- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
Merhaba arkadaşlar, mutsuz olduğunuzda kendiniz iyi hissetmek için neler yapıyorsunuz? Sabah çok kötüydüm, baktım olmuyor internetten dinlendirici müzik açtım, biraz iyi geldi o da 15 dakika kadar.. Biraz müzik dinledim... Bir yere kadar.. Yine kötü hissediyorum, mutsuzum.. Sebepleri uzun.. Siz neler yapıyorsunuz?
Rica ederim Mevlana okudukça derinleşirTeşekkür ederim sayenizde Mevlana okuyacağım. "Sen yürüyen evrensin o kuyudan çık"
Sizi üzen şey mutsuz eden şey her ne ise öncelikle onu çözmeniz gerekiyor.
Sosyal olmak sizin elinizde birazcık.Evet.. Buraya tam diyordum ki çok mutsuzum.. Sizin cevabınızı gördüm.. Mutsuzum.. Aile hayatım kötü. Sosyal hayat ders nedeniyle uzun süredir yok. Ders olmasa bile çok sosyal değilim. Aşk hayatı da yok.. Mutsuzum işte.. Ssağlığım yerinde çok şükür. Onda da geçen düştüm dizim ağrıyor. Buna da şükür. Ama hem sosyal hem aşk hem aile yönünden iyi değilim.
Sosyal olmak sizin elinizde birazcık.
Ders dediğinize göre ünv mi okuyorsunuz ? Klüplere sosyal sorumluluk projelerine vs üye olup oralardan çevre edinip arkadaşlar bulabilirsiniz. Aşkta kendiliğinden gelir belki belli mi olur.
Aile derken sağlığı yerindeyse anne Babanızın gerisi boş aslında o kadar da takmayın Kendi hayatınıza bakın.
Sanırım siz bir Eş ya da bir sevgi kendinizi seven biri olsun istiyorsunuz. Sevip sevilme eksiği mi hissediyorsunuz ?Tez yazdım yeni bitti cevabı bekliyorum. Anca dua ediyoruz.. Dün burada bir düğün oldu kız alma.. Hiç özenmezdim böyle şeylere.. Öyle biri değilim.. Kız almadan önce burada davullu trompetli müzik çalındı Grup çaldı.. gelin arabasının önünü kalp şeklinde güllerle süslemişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?