Mutsuz olmak için doğmuşum gibi...

Şaka mı bu şimdi siz o adamla tekrar birliktesimiz ve mutlusunuz her şey bir anda değişti öyle mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet belli ne kadar aklinizin basinda oldugu. Kufurler yiyip dayak yediginiz adamlasiniz.onceki sevmediklerinizin ahini bu adam cikartiyo sizden.gozleriniz kor olmus.cok yazik kolesi olmussunuz bir kere.bu kafayla da hayatiniz boyunca da hata yapmaya mahkumsunuz. Size iyi kufur yemzler iyi dayaklar..iyi gunler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence siz kendinizi mutsuz etmek istiyorsunuz, sizin seçimleriniz, sizin kararlarınız...

merhaba kızlar ben az önce üye oldum. nasıl forum açılacağını bilmediğim için buraya yazıyorum.5 aylık evliyim 2 ayık da hamileyim. dayı hala çocuklarıyız biz. ilk başlarda istemediğim evlenmeyi ama sonra beni ikna etti ve bende gerçekten sevdim yine seviyorum ama katlanamadığım şey onun davranışları. harika giden bir evliliğim var aslında ama eşimin ne yapacağı belli olmuyor onun davranışlarını kestiremiyorum bir anda kavga çıkarabiliyor.bana çok kolay iftira atabiliyor. sonra ona yaklaşamıyorum.konuşturmuyor beni sorunlarımızı konuşamıyoruz.beni bu durumlarda o kadar çok kırıyor ki kırıla kırıla buz odum sanki. iyiyken çok iyi kötüyken çok kötü. ortası hiç yok. dün akşam da yanıma gelmedi kanepede uyudu. ben ne yapacağımı bilmiyorum sürekli haklıyken haksız muamelesi görmekten bıktım inanın çok yoruldum bunları ne arkadaşıma anlatabiliyorum ne de anneme. beni anlamaya çalışın bana bişeyler söyleyin yoksa çıldırıcam

Allah askina kac yasinda bu psikopat?

Evlendikten sonra bile eşinize %100 teslim olmayacaksınız , her zaman kaçacak bir köşeniz olmalı, biraz gizeminizi korumalıydınız

Hmmm, sevgilinden hamile kaldin, bebek dustu, sonra sen o gun onun annesinin gozleri onunde Dayak yedin, bugun de sana ara verelim dedi elini yakandan cekerek ve yuzune tukurdu senin,... Hmmmm, yuzune az tukurmus galiba... Cunku hala seviyorsun.. birseycik olmaz .. Yarin barisirsiniz. Dayak cennetten cikmadir zaten. Hadi gecmis olsun tatlimmm..

salaksın !!! devam et seni sokak ortasında öldürsün bence bu kadarıda pes yaaaa !!!

Konu tarih olarak yeni fakat konu sahibesi artık site üyesi olmadığı için topiğe gıyabında yorum yapılması uygun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…