğini ve tutkulu bir aşkı arzuladığımı belirtmiştim. Son yaşadığım ayrılığın - işimin de olmaması nedeniyle - psikolojim üzerindeki artan olumsuz etkisini anlamak çok mu zor? Ya empati yapmak? O da mı aynı zorlukta?
Bunlardan nasıl oldu da erkekleri hayatımın merkezine koyduğum kanısına vardınız? Konumun büyük bölümünü ilişkilere ayırmış olmam mı sizi bu tongaya düşürdü? Yoksa bayılıyor musunuz sosyal mesaj vermeye? Hı? Hangisi?
Karşımdakinin seviyesine göre hareket ederim . Benim seviyem düşükse anlayın ki sizinkine ulaşmak için aşağıya çekmişimdir. Ben çok çağdaşım deyip burada bıdı bıdı konuşup kendimi övmedim.Fal baktırıyorum ve binnaz abla fal topiğinde de çokça yazarım. En azından kendimi sizin gibi olduğumdan farklı gösterecek kadar rahatsız bir kişiliğe sahip değilim. Geçmiş konulardan bahsedeceksek sizin evliliğinizdeki mutsuzluk üzerine açtığınız konunuz ve sonra da utanıp konuyu silmenizden de bahsetsek mi? Alıntı yapılan mesajlar var çok şükür, orada belli oluyor yaşadığınız büyük aşk. Bence de yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?