Mutsuz olduğunuzda neler yapıyorsunuz?

geçirmeye çalışmam o an onu yaşamam gerekiyorsa yaşar gecicince unutmaya çalışırım

Mutsuzluğumun derecesine bağlı şöyle ki:

Az mutsuzsam kitap, kedim ve çay yetiyor
Daha mutsuzsam dua ediyorum
Daha mutsuzsam duş alıyorum uzun uzun
Çok çok mutsuzsam bağıra çağıra ağız dolusu küfür ediyorum böyle nefesim kesilene kadar

Mutsuzsam etrafımda birinin olmamasına dikkat ediyorum çünkü basit bir gülümsemeye bile sarabilirim, eşim anlıyor artık sen kütüphanende takıl ben kulaklığımı takıp müzik dinleyeyim diyor

Ben öyle mutsuzsam temizlik filan.. Elimi kaldıramam.. Bir ara hemen küt diye uyuyordum.. İyi Oluyordu.

Mutsuzsam kimseyle konusmam, icime kapanirim. En kotusu de aglayamam. Aglasam rahatlarim aslinda ama aglamak gelmez icimden. Kendimi de dunyaya kapatirim. Diplere inerim. Icimde iyice bir beni mutsuz eden seyi sindiririm sanirim. Sonra da nasil olur bilmem bilgun kis uykusundan cikar gibi bahara cikarim.

sağlığa zararlı diye normalde yemediğim şeyleri yememe izin veririm cips ya da un kurabiyesi gibi şeyler açar bi komedi dizisi filmi onu izlerim

ya da moralim neye bozuksa onla ilgili bi kitap alırım kafeye oturur chai içer kitabımı okurum

yürüyüş esneme egzersizleri maske müzik açıp dans etme hatta temizlik hepsi iyi geliyor.

Tatli ve Turk kahvesi
Yildiz Tilbe acar dinlerim ozellikle bu klibine bayiliyorum:

Yildiz Tilbeyi gorunce dert tasa kalmiyor bence seviyorum bu deli kizi Dunyaya tekrar gelsem sirf bu kadinin sarkilarina sebep bile Turk olmak isterdim cok guzel yazip soyluyor valla

Ağlarım, evde yalnizsam bagira bagira soylenirim, yemek yerim ama mutlaka sevdigim bisey olmali, fastfood tarzi. Kahve icerim bilgisayarda youtube da takilirim motivasyon vs videoları izlerim. Annemi kardesimi arar konusurum, buraya anlatirim. Icimi dökmek rahatlatir beni.

çok mutsuzsam önce bi güzel ağlarım. sonra 2 3 saat uyurum uyandiğimda daha iyi hissederim kendimi. canım sıkkınsa yapmaktan hoşlandığım şeylerı yaparım. ınternette takılmak yeşilçam filmi izlemek

ben de yiyip yiyip bir de onun pismanligini ekleyenlerdenim maalesef.

Ama sanirim en cok kisisel gelisim kitaplari, basari hikayeleri motive ediyor beni diyebilirim.

Sizi üzen şey mutsuz eden şey her ne ise öncelikle onu çözmeniz gerekiyor.

Evet.. Buraya tam diyordum ki çok mutsuzum.. Sizin cevabınızı gördüm.. Mutsuzum.. Aile hayatım kötü. Sosyal hayat ders nedeniyle uzun süredir yok. Ders olmasa bile çok sosyal değilim. Aşk hayatı da yok.. Mutsuzum işte.. Ssağlığım yerinde çok şükür. Onda da geçen düştüm dizim ağrıyor. Buna da şükür. Ama hem sosyal hem aşk hem aile yönünden iyi değilim.

Sosyal olmak sizin elinizde birazcık.
Ders dediğinize göre ünv mi okuyorsunuz ? Klüplere sosyal sorumluluk projelerine vs üye olup oralardan çevre edinip arkadaşlar bulabilirsiniz. Aşkta kendiliğinden gelir belki belli mi olur.

Aile derken sağlığı yerindeyse anne Babanızın gerisi boş aslında o kadar da takmayın Kendi hayatınıza bakın.

Tez yazdım yeni bitti cevabı bekliyorum. Anca dua ediyoruz.. Dün burada bir düğün oldu kız alma.. Hiç özenmezdim böyle şeylere.. Öyle biri değilim.. Kız almadan önce burada davullu trompetli müzik çalındı Grup çaldı.. gelin arabasının önünü kalp şeklinde güllerle süslemişler..

Sanırım siz bir Eş ya da bir sevgi kendinizi seven biri olsun istiyorsunuz. Sevip sevilme eksiği mi hissediyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…