- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Çok haklısınız öyle yapacağım teşekkür ederim yorumunuz içinSiz onun annesi değilsiniz , dertlerini her gün anlatsa bile gidip çalışma arkadaşıyla patronuyla bakanla vs görüşüp sorunu çözecek sihirli değneğiniz yok. Zaten bu tip ilişkilerde kadın erilleşir, erkek şikayet ettikçe dişileşir. Dengeyi bozarsınız .
Aynı sorunu bir defa dinleyin. Tavsiyenizi istiyorsa verin. Bir daha da kafanızı aynı sorun ile şişirmesin bi zahmet.
Kendini kandırıp duruyorsun her seferinde. Bu adamdan bi cacık olmaz daha vakit kaybetmeo dönemler tartışmıştık ama yaşadığım şehirde iş buldu çalışmaya başladı falan öyle .
Haklısınızz belki de öyle yapıyorum zaten öyle çok da mutlu hayatım olmadı öyle de devam ediyorumKendini kandırıp duruyorsun her seferinde. Bu adamdan bi cacık olmaz daha vakit kaybetme
Hshsh güldüm yorumunuza ya istediği iş olsa da düzelir mi ki bilmiyorumöffff zır zır zır dert kuyusu musun sen ya bu ne? böyle erkekleri bilirim asla memnun olmaz girdiği işten, ona kapris buna kapris, iş yerindeki birine takar, istiyorlar ki her şey onların istediği gibi olsun ağam paşam çeksinler... millet nasıl çalışıyor eşek gibi gıkı çıkmıyor. bırak şu mızmızı ne hali varsa görsün, pişmesi gerek, becerebilirse tabi sızlanmaktan..
Sevgiline bu kadar bağlanma ve iş yerinde sorunları varsa fazla takılma, ayrılmayacağınızın garantisi yok, burada hergün neler neler okuyoruz, yıllarca evli olanlar bile ayrılıyor çok da kendini yıpratma, bırak kendisi düşünsün.Merhabalar 1.5 yıllık ilişkim var .Sevgilimi bildim bileli iş konusunda hep dertli istediği hakettiği pozisyonda çalışmıyor .Açıkçası çoğu konuda işleri ters gidiyor .Tam oldu artık sevdiği alanda çalışacak diye umutlanıyoruz ama bir anda işler tersine dönüyor ve istediğimiz gibi olmuyor .Ben bu ilişkide hep dert dinleyen tarafım .üzülüyorum da hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edemiyorum . Bir erkeğin iş-para konusunda kafası rahat olacak diğer türlü hayat daha da zorlaşıyor .
Bu arada ben de çalışıyorum benim de iş yerinde sorunlarım oluyor ama bi şekilde geçiştiriyorum .O böyle mutsuzken ben nasıl mutlu olabilirim her koşulda yanında olmam gerek biliyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum .içimi dökmek istedim öyle tavsiyelerinize açığım Sürekli her şey iyi olacak şekilde motive de edemiyorum benim de umudum tükendi ne yapmam gerek
Merhabalar 1.5 yıllık ilişkim var .Sevgilimi bildim bileli iş konusunda hep dertli istediği hakettiği pozisyonda çalışmıyor .Açıkçası çoğu konuda işleri ters gidiyor .Tam oldu artık sevdiği alanda çalışacak diye umutlanıyoruz ama bir anda işler tersine dönüyor ve istediğimiz gibi olmuyor .Ben bu ilişkide hep dert dinleyen tarafım .üzülüyorum da hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edemiyorum . Bir erkeğin iş-para konusunda kafası rahat olacak diğer türlü hayat daha da zorlaşıyor .
Bu arada ben de çalışıyorum benim de iş yerinde sorunlarım oluyor ama bi şekilde geçiştiriyorum .O böyle mutsuzken ben nasıl mutlu olabilirim her koşulda yanında olmam gerek biliyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum .içimi dökmek istedim öyle tavsiyelerinize açığım Sürekli her şey iyi olacak şekilde motive de edemiyorum benim de umudum tükendi ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?