Mutsuz olmak için doğmuşum gibi...

ya sen şakamısın gerçekmi acilen tedavi ol psikoloğa git senin gibiler var ve hasta olarak kabul ediliyolar. kendine değer vermiyosun sen insansın insan dayağı kendine hakmı görüyosun dayak yedikçe aşıkın artıyor vazgeçemiyosun ya büyü ya hastasın iki şıktan biri.ama bence hastasın bi insana köle olmuşsun yazık hayatına yazık bunun adı nada aşk mı diyosun saplantı cnm başkada lafım yok. canını yolda bulmuşsun insanlıktan çıkmiş birini seviyosun hatta tapıyosunnnnnn... çok yaşamazsın.......

Sanırım olan şu.. ilk defa bu kadar sevdim emek harcadım diyorsun ya sanırım asıl nokta o. böyle olduğu için bitmesini istemiyorsun hiç, birbirinizdende kopamıyorsunuz o yüzden hep bekliyorsun düzelicekte mutlu olcaz diye. ahh canım ne diyim bilemiyorum ama sonu mutlu gözükmüyor ki böyle bi insanla :/ Allah yardımcın olsun. hayırlısı olur inşallah

Duzelmeyecek kendini kandirmayi birak. Kac kurtul. Ulkemizde boyle psikopatlar yuzunden nice kadinlar can verdi. Bir de tedavi olmalisin. Bu adama bagimli hissediyorsun. Bunun adi ask degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAH tan baskasina tapilmaz.
Basta cok asik olmayabilirdin bu yüzdende cok ilgili degildin cok asik olunca fazla ilgide verince onun egosu tavan yapti simardi .. bir erkegi birkere cok büyük yanlisiyla affetinmi artik olay bitmisdir.. Yadirgamiyorum ama Size o.... gibi bir laf etmis bunu ilk dediginde onu def etmeniz gerekiyordu ask ta bir yere kadar sizi gurursuz onursuz biri yaptiktan sonra yaninizda olsa ne yazar..

Böyle bir adam a adam da demek istemiyorum ama tekmeyi atmadiktan sonra akillanmak degismek degil daha beter olur

Vurdugu yerde guller mi bitiyodu bu adamin.. Birak tokati kufur etmesi bile yeterliymis bastan ayrilman icin. Stres topu olmussun resmen onun icin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En baştan söylüyorum kusura bakma ağır yazacağım!
Bir kadın bu kadar mı onursuz olur?seviyorum,belki düzelir gibi saçmalıkların arkasına bu kadar kolayca nasıl saklanır?
Bu ülkede kadınlarımız değer görmüyor,zerre değer görmüyorlar diye bas bas bagırırken,hergün bir kadın cinayeti işlenmesine,kadınlarımızın yaşadığı dramlara korkunç işkencelere lanet ederken,dayaktan hastanelik olmuş kadınların 2 saat sonra barıştık kocamı seviyorum diye geri atmasına vs. daha bi çok şeye içimiz yanarken NE BU ŞİMDİ?Sizler kendinizi bu hale soktukça yaşadıklarınız bu kadar bariz dehşet vericiyken kendinizi neden bu durumdan kurtarmazsınız!seviyormuş, nefret bile edemiyormuş hadi be ordan! bu ne yahu bu ne " Gözlerimin içine baka baka "sen o...pusun, hayatında kaç kişi olmuş ben salak mıyım seni karım yapiyim" gibi hakaretler. >> şu laftan sonra bu adamla aynı metrekare alan içerisine hala nasıl gelebildin?
bu yazdıklarımdan sana bunlar müstahak gibi bir anlam kesinlikle çıkmasın, hiçbirini haketmiyorsun ama bu kadar da gözgöre kendini nasıl teslim edersin.
Hanımefendi, resmen stockholm sendromu olmuş seninkisi.Yani işkencecine aşık olmuşsun.o senin sevgilin falan değil bildiğin "işkencecin"
yahu bir silkelen kendine gel,okurken sinirim bozuldu.seni öldürmesini mi bekliyorsun?adamda bunu yapacak potansiyel var gibi görünüyor zaten!
O adam hasta,kişilik bozukluğu var bu çok net.Aynı bir zamanlar yakın arkadaşımı elinden zor kurtardığım aşkı(!) olacak hayvana benziyor davranışları.
Ne değişmesi,ne kıyamaması,ne pişmanlığı? Herif kendinde değilki?Gidip geliyor kafası.. ciddi bir rahatsızlığı var çünkü.en kısa sürede bir psikiyatriste gitmesi lazım.psikolog falan değil direkt klinik vaka.Takıntıları da var anormal derecede.
Senin de psikolojin bozulmuş henüz farkında olmayabilirsin.Adam sana tükürmüş! Ya Rabbi şükür mü dedin sadece??
Ya sağlıklı bir kadın kendini nasıl bu hallere düşürür?Defalarca dayaklar yemişsin,olmadık hakaretler duymuşsun.Seninkisi aşk,sevgi falan değil.düpedüz sahip köle ilişkisi!Çocugumu düşürdüğüm gün dayak yedim diyorsun!! hem de annesinin önünde! sen o haldeyken oğluna ses çıkarmayan o kadına da yazıklar olsun ayrıca.
kusura bakma seni pohpohlayamacagım direkt gerçekleri yüzüne vurmak istiyorum belki gerçekleri görür bu korkunç köle hayatından kurtulursun.belki kendi değerinin farkına varıp seni hakeden bir adamın kollarında sonsuza kadar mutlu olursun..
Önce kendin tedavi olacaksın,sen de artık çok normal değilsin zira senin akıl sağlığınla oynuyor bu adam.Önce kendin düzeleceksin.Ondan sonra bu manyaktan inşallah kendini kurtaracaksın!
zira şu durumdayken biz buraya sayfalarca da yazsak sen bize hı hı haklısınız diye yazarken hala o adama gitmeye devam edeceksin,ne yazıkki bir çok kk klübü kadının yaptıgı gibi..

Son düzenleme:
" kendimi asla ezdirmedim " demissin kusura bakma ama guldum buna...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüm okuduklarımdan çıkardığım tek bir şey var o da ciddi bir sevgi eksikliğiniz olduğu.Anneniz ve babanızla ilişkileriniz nasıl?Size yeterince sevgi ve ilgi gösterdiler mi bu yaşınıza kadar?

Bu sorulara yanıtız eğer hayırsa,hayatınızdaki sevgi ve ilgi boşluğundan kaynaklanıyor olmalı bu adama karşı duyduğunuz saplantı.Saplantı diyorum çünkü böyle bir aşk yok.Bu tamamen sizin boşluğunuz ve tutunacak bir dal arayışınız.Siz aşım olduğunu sanıyorsunuz,kalp ağrınızın nedeni onun gidişi değil...Bunun tek nedeni başedemeyeceğinizi düşündüğünüz yalnızlığınız.

Aklı başında,kendisini çok seven bir ailesi olan,onları üzmekten sakınan,kendisine ve yaşadığı hayata saygısı olan bir kadın böyle bir muameleyi asla kabul etmez.

Diyelim ki o adamdan başka hiçbir şeyiniz yok hayatta...Yine de katlanılır bir durum mu?Asla!!!Hayatınızı daha derin bir yalnızlığa,üzüntüye ve de belaya sokmaktan başka bir şeye yaramayacak bir adam var hayatınızda.Ruh hastası, saygısız, eğitimsiz,düşüncesiz,merhametsiz,insani hiçbir vasfa sahip olmayan bir adam...Gelecekte dünyaya getireceğiniz çocuklar içşn seçtiğiniz baba bu mu?Dışarıdan bakın içimde bulunduğunuz duruma lütfen...Bir gün sokakta bir kız çocuğu veya erkek çocuğu görüyorsunuz ve de her yeri yara bere içinde,korkak,ürkek,sessiz ve güvensiz bir çocuk.Yanında da insanların gözlerine bakmaya korkan,sessiz ve acelesi olan özgüvensiz bir kadın.Her ikisi de korkmuş,sinmiş,itelenmiş,bıkkın...İşte bu adamla devam ederseniz bu kadın siz ve yanınızdaki de dünyaya getireceğiniz bebeğiniz olacak.Dışardan bakıldığında bu anne ve çocuk için içiniz cız etti mi?
Bu adam değişmez,değişemez,değişmek de istemez.Siz bunu hepimizden daha iyi biliyorsunuz.Kalbiniz mühürlenmiş madem,aklınıza mukayet olun.Tabi ki kolay olmayacak bu saplantıdan kurtulmak ama sokaktaki insanlara bakın,yaşamak istemediğiniz hayatları düşünün,acı çeken çoocuklara bakın...Hepsinde biraz sizin bu ilişkinizden bir parça var.Sizi kurtaracak şey istemediğiniz yaşamları sürenlere empati!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nasil bir psikolojiniz, sevgi acliginiz var ki, boyle bir kisiden size insan gibi davranmasini diliyor, bunun hayalini kuruyorsunuz. Kendinize hic mi acimiyorsunuz? Hic mi gururunuz, onurunuz yok? Mutsuz olmak icin dogmak degil sizinkisi, kendi sectiginiz hayati yasamak. Bu kadar basit. Evli degilsin, birsey degilsin, ayrilman bir lafina bakar. Durup adamin iskencelerine eyvallah cekiyorsaniz kaderinize sizlanmayin, kendinizin secimi bunlar.

Bir de sunu hic anlamiyorum. Hic mi sogumuyorsunuz bu muameleyi gosteren kisilerden? Neyin kokusunu ozlemek ki bu, iskencecinizin pesindesiniz boyle? Siz hayatinizdaki bir takim boslugu bu sekilde doldurmaya calisiyorsunuz ama olmuyor. Psikolojinizin duzgun oldugunu dusunmuyorum. Karsinizdaki kisi zaten sizofren midir, baska birsey midir, akil sagligi yerinde degildir onun da.

3 kurusluk hasta adamlarin kahrini cekeceginize, ananiza babaniza yonelin. Kendinize arkadas filan edinin, dogru duzgun cevre yapin. Bu ne boyle yahu. 7-8 ayda ne kadar hizli yasamissiniz. Bir de daha dun tanistiginiz insanlarin evine yerlesmeyin boyle. Kendi eviniz yok mu, cok mu acizsiniz elalemin adaminin evindesiniz? Dogru duzgun bir iliskiniz olsa amenna. Gidip milletin evinde iskence goruyorsunuz. Bir de boyle adamlarin agzina laf veriyorsunuz. Onur kirici hakaretler yiyorsunuz, suratiniza bile tukuruluyor. Ama sizde tik yok. Pes dogrusu. Boyle birinin sevgisine, sevgiyi gectim insan gibi davranmasina mi muhtacsiniz, bu kadar mi acizsiniz? Silkelenin ve kendinize gelin.

5-6 yıllık bi ilişki gibi geldi yazdıklarınızı okudukca gözüme...
7-8 aylık bi ilişki oysa... o adam eskidenmi böyleydi acaba
ve siz aşk için kendinizi böyle ezdirmeniz ne kadar dogru...
başlıgınız cok yanlış... mutsuzlugun peşinde inatla koşan ben... diye yazmalıydınız...

siz bu adama ne dıyorsunuz bılmıorum eş,sevgili yada bildiğimiz öküz.Hatanın çoğu sende.. nasıl sevıyorsunuz böyle adamları,neden gönül verırsınız.madem ortada artık bebek yok adam da olmasın...

Hiç haketmedim ben bunları demişsiniz ya, hiçbir kadın hak etmez zaten ama nedense kendine reva görür bu yapılanları. Sizi kendi gözünüzde bu kadar değersizleştiren ne böyle? Böyle bir adama nasıl katlanırsınız, nasıl bu şiddeti, bu hakaretleri kendinize reva görürsünüz. Sizinki sevgi değil, sevgisizlik. Kendinizi sevmiyorsunuz. Çünkü kendini seven insan bütün bunlara katlanmaz, göz yummaz.

Bebeğimiz düşmedi, biz karar verip aldırmak istedik. Hamile olduğumu öğrendiğimde bile iki gün çok güzel üçüncü gün kavga... Daha ben katlanamazken bir bebeğe bunu yapmak istemedim. O da bakamayacağımızdan ötürü tamam dedi. Ameliyata 1 saat kala bile saçımdan tutup savurdu... Uzun sürünce de korkmuş bana bir şey oldu diye. Bana bir şey olmuştu ama o yapmıştı hiç farkında değil.

Evet. İlk defa birine bu kadar emek vermişken... Bilmiyorum ya. Saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorum.

Evet. Bunu biliyorum çünkü ondan başka kimsem yoktu sarılabileceğim. Ben de bütün hayatımı ona göre şekillendirdim. Hani "annendir ne olursa olsun" derler ya, benim de ne olursa olsun katlanmam gerekiyormuş gibi geliyordu.

bu sapıkça ilişkiden vazgeçin lütfen
adam daha baştan size ne olduğunu göstermiş
birde Allah korusun bebeğiniz olacakmış
sizin yerinzde olsam polise gider korunma talep ederim
bu adamdan herşey beklenir..

Hiçkimse ikinci şansı hak etmez demişti ilk zamanlarımızda, birinciyi kaybettiyse hak etmiyordur... Ben bile bile kendimi attım.

Haklısınız. Zaten kendimi hiçbir şey gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…