Mutsuz Kadin

Onlar cinsel haz harici duygulari az genelde.Olan da herkese rastlamiyor.Biz de bize niye rastlamiyor yok da degil diyoruz.Kadinlarda duygu tatmini on olanda.Asil olmasi gereken bu.Gerisi hayvani oluyor.Bir kadina bu haz vermez.
O kdr dogruki.. erkekler icin icin ask esittir cinsellik.. ha bizdede kismen ole ama asik oldugumuz icin cinsellik var bizim icin. Bi erkek gozunu kapatip sadece cinsellige odaklanarak zevk alabiliyor..yani herseyi goz ardi edebiliyo.. kadinlarda ole degil genel anlamda.. basit bi koku bile ruhumuzu degistirir yani o an..o ani yasiyo erkekler oyke mutlular.. bizse ay gecmiste su oldu bunu dedi.. ya gecmisle ya gelecekle kafayi yiyoruz

Yok yok aşk derken deli olanından değil yani salt aşk değil de böyle parmak ucuyla da olsa yere basanından istiyooom bennnn

İnşallah olsunnn beybiiii aminnnn :))

Seviyorsun da kankeyto gibi :)

Ben de öyle, biz de 13 aya yaklaştık ama 5 kere filan tlfonda konuşmuşuzdur şimdiye dek.

Ama bence askin tutkunun oldugu yerde huzur olmaz :) hani huzur daha cok sevgiyle olan birsey gibi...mesela bi adami seviosun en guzel seyleri yasiyosun onla ama bi yerde patlak veriyo.. yada asik oluyosun evleniyosun diyelim bi sekilde o ask bitiyo.. sevgiye donusuyo ilerleyen zmnda..sonrasindada gene husran cogu zmn...

Yok yok benim bahsettiğim aşk salt aşk değil . Anlatcam kendi konumu açınca ama şimdi kızın konusunu baltalamayım bi de tlfondan giriyorum

Ablam benden kucukmusun buyukmusun bilmiyorum.. ama sakin bu adamla simdilik evlenme.. sadece iyi bi insan diye evlenmek olmazki? Bi zmn sonra o tutkuyu etkilesimi ararsin.. ha askta bitiyo bi zmn sonra ama hic asik olmadan heyecanlanmadan evlilik iyi birsey degil gibi..neydi bi soz vardi..

Biz kadinlar iyileri sever kotulere asik oluruz:)

Durum ne yazikki bu

İnşallah aradığınız o aşkı bulursunuz.Cinsellik odaklı düşünenler de var ama az da olsa samimi , içten , dolu dolu seven adamlar da var.Ümitsiz ve mutsuz olmayın.Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler.Sabredin.Sizi çok iyi anlıyorum.Buna benzer şeyler yaşamıştım , tüm arkadaşlarım evliyken ya da sevgilileri varken yapayalnızdım.İnsanlarla tanıştırırlardı ya paragöz ya anneci ya baskıcı tipler olurdu hep.Allahım benim dengim yok mu bu dünyada derdim kendi kendime.Çiftlerin yanında 3. değil 7. , 9. kişi olmuşluğum çoktur. :)) Neden böyle diye üzülürdüm , sonra bi' aydınlanma yaşadım.Yahu ömrüm böyle üzgün mü geçecek salla gitsin diyerek attım içimden bu hisleri ve düşünceleri.İşte ondan sonra eşimle tanıştım.4 yıldan sonra da evlendik ki evlenmeyi de hiç istemiyordum. :) Hayatın ne getiriceği hiç belli olmaz.Enerjinizi düşürmeyin.

:) Benimki senin anlattığın gibi düzgün, iyi biri, ailesi de düzgün vs. Ama tabansız. Tabansız olunca ztn bütün iyi özellikleri silip süpürüyor o tabansızlık....

Benim kanıların tersine bir yaşam anlayışım var. 33 yaşımdayım. 2o'li yaşlarımda büyük bir aşk yaşadım, aynı kişiyle evlendim ve şu anda olabildiğince sıradan bir evliliğimiz var Ancak şimdi ilişkilere bakış açım değişti. Önceden aşk tutku isteyen ben şimdi sadece huzur istiyorum. Çünkü yapmak istediklerim, geleceğe dönük planlarım var. Benim bu planları gerçekleştirmem için de kafamın rahat olması, yani huzurlu olmam lazım. - Şükür oldukça huzurluyum- Aşk tutku heyecan güzel ama yorucu - güzel ama yıkıcı. Şu anda hayatımın merkezine kendimi koydum, kendimi seviyorum ve kendim için yaşıyorum. Bu arada herkesin hayattan beklentileri, hayata tutunma sebepleri ve şekilleri farklıdır. Ama önemli olan önce kendimize değer vermemiz.

Seviyorsun da kankeyto gibi :)

Ben de öyle, biz de 13 aya yaklaştık ama 5 kere filan tlfonda konuşmuşuzdur şimdiye dek.

O nası şey yaaa, biriniz 3-5 kere konuşmuş, öbürünüz yazmak istemiyo
Bırakın kızım siz bu adamları, tamam aşk zor dedik o ka tutkulu olmasın az biraz olsa yeter dedikte bu kadarda ot gibi demedik yaw
Bırakın çorak toprakları, açın yelkenleri yol alın yeni ufuklara ayde

O azinlik kismiyla karsilasmak dilegiyle o halde... Cok tesekkur ederim bu guzel dileginiz icin. :)

Sen evlenmissin asik oldugun kisiyle o yuzden bole konusabiliosun bence.. asik olup surekli husrana ugrayanlar boyle konusmaz. Ha herkes bilio askin en uzun hali 3 yilmis :) ama kabul etmek istemiyosun.. o pembe bulut hosumuza gidiyo demekki

Ama bakın siz aski yaşamışsınız. Bunu gerçekten yaşayamamış bir insanın hayatta bunu yaşamak istemesi çok normal. Siz aski evliliği yaşamış hayata daha farklı bakış açısı gelistirmissiniz. Bunları yaşamak istemek hayatin odak noktasına erkekleri koymak anlamına gelmiyor. Sizin düşüncenize de saygım var tabi farklı hayatlar farklı bakış acıları getiriyor.

Insanda ne eksikse merkezine onu koyar:) para, kariyer, diploma. Ask, cocuk:) kisaca herkeste birseyler eksik

İstemek tabi ki normal. Ama hayatının en güzel zamanlarını niye mutlu bir ilişkim yok diye heba etmek normal değil. Bütün mutsuzluğu ilişkiye bağlamak. Bazı şeyler kendiliğinden gelişir. Belki hiç aşık olmayacaksın ve ömür boyu da hayatına kimse girmeyecek. Boşuna mı yaşamış oluyorsun? Benim demek istediğim "sen kendine yeterlisin, tamsın, eksik değilsin, bir erkekle tamamlanmayacaksın bu sebeple mutluluğu önce kendi içinde keşfet."

Aynen öyle beybi... Sesimi duymadan uyuyabiliyosa olmaz yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…