Mutsuz, negatif,olumsuzluk

Merhaba;

Çok sevindim hamilelik haberinize,güneşin terkrar dogması ne güzel...

maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeginizi....

çok dua edin lütfen...

Babanızada Allahtan rahmet diliyorum....

inşallah hepimiz dünya imtihanlarımızı geçer dünya ve ahirette afiyet ve huzur buluruz inşallah...

Sevgiler

Babamı 3 şubatta kaybettim :KK43: kızımla babamın arasında 2 ay var. Kabullenememek değilde alışamamak yokluğuna geerçekten çok zor. Ama galiba güneş doğuyor şu an Allah nasip ederse ikinci yavruma hamileyim çok şükür.
uzaktan takip ediyordum seni daha dun ya da ondan onceki gun dusundum seni acaba nasil diye. Rabbim saglikla hayirla mutlulukla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin...
cok sevindim ... hersey cooookkk guzel olsun insallah...

Merhaba;

Çok sevindim hamilelik haberinize,güneşin terkrar dogması ne güzel...

maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi ve bebeginizi....

çok dua edin lütfen...

Babanızada Allahtan rahmet diliyorum....

inşallah hepimiz dünya imtihanlarımızı geçer dünya ve ahirette afiyet ve huzur buluruz inşallah...

Sevgiler
Çok teşekkür ederim... Allah razı olsun. Her şey bir imtihan bu dünyada biliyoruz ama olayın içindeyken anlayamıyoruz. :KK43: Tekrar çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah..

Eğer Rabbim nasip ederde kız olursa adını Güneş koymak istiyoruz bu arada:anneadayı::KK200:
Aydınlığı vursun evimize aydınlatsın yuvamızı tekrar :KK68:

Son düzenleme:
uzaktan takip ediyordum seni daha dun ya da ondan onceki gun dusundum seni acaba nasil diye. Rabbim saglikla hayirla mutlulukla kucagina alip buyutmeyi nasip etsin...
cok sevindim ... hersey cooookkk guzel olsun insallah...
Tanımasakda birbirimizi burada her türlü şeyimizi paylaşabiliyoruz. ne güzel hatırınızda kalmak :) Amin inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla hayırla kucağıma almayı nasip etsin.. Çok teşekkürler.. :oops:

Güneş ismi koymanız çok manidar olacak...İnşallah sağlıkla sıhhatle dogsun,bir ömür sürün...

ne yazıkki bende zorluklar karsısında üzülen dünyayı kapkaranlık gören biriyim,birazda mizacımda var hassaslık...

İmtihandayken boguluyoruz çünkü Allaha tam teslim değiliz ki..

Oysaki Allaha tam gönülden teslim olup tevekkül etsek ölümde hoş ömür de...

Allah çok seviyor bizi ve bize asla kaldıramayacagımızdan fazla yükü vermez...

Back
X