İyi Akşamlar hanımlar , önceden konu açmıştım babama olan güvensizliğimden ötürü erkeklere karşı geri durmamdan bahsetmiştim. Tam o hafta karşıma biri çıktı daha önce de ortak arkadaşlar vasıtasıyla bir arada bulunmuştuk ama konuşmamıştık.Kesinlikle güvenebileceğim biri ve ona karşı boş değilim hatta güçlü bir bağ hissediyorum aramızda. O dönemden beri birlikteyiz ama sorun şu ki işi dolayısıyla sürekli şehir değiştirmek durumunda. Yakın iller de olmuyor maalesef bunu devlet belirlediği için Doğu Batı farketmiyor. Tam mutlu oldum doğru kişiyi buldum derken bu uzak mesafe olayı beni yıktı.Kaderin artık benim mutlu olmamı istemediğine inanıyorum. Şöyle ki bu şehir değiştirme durumu kısa süren bir şey de değil.Uzun süreli bir durum en az önümüzdeki 8 9 sene böyle devam edecek
Evlilik olmazsa olmaz değil derdim evlenmek değil ama birbirimizi yüz yüze pek göremiyoruz böyle bir ilişkinin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum . Onunla birlikte olmamın tek imkanı işimi bırakıp onun şehrine taşınmam ama bunca yıl boşa okumadım. Kafam çok karmaşık kendi içimde hergün ayrılıp tekrar barışıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
Okuduğunuz için teşekkürler

Okuduğunuz için teşekkürler