• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz Olmak Kaderimmiş...

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
İyi Akşamlar hanımlar , önceden konu açmıştım babama olan güvensizliğimden ötürü erkeklere karşı geri durmamdan bahsetmiştim. Tam o hafta karşıma biri çıktı daha önce de ortak arkadaşlar vasıtasıyla bir arada bulunmuştuk ama konuşmamıştık.Kesinlikle güvenebileceğim biri ve ona karşı boş değilim hatta güçlü bir bağ hissediyorum aramızda. O dönemden beri birlikteyiz ama sorun şu ki işi dolayısıyla sürekli şehir değiştirmek durumunda. Yakın iller de olmuyor maalesef bunu devlet belirlediği için Doğu Batı farketmiyor. Tam mutlu oldum doğru kişiyi buldum derken bu uzak mesafe olayı beni yıktı.Kaderin artık benim mutlu olmamı istemediğine inanıyorum. Şöyle ki bu şehir değiştirme durumu kısa süren bir şey de değil.Uzun süreli bir durum en az önümüzdeki 8 9 sene böyle devam edecek :KK43: Evlilik olmazsa olmaz değil derdim evlenmek değil ama birbirimizi yüz yüze pek göremiyoruz böyle bir ilişkinin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum . Onunla birlikte olmamın tek imkanı işimi bırakıp onun şehrine taşınmam ama bunca yıl boşa okumadım. Kafam çok karmaşık kendi içimde hergün ayrılıp tekrar barışıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler

Yaslar kac?
Evlenmeyi dusunmuyomsun?

Kader takık sana
Ne alaka ayol
Büssürü insan ayrı şehirlerde sürdürüyo ilişkilerini evliliklerini.
Ayrıca ne zamandır berabersinizde bulunduğu ile işinizi bırakıp gitmeye karar verdiniz.
Bu karardan beyefendinin haberi varmı

Çok abartmışsınız.Önce babam yüzünden kimseye güvenemiyorum aşırılığı, sonrada biriyle birlikteyken aynı şehirde bile değiliz kader bana takmış aşırılığı.Ortası yokmu bu duygu durumun çok alakasız biçimde uçlarda yaşıyorsunuz.Birincisi bir sürü insan var farklı şehirlerden ilişki yürüten.İkincisi yarın bi gün evlenicek olsanız zaten onun şehrine gidiceksin bu kaçınılmaz son.Üçüncüsü zaten üniversite okuduğuna göre bir mesleğin var demekki şuanki işinden çıksanda gittiğin yerdede iş bulup çalışabilirsin.Tabi bunun içinönce hayatınızdaki insanın size evlenme teklifi etmesi lazım.Oturduğunuz yerden neden bu kadar çok derde bulandınz anlamadım..

Sen kaldırırsın belkı ama karsındakının uzaklıgı kaldırabilecek yapıda olması daha onemlı bence. Olc tart... Bı sure mecburen uzaktan yurutecek gıbı duruyorsunuz cunku. Ben sevgının her zorlugu asacagını dusunuyorum ama karsındakı de senı sevıyorsa senın gıbı ıctense.

Yaslar kac?
Evlenmeyi dusunmuyomsun?
Ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 . Evlensek bile işimi bırakmadıkca veya o işini birakmadikca aynı şehirde olmamz suan icin mümkün değil maalesef

Evlenmeyi dusunuyorsaniz sorun yok .herkes farkli sehirlere gelin gidiyor.
isinizide sorun etmeyin tayininizi isteyin.bence onemli olan sevgi.sevdigin icin elinden geleni yap.
cok cabuk pes etme.sonucta bir omur geciyor.yer yurt gelip gecici.

Kader takık sana
Ne alaka ayol
Büssürü insan ayrı şehirlerde sürdürüyo ilişkilerini evliliklerini.
Ayrıca ne zamandır berabersinizde bulunduğu ile işinizi bırakıp gitmeye karar verdiniz.
Bu karardan beyefendinin haberi varmı
Ayrı şehirde sürdürmek problem değil bunun kısa sürmemesi problem. Bir de yukarda boşuna okumadığımı işimi bırakmayacağımı söyledim yani işi bırakma gibi bir durum yok

Çok abartmışsınız.Önce babam yüzünden kimseye güvenemiyorum aşırılığı, sonrada biriyle birlikteyken aynı şehirde bile değiliz kader bana takmış aşırılığı.Ortası yokmu bu duygu durumun çok alakasız biçimde uçlarda yaşıyorsunuz.Birincisi bir sürü insan var farklı şehirlerden ilişki yürüten.İkincisi yarın bi gün evlenicek olsanız zaten onun şehrine gidiceksin bu kaçınılmaz son.Üçüncüsü zaten üniversite okuduğuna göre bir mesleğin var demekki şuanki işinden çıksanda gittiğin yerdede iş bulup çalışabilirsin.Tabi bunun içinönce hayatınızdaki insanın size evlenme teklifi etmesi lazım.Oturduğunuz yerden neden bu kadar çok derde bulandınz anlamadım..
Derde Bulanmak değil bu. Sevdiğiniz insanı ayda 1 defa görebildiğinizi düşünün hem de bunu birçok aksiliğin üstüne yaşadığınızı düşünün. Kader i suçlamaz misiniz ? Belki yapım gereği bilmiyorum ama ben suçluyorum. Uzun süre sonra hayatıma dokunan mutluluğun yarım yamalak olmasını istemiyorum belki de bu yüzdendir bu telaşım

Sen kaldırırsın belkı ama karsındakının uzaklıgı kaldırabilecek yapıda olması daha onemlı bence. Olc tart... Bı sure mecburen uzaktan yurutecek gıbı duruyorsunuz cunku. Ben sevgının her zorlugu asacagını dusunuyorum ama karsındakı de senı sevıyorsa senın gıbı ıctense.
Kesinlikle katılıyorum sevgi her zorluğu aşar . Karşıdaki kişi benden daha çok olumlu ben biraz pes edecek gibi olsam hemen uzun mesafe ilişki yaşayan arkadaşlarını anlatıp motive ediyor onlar yaptı biz de yapabiliriz gibisinden

Evlenmeyi dusunuyorsaniz sorun yok .herkes farkli sehirlere gelin gidiyor.
isinizide sorun etmeyin tayininizi isteyin.bence onemli olan sevgi.sevdigin icin elinden geleni yap.
cok cabuk pes etme.sonucta bir omur geciyor.yer yurt gelip gecici.
Küçüklüğümden beri çok idealist büyüdüm ve bulunduğum şehirde işimde çok iyi bir noktadayım bunu bırakıp gitmek zor gelir bana sanki . En başından evlilik düşünerek başladı erkek arkadaşım bense kısmetse olur dedim hep

Ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım da 27 . Evlensek bile işimi bırakmadıkca veya o işini birakmadikca aynı şehirde olmamz suan icin mümkün değil maalesef

Birakmakmi? Ne isle mesgulsunuz ikinizde?

Kesinlikle katılıyorum sevgi her zorluğu aşar . Karşıdaki kişi benden daha çok olumlu ben biraz pes edecek gibi olsam hemen uzun mesafe ilişki yaşayan arkadaşlarını anlatıp motive ediyor onlar yaptı biz de yapabiliriz gibisinden

Yanı onunla olmazsan olecek gıbı hıssediyorsan dene. Ama ıkı gun sonra pes edeceksen yalamaya donecekse ılıskı ayrıl barıs hıc bulasma. O da pes edebılır sımdı ılk heyecanla boyle konusuyor olabılır. Yapılabılır mı yapılır ama bence cok emek harcamanız lazım ama : )

Birakmakmi? Ne isle mesgulsunuz ikinizde?
Ben bankacılık mezunuyum ancak bulunduğum şehirdeki bir bankanın şef i olarak çalışıyorum. Görevimi bırakıp gidemem. Erkek arkadaşım da özel harekat da çalışıyor maalesef malum olaylardan dolayı sürekli yer değişimi oluyor nerde problem varsa oraya gidiyor

Babam bize bakmiyo. Sorumluluğu yok aynı evde dusman gibiyiz.hayatımda hiç bi ilişkin doğru gitmedi en son birine güvendim ( babamdan görmediğim şefkati ) aldığım birine o da beni terketti. Annem psikolojik olarak iyi değil hergun bağırıp çağırıyor. Kardeş ilişkilerim çok iyi değil stresten hergun biraz daha zayıflıyorum. Şimdi şöyle bakalım bu kader sana gerçekten takıkmi? Beni mutlu eden biri olsa ayda bir gorussekte yinede kaybetmek istemezdim.hayat bazılarına çok fazla şans tanimiyo.

Ben bankacılık mezunuyum ancak bulunduğum şehirdeki bir bankanın şef i olarak çalışıyorum. Görevimi bırakıp gidemem. Erkek arkadaşım da özel harekat da çalışıyor maalesef malum olaylardan dolayı sürekli yer değişimi oluyor nerde problem varsa oraya gidiyor

Ayni bankada baska bi subede is bulamazmsin? Olur bence. Yada baska bi bankaya is basvurusu yap. Bende ogretmensin felan sandim, atanma mevzulari sendede var sandim. Bankaci olarak her bankada is bulabilirsin evlendiginizde. Tabi bunlari konusmak smdi bos. Ortada evlilik karari yok gelismeler yok. Zamana birak. Mecburen uzaktan surdur iliskiyi ve zamani gelince evlenin. Ayrica belirtiyim senin icin isinden vazgecmesi biraz mantik disi.

Babam bize bakmiyo. Sorumluluğu yok aynı evde dusman gibiyiz.hayatımda hiç bi ilişkin doğru gitmedi en son birine güvendim ( babamdan görmediğim şefkati ) aldığım birine o da beni terketti. Annem psikolojik olarak iyi değil hergun bağırıp çağırıyor. Kardeş ilişkilerim çok iyi değil stresten hergun biraz daha zayıflıyorum. Şimdi şöyle bakalım bu kader sana gerçekten takıkmi? Beni mutlu eden biri olsa ayda bir gorussekte yinede kaybetmek istemezdim.hayat bazılarına çok fazla şans tanimiyo.
Şuan neden bilmiyorum ama kendimi mahçup hissettim.Basinizdaki sorunların bir an önce bitmesi dileğiyle

Ayni bankada baska bi subede is bulamazmsin? Olur bence. Yada baska bi bankaya is basvurusu yap. Bende ogretmensin felan sandim, atanma mevzulari sendede var sandim. Bankaci olarak her bankada is bulabilirsin evlendiginizde. Tabi bunlari konusmak smdi bos. Ortada evlilik karari yok gelismeler yok. Zamana birak. Mecburen uzaktan surdur iliskiyi ve zamani gelince evlenin. Ayrica belirtiyim senin icin isinden vazgecmesi biraz mantik disi.
Şubede is bulurum ama bu mevkide olmaz maalesef. Ben ona işini bırak demiyorum zaten durumun zorluğunu anlatmak için yazmıştım. Zamana bırakmaktan başka şans yok

Şubede is bulurum ama bu mevkide olmaz maalesef. Ben ona işini bırak demiyorum zaten durumun zorluğunu anlatmak için yazmıştım. Zamana bırakmaktan başka şans yok

Varsin bu mevkide olmasin.
Ben bu mevkide is bulamiycam diyerekten sevdgim adamdan vazgecmem.
Evet zamana birakin.
Ayrica ozel harekatci sevgilim dediniz. Allah yardimcilari olsun askerimiz polisimizin. Allah onlari korusun bileklerine kuvvet versin. Dualarimizda hepside.

Varsin bu mevkide olmasin.
Ben bu mevkide is bulamiycam diyerekten sevdgim adamdan vazgecmem.
Evet zamana birakin.
Ayrica ozel harekatci sevgilim dediniz. Allah yardimcilari olsun askerimiz polisimizin. Allah onlari korusun bileklerine kuvvet versin. Dualarimizda hepside.
Yorumunuz için ve dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepsine akşam olunca evlerine sağ salim dönmeyi nasip etsin

Back
X