Sizi üzen neyse hep böyle kalmayacagini düşününMerhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Sinemaya gider facefood yerdim AVM'de gezerdimMerhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Kesinlikle çok iyi geliyor :)Kemal sunal filmi açıyorum :))
Fast mi food? Face mi food?Sinemaya gider facefood yerdim AVM'de gezerdim
Benimde aslında lavabo ve dusakabın ovma huyum var, uzulmek dısındaBen kendimi temizliğe vuruyorum o da kesmiyorsa bi güzel ağlar rahatlarım. Ha bir de alışveriş yapmak da iyi geliyor
Onu bende yapiyorum ama sonra aşırı baş agrisi oluyo bildigin hasta oluyorum kendime hakim olamiyorum susuyorum sonra tekrar bastırıyo napicami bende bilmiyorumDoya doya ağlarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?