Mutsuz olmadan nasıl devam edebilirim ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabalar 1.5 yıllık ilişkim var .Sevgilimi bildim bileli iş konusunda hep dertli istediği hakettiği pozisyonda çalışmıyor .Açıkçası çoğu konuda işleri ters gidiyor .Tam oldu artık sevdiği alanda çalışacak diye umutlanıyoruz ama bir anda işler tersine dönüyor ve istediğimiz gibi olmuyor .Ben bu ilişkide hep dert dinleyen tarafım .üzülüyorum da hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edemiyorum . Bir erkeğin iş-para konusunda kafası rahat olacak diğer türlü hayat daha da zorlaşıyor .
Bu arada ben de çalışıyorum benim de iş yerinde sorunlarım oluyor ama bi şekilde geçiştiriyorum .O böyle mutsuzken ben nasıl mutlu olabilirim her koşulda yanında olmam gerek biliyorum ama bazen gerçekten bunalıyorum .içimi dökmek istedim öyle tavsiyelerinize açığım Sürekli her şey iyi olacak şekilde motive de edemiyorum benim de umudum tükendi ne yapmam gerek

Bir erkeğin iş-para konusunda kafası rahat olacak diğer türlü hayat daha da zorlaşıyor .
Aynen öyle. Evliliğimin ilk senesi çok sorun yaşadık bu yüzden. İnsan üzülüyor yanında olmak istiyor tabi ki ama bi zamandan sonra hiç çekilmiyor iş stresleri gerçekten

Sevgilinizin dertlerini dinlemeniz çok güzel bir davranış fakat elinden gelmeyen şeyler için kendini üzme. Sadece dinle rahatlasın. Herkesin hayatında sorunlar illa ki olur. Benim eşim de iş yerindeki sorunlarını eve getirdi. Dinlemesem bunalıyor. Dinlesem ben mutsuz oluyordum. Çözemeyeceğim şeyler için kendimi üzmemeyi öğrendiğimden beri rahatım

Ama onun iş yerindeki mutsuzluğu her şeye yansıyor . Yani ben karşısında sırıtamam aman boşver diyemem ki . Yıllarca babamın ailesiyle sorunlu annemin dertlerini dinledim şimdi de sıra sevgilim . Siz nasıl başardınız bunu benim de öğrenmem gerek

Gerçekten seviyorum neden böyle düşündünüz
Ağustos ayında açtığınız konulardakı tip değil mi ? Ailesine düşkün , anasından ayrılmak istemeyen , ondan önce iş buldunuz diye size laf söyleyen ?

Eğer o ise miyadı dolmuş bu ilişkinin, dünyadaki tek erkek de o değil, salın gitsin

ben ilişkilerde hep denklikten yanayım.
iş yerinizdeki bir derdinizi sevgilinize anlatın tepkisi ne olacak?
eğer sizin gibi davranış göstermezse bu ilişkiyi gözden geçirmeye ciddi açıdan başlayın

o dönemler tartışmıştık ama yaşadığım şehirde iş buldu çalışmaya başladı falan öyle .

Sürekli şikayet eden bir erkeği ben çekemezdim. Kimsenin hayatı süper değil ama elimizdekilerle mutlu olmamız gerekiyor. Sevgilinizi tanımıyorum ancak biraz tatminsiz olduğunu düşündüm. İstediğini tam olarak tanımlayıp buna göre hareket etmiyorsa artık şikayet etmemesi gerektiğini anlaması lazım

ben ilişkilerde hep denklikten yanayım.
iş yerinizdeki bir derdinizi sevgilinize anlatın tepkisi ne olacak?
eğer sizin gibi davranış göstermezse bu ilişkiyi gözden geçirmeye ciddi açıdan başlayın
O da dinliyor yorum yapıyor falan geçiştirmiyor ama ben çok da anlatmak istemiyorum

Ya zor bi durum gercekten. Sizin benzeriniz bir durum yaşadım. Eşim işteki pozisyonunu degistirene kadar durmadi ya resmen nerdeyse evde de tek gundem bu oluyordu. Erkekler boyle galiba cenelerine vuruyor ve tum hayatlari bundan ibaretmis gibi davraniyorlar. Herkes is yerinde sorun yaşıyor cozmeye calisip çalışmaya ve hayatlarına da devam ediyor. İş hayatini ve ozel hayati ayirmak lazim. Ozellikle sorunlu donemlerde hayati devam ettirmek amaciyla para kazandiran bi is sadece diye telkin verebilirisiniz aslinda.
Baska sekilde bu sorunu cozme firsati cikarsa karsiniza da degerlendirirsiniz.

Aslında detaylardan bahsedeyim biraz . Şu an benim yaşadığım şehirde İstanbul’da .geçinmek zor 10 bin maaş alıyor.daha iyi koşullar için şansını zorlamak istiyor derdi bu ama hep dertli gibi

O da dinliyor yorum yapıyor falan geçiştirmiyor ama ben çok da anlatmak istemiyorum
Erkek arkadaşınız aslında sorunu kendi çözmeli,hatta bütün herkes sorunlarını kendileri halletmeli,başkaları çözemez.Dinlersin elinden bir şey gelmez bir de destek olmuyorum psikolojisiyle üzülürsün.Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda mesela sorun sizce onda mı? çok hassas birisi mi? Hassas erkeklede çok sağlıklı olmaz bir ilişki.

o dönemler tartışmıştık ama yaşadığım şehirde iş buldu çalışmaya başladı falan öyle .
Siz onun annesi değilsiniz , dertlerini her gün anlatsa bile gidip çalışma arkadaşıyla patronuyla bakanla vs görüşüp sorunu çözecek sihirli değneğiniz yok. Zaten bu tip ilişkilerde kadın erilleşir, erkek şikayet ettikçe dişileşir. Dengeyi bozarsınız .

Aynı sorunu bir defa dinleyin. Tavsiyenizi istiyorsa verin. Bir daha da kafanızı aynı sorun ile şişirmesin bi zahmet.

İnanın bilmiyorum çözülecek sorun mu ilerde nasıl olur işler emin değilim . Sadece daha detay ünce düşünen biri .o kadar hassas karakterde değil .Yanında olmaya çalışıyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…