ah kuzum ne yaptın sen,
seni tüketmesine,üstüne basmasına,aşağılamasına,seni bu hale getirmesine nasıl izin verdin? :26:
anlıyorum seviyorsun,çok seviyorsun.
ama kendine bunu nasıl yapabiliyorsun?kendine olan saygını bitirmiş o herif,bunları haketmemişsin.
hiç bir şekilde yargılayamam seni ama halâ o adam için üzülmen akıl kârı mı?
lütfen arkana bakmadan defet onu,sakın bir daha affetme lütfen.
yoksa daha çok üzülecek hatalar yapacaksın
sen de bi insan evladısın,annen ve baban var seni büyüten,kılına zarar gelse kahrolan
ayağın taşa takılsa canından can giden
onlar büyütsün elin iti elinden geleni ardına komasın
kurtul lütfen ondan derhal
Bunları kendime her gün söylüyorum... Ama kokusunu özleyince kendimi unutuyorum... Kendimi asla ezdirmezdim. Haksızken bile çenemle haklı duruma gelirdim. Şimdi insanlarla konuşmaya çekiniyorum... İçimden gitsin istiyorum ama olmuyor... Kendimi çöp gibi değersiz hissetmekten çok yoruldum...
Bunları kendime her gün söylüyorum... Ama kokusunu özleyince kendimi unutuyorum... Kendimi asla ezdirmezdim. Haksızken bile çenemle haklı duruma gelirdim. Şimdi insanlarla konuşmaya çekiniyorum... İçimden gitsin istiyorum ama olmuyor... Kendimi çöp gibi değersiz hissetmekten çok yoruldum...
biliyorum canım insan sevince gözü hiç bir şeyi görmüyor biliyorum ve kesinlikle seni suçlamıyorum
ama lütfen bi defada kesip at artık çünkü yılan hikayesine dönmüş bu,hayatını daha çok çıkmaza sokabilirsin ileride
lütfen bak acı çekeceksin tabiki belki 5 ay belki 5 yıl ama hayatını karartmamış olacaksın bu sayede.
geleceğiniz yok gibi gözüküyor,ne olur hayatına devam etmeye çalış,ağla bağır kendini odaya kapat acını çek ve unutmaya çalış zor da olsa
Bunun adı aşk olamaz. Saplantı olmuş sende.
Tamamen sen suclusun yapilanlara izin verdiğin için. Böyle aşk olmaz olsun
Aşk deyince güzel şeyler canlanır değil mi insanın gözünde... Ne kadar uzağım güzel şeylere. İnsanlar sürprizler beklerken ben hakaret etmese vurmasa diye bekliyorum... İçimden atamıyorum...
karşındaki hasta bariz belli de sen de psikolojik olarak normal değilsin
bu aşk değil sevgi değil olamaz da
bebek düşürdüğün gün bile dayak yemişsin
ölmeyi mi bekliyorsun buna tekmeyi basmak için?
Kusura bakma ama hastalıklı bir ilişki gibi. Kurtul bir an önce. Sana değer veren biriyle mutlu olursun ancak eziyet edenle değil.
Kalbim ağrımasa o gidince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?