“Tutkulu bir aşka evrilmeyen hiçbir ilişkime devam etmesi için şans vermedim”.
Ne güzel bir tabir :)
1 yıldır hala aşka evrilemeyen ilişki yüzünden yaşadığım monotonluk ve bu monotonluğun verdiği mutsuzluk yüzünden günlerdir düşünüyordum ve ne yapmam gerektiğini bilemiyordum.
Sen kendi derdini anlatırken, bu cümlenle resmen bana yol buldurdun.
Böyle bir cümle kurabilen bir kadın, en doğru adamı hak ettiği için şuanda yalnızsın.
Her ilişkiye bir ders olarak bakıyorum. Çünkü hepsinden ders aldım. Böylelikle büyüdüğümü hissedip, hazza geliyorum. O yüzden artık üzülmüyorum.
Bana da maalesef büyümemişler denk geldi hep. Ama vardır bunun da bir hikmeti diyorum. Kendimde arıyorum. Sen de kendinde ara ne istiyorsan. Hatamız bu. Kendi içimizde aramayıp, dışarıda arıyoruz.
Dolu bir kadınsın , kurduğun cümleden bile belli.
Böyle mutsuz olman da son derece normal bu yüzden.
Çıkış yolunu bir tek sen kendin bulabilirsin. Aynı benim şuan yapmaya çalıştığım gibi.
Ben yalnızlığıma kaçtım.:)
Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.
Tabiki geçecek hayat erkeklerden ibaret değil lisansa başlıcakmışsınız ne güzel yani hayatta amaçsız biri değilsinizki şükredin.zamanla doğru insanıda bulursunuz elbet
Gönüllü çalışmalara katılın :)
Huzurevindeki yaşlılara gidin , görme engellilere kitap okuyun ,
İşaret dili ile şarkılar söyleyin :)
Ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak :)
Bir de yüksek lisansı tezli yapıyorsanız bu zamanları arayacaksınız , tez insanın tüm enerjisini vaktini alıyor.
Mutlu günler dilerim :)
Ailenizden bahsetmemissiniz hic .. Nasıl bir ilişkiniz var ailenizle bilmiyorum ama eger hayatta ve saglıklılarsa bu mutlu olmanız icin yeter da artar bence..
Ve lütfen unutmayın siz gercekten cok degerlisiniz..
Valla iliskiler bu sekil aldi alali kim kimi gercek seviyor kim kimi sex icin yaninda tutuyo belli olmuyo. Eskiden adamlar seviyorum derdi, kizi alana kdr bekliyodu.. aslinda hersey daha degerliydi galiba.. cabukcak eskittigimiz icin mutsuzuz bence
Cumlem sana isik tutmussa ne mutlu banaSorcha . :)
Nasil da guzel cumleler kurmussun. Evet, her iliski bir ders aslinda ama ben artik ders alip buyumekten ziyade dogru insana tutkuyla asik olup tutkuyla sevmek ve tutkuyla sarilmak istiyorum.
Belki de yasadigim tum olumsuzluklari, o tutkulu aska giden yolda ayagima takilan ve ara ara sendelenmeme neden olan cakil taslari olarak gormeliyim. Ya da mutlulugu bu aska endekslememeliyim ama ruhun oyle ac ki bu aska...
Umarim cok mutlu olursun. :)
İş hayatındaki olumsuzluktan da bahsetmiş yalnız. Tüm hayatı erkek olan kadını nerede gördünüz anlamadım.
Konunun tek bir bölümüne takılıp değerlendirmeler anlamsız geliyor bana.
Neyse konu sahibi hepimizin böyle hissettiği dönemler olur.
Kuşlar da mutluluktan ucmuyordu diyorlar ya o mesele..
Hepimiz mücadele ediyoruz..
Hep bir tirmalamaca.
Dilerim senin için güzel günler yakındır.
Zor ama olmasi gereken bu.Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.
Zor ama olmasi gereken bu.
Kadinlar ya sex icin yada bu olmuyorsa parasi icin tercih ediliyor.Etinden sutunden.Asil aci ve igrenc olan acizlik olan bu bence.Ben bunlari cok yasadim yasiyorum.Karsiliksiz icten sevme diye birsey yok erkeklerde.;(Adam yok gercekten
Mert, durust, sozunun arkasinda, sevmeyi bilen, adam gibi seven erkek artik yok. Kadinlar mi erkekler mi daha berbat bilmiyorum, tum toplumun sutu bozuldu.
Yani siz de hayatınızın merkezine erkekleri koymuşsunuz. Sevgili yat sevgili kalk. Biraz kendinize değer verseniz... Yani kendiniz için yaşamaya çalışsanız... Hayatınızda bir erkek olmadan keyif almaya baksanız. Hayat erkeklerden ibaret değil ve bir kadının mutlu olması da bir erkeğe bağlı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?