Mutsuz olduğunuzda neler yapıyorsunuz?

Mutsuzluğumun derecesine göre değişiyor. Az mutsuzsam malak yaparım o gün. Çok mutsuzsam hem malak yapar hem söylenirim.
Bazen müzik açıp gelecek depresyonları önlüyorum. Kara üzüm habbesi gizli terapi müziğim, tek eşim biliyor. Siz de tanımıyosunuz beni diye söylüyorum yoksa çok rocknroll bir kişiliğimdir
Bir halay figürlerim var elimde temizlik beziyle piyuuuvv bir görmeniz lazım yani. İbrahim tatlısesi tek alırım.

Onu bende yapiyorum ama sonra aşırı baş agrisi oluyo bildigin hasta oluyorum kendime hakim olamiyorum susuyorum sonra tekrar bastırıyo napicami bende bilmiyorum
Bnde bas agrisi değil ama halsizlik oluyor ağlama krizim geçtiğinde narkoz almış gibi oluyorum

Hamagim var (decatlon internet sitesinde 80 lira) onu alip agaclik bir alana gidiyorum , marketten bir bira aliyorum ve yanimda varsa guzel kitabimi acip okumaya basliyorum. Hic kitap modunda degilsem de kulakligimla muzik dinliyorum,bulutlari izliyorum...
genelde isten bunaldigim zamanlar, is çıkışı gidiyorum. Herkese de tavsiye ederim

Temizlik yapiyorum, mükemmel bir terapi.
Bütün işler bitince de kahvemi yudumlayıp çok yoruldum ama değdi diyorum :))

Bnde bas agrisi değil ama halsizlik oluyor ağlama krizim geçtiğinde narkoz almış gibi oluyorum
Dimi aynen kafam bulaniklasiyo en az bii gece gecmez benim etkisi gözler davul burun sis

Komedi filmi izliyorum ve yatıyorum.

Bu huyumu hiç sevmiyorum ama ya ağlarım ya uyurum
Keşke kendimi iyi hissetmek için temiz havaya çıkmak, gezip dolaşmak için güç toplayabilsem ama olmuyor.

Kafamı birşeye taktıysam kesinlikle o an geçmiyor. O düşünceye takılı kaldığımdan yaptığım şeyden zevk alamıyorum. Hayatı kendime zindan ediyorum o an sorgulamalarımla. Biliyorum hiç iç açıcı bir yorum değil ama şuanımda mutlu bile olsam geçmişi düşündüğüm an kendime eziyet ediyorum. Geçmiş geçmişte değil mi? Mutsuzluk yaratmak neden. Halbuki başkalarına karşı da hep olumluyumdur ama kelin ilacı yok. Konuyu takipteyim.

Duruyorum sadece. Uyuyorum diyenlere imreniyorum suanda

Neye ne kadar üzüldüğüme bağlı. Kendi içimde bişeyse yalnız kalmak isterim, ağlarım kendime kızarım. Ama başkasına kızmış hırslanmışsam yapılacak iş varsa ona girişirim. Hızlıca da bitiverir işler iyi olur. Ama ne yalan söyleyim çocuk olunca bazen bunların hiçbirini bile yapamayıp boş boş çocuğun karşısında oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…