• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutsuz olmaktan korkuyorum

Evlenir evlenmez hamile kalmazsın , baktın karekteri iyi evlenirsin bu kadar riske girmen şart , garantili hayat yok bence ,
kaderde ne varsa o olur

Evlenir evlenmez hamile kalmazsın , baktın karekteri iyi evlenirsin bu kadar riske girmen şart , garantili hayat yok bence ,
kaderde ne varsa o olur

ya şu kader olayına çok takığım ben :(
acaba cidden bazı şeyler kadermi yoksa bizmi fazla şımarıyoruz sonuçlara katlanamayıncada kader diyip geçiyoruz..
kızlar benim arkadaşlarım sevgililerine öyle jestler yapıyoki ben kalakalıyorum aha diyorum bu tüm güzelliği hakediyo diye.. yani hep erkekten beklemek yerine aklını fikrini oyalamak lazım.. emek diyoruz ama içi dolu olmalı...

demek istediğim bi şey senin eline verilir ama öyle akıllı stratejik davranırsınki..
adamın gözü başka hiç bişeyi görmez sadece seni düşünür..
mesela bi arkadaşım swvgilisine doğum gününde bi albüm hazırlamıştı.. üşenmemiş gelecekle ilgili fotolar çekmiş ve albüm haxırlamıştı çocuklarının ilk kıyafetleri bile doğum günü hediyesinin içindeydi..
yani imrenmeden önce kendine güveninin olması ve biraz çaba lazım..
erkek çiçek alır böcek alır yemeği öder falan ama beyin takımı bayannn..
o yüZden akıllı kadın hep kazanır dilediğini alır...
yani saçınmış başınmış selülitlerinmiş falan falan sen önce bi aklını başından al gerisi zaten boş..

Senin kusurların varsa onun da kusurları olacak..Bence başkası için değil de öz güven eksikliği oluşturan ve (sizin için )kusur saydığınız şeyleri düzeltmeye çalışın :) ya da kusur dediğiniz şeylerle mutlu olmaya bakın kimse dört dörtlük değil ki :)

Kadın mı akıllı yoksa adam mı klas
onu bende çözemedim ama herhalde çok mütevazi olmayacaksın belli kaliteyi isteyeceksin istediğini belirteceksin ,kuru ekmekle geçim olmaz diye ima edeceksin erkek tabiki çabalıyacak ben tembel kadın parası ve kadından hediye bekleyen erkekleri sevmem onlar 2.kalite erkek daha doğrusu adam olamamış erkek türleri , adam gibi adam zaten hareketleriyle kendi standartını gösterir beğenmiyorsan veya dengin değilse ayrılırsın

Boyle dusunursen hic bir zaman mutlu olmazsin ki,once sen kendini sev begen duzeltebildigin kusurlarini duzelt ama bunu kendin icin yap ve bir derdim var kismina takilma :) okuduklarindan etkileniyorda olabilirsin

Biraz sacma gelebilir ama gercekdende kendinde gördügün kusurlari *eminimki her bayan gibi kendini coook yargiliyorsun* azda olsa elimine et.
Madem diş, kilo sorunun var...bunlari deyiştirmek senin elinde...bide durumunda varmiş yani. Saclar sorun deyil...artik amonyaksiz boyalar var...veyada o dönemde kina (siyah) yaparsin...
En önemlisi kendini sev...sev...sev...
Eger diş görünüm önemli olsaydi...heidi klum 3 kocadan boşanmazdi

Kızlar kısaca durum şu,
Evlenmek istiyorum ama mutsuz olmaktan çok korkuyorum . 30 yaşındayım çalışıyorum şükürler olsun kimseye muhtaç değilim ama biraz çekingen bi Yapım var ,insanlarla hemen iletişim kuramıyorum ,çok konuşkan bi Yapım yok soğuk bile denebilir.görücü usulüyle tanıştığım bir kaç kişi oldu, bitanesiyle hatta nişanlanmaya yakınken ayrıldık. Şimdi Arkadaşım beni biriyle tanistirmak istiyor aynı yaştayız o bir defa evlenip ayrılmış (1 ay sürmüş evliliği ) çok iyi bir işi var ,sadece fotoğrafını gördüm pazartesi günü ilk defa gorusucez ama korkuyorum ben bu korkuyu karşıma çıkan herkese karşı yaşıyorum . Neden korkuyorum? Diyorum ki hadi beni beğendi bende onu anlaştık evlendik, ya evlendikten sonra beni begenmezse ya ayrılırsak(saçlarımdaki beyazları görecek yarısından fazlası beyaz saçlarımın,selulitlerim, çirkin dişlerim ve vücudumdaki diğer kusurlar hepsini bilecek). Belki size saçma gelecek ama ilerde hamile kalırsam :KK70: saçlarımdaki beyazları kapatamam o zaman naparım diye bile düşünüyorum. Karşıma evlilik düşünen biri çıktığında bunlardan dolayı korkuyorum evlilikten ama bi yandan da o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi .özgüven eksikliği var belli ki bende,bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne önerirsiniz bana
Ayyyy erken evlendim diye her defasında sorguluyorum kendimi iyiki erken evlenmişim dedim şu yazıyı görünce yoksa benide alırdı böyle düşünceler zittin sene evlenemezdim :63:annem sürekli der 30 dan sonra çoçuk evlendirmek çok zor anacım en ufak ayrıntıya bile takılıp kalıyorlar diye ikincisi şekerim bunları hiç kafana takma kaderinde varsa o kişi elin kolun bağlanır

Eminim ki onun da kusurları vardır..hepimizin var...hani derler ya çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır o yüzden bakımlı olmak gerçekten karşıdaki kişiyi etkiliyor..daha bakımlı olabilirsiniz..bi de ben şuna takıldım görüşeceğiniz kişinin evliliği 1 ay sürmüş çok kısa bir zaman..niye çabalamamış evliliği için acaba?

kimse kusursuz değildir ki. mutlaka evleneceğin insanında kusurları olacak (illa tanışacağın kişi olması gerekmiyor)
ben 24 yaşında evlendim ve senin gibi düşünseydim hiç evlenemezdim. hiç zayıf bir insan olmadım. eşimle tanıştığımda bile kiloluydum ve hep bol şeyler giyer fiziğimi belli etmezdim. düğün aşamasında koşturmaktan çok zayıfladım ilk defa o kadar zayıf oldum. kendime resmen hayran kaldım.
ama selülit desen göbek desen gitmedi ama eşimin zoruyla balayında bikini giydim ben seni seviyorum fiziğin beni ilgilendirir dedi.
evlendikten sonra 8 ay içinde 14 kilo aldım. saçımı sürekli boyayan bir insanım insandım şimdi hamile kalınca dibi gelmiş iğrenç bir saç sahibi oldum ve beyazlarım çıkmaya başladı.

ama eşim mükemmel mi tabiki değil çok fit bir adamdı evlendikten sonra 10 kilo aldı :) şimdi göbek yarıştırıyoruz :)

yani demem o ki sen kendini sev. seni sen olduğun için seven biri mutlaka vardır. seni sevene ne selülitin batar ne de kilon. ama diş sağlığı önemli eğer tedavi olabilecek bişeyse dişlerini tedavi ettir

Maddi durum varsa bunların hepsini kısa sürede halkedersin.

Ama lütfen başkası için değil kendin için yap.

Dünya'nın engüzeli de olsan sen kendine güvenip beğenmezsen Dünya'nın en çirkin adamıda olsa seni beğenmez.

Kızlar kısaca durum şu,
Evlenmek istiyorum ama mutsuz olmaktan çok korkuyorum . 30 yaşındayım çalışıyorum şükürler olsun kimseye muhtaç değilim ama biraz çekingen bi Yapım var ,insanlarla hemen iletişim kuramıyorum ,çok konuşkan bi Yapım yok soğuk bile denebilir.görücü usulüyle tanıştığım bir kaç kişi oldu, bitanesiyle hatta nişanlanmaya yakınken ayrıldık. Şimdi Arkadaşım beni biriyle tanistirmak istiyor aynı yaştayız o bir defa evlenip ayrılmış (1 ay sürmüş evliliği ) çok iyi bir işi var ,sadece fotoğrafını gördüm pazartesi günü ilk defa gorusucez ama korkuyorum ben bu korkuyu karşıma çıkan herkese karşı yaşıyorum . Neden korkuyorum? Diyorum ki hadi beni beğendi bende onu anlaştık evlendik, ya evlendikten sonra beni begenmezse ya ayrılırsak(saçlarımdaki beyazları görecek yarısından fazlası beyaz saçlarımın,selulitlerim, çirkin dişlerim ve vücudumdaki diğer kusurlar hepsini bilecek). Belki size saçma gelecek ama ilerde hamile kalırsam :KK70: saçlarımdaki beyazları kapatamam o zaman naparım diye bile düşünüyorum. Karşıma evlilik düşünen biri çıktığında bunlardan dolayı korkuyorum evlilikten ama bi yandan da o kadar çok istiyorum ki evlenmeyi .özgüven eksikliği var belli ki bende,bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum ne önerirsiniz bana

ama bukadar özgüvensizlik de olmaz ki arkadaşım..
evlenen herkes adriana değil ki canım.
önce kendini sev..
sonra da her geçen gün sevenlerin artar emin ol.
sen bu psikoloji ile manken olsan yine bi hödük ezer seni.
ne kadar çok kız gördüm ben çirkin ama sırf özgüveniyle yakışıklı çocukları tavlayan.
özgüven şart.
benim kuzenimin eşinin saçının yarısı beyaz ve onun da selülit dolu bacağı ama kuzenimi elinde oynatıyo..
çocuğu da bi görsen dibin düşer.
birak takıntıyı, bakımını yap, kendini sev.

Kendindeki eksikleri evleneceğin zamanmı fark ettin?kimse için değil kendin için yap sen kendini sevmezsen elin oğlu hiç sevmez..Ayrıca korkularınla yüzleş kimse senden daha değerli değil...

Kızlar kısaca durum şu,
elanurum seni dua topigimizden tanıyorum canım uzun zamandır size katilamiyorum ama takipteyim. ..
canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum endişelerini korkularını aynı yaştayız. ..
aynı korkuları bende yaşıyorum...şu var ki hayırlı işlerin manileri çok olurmuş şeytan hep uğraşır diyorlar... inan bunlar vesvese. ..yeterki ruhlariniz birbirini sevsin. ..inan bedenin bir önemi kalmıyor. ..bende bekarim hâlâ. ..
bazen ümitsizliğe düşüyorum. ..ama hiç kimse hayal ettiğini değil kaderini yaşıyor. ..
hiç kimse dört dörtlük değil kaldi ki birak selulitlari hepimiz yaslanacagiz ve genclikteki kadar guzel olmayacagiz ama herseyden önce dilerim tatlı bir nine olduğunda da gözlerine sevgiyle bakan bir eşin olsun...ruhlariniz ve sevginiz genç kalsın. ..:KK68:

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim çoğunuzun söylediği gibi kendimi sevmiyorum galiba, mesela kendime "Allah beni kahretsin "dediğim çok olmuştur en önce burdan başlamam gerek kendimi sevmekten.
Kusurlarıma gelince dişlerim en büyük sorunum rahat Rahat gülemiyorum bile doğum günümde kuzenlerle fotograf cektirmistik bitanesinde gülmüşüm o dişlerim ne kadar çirkin ne kadar çirkin anlatamam ikinci işim dişler olacak işallah :oops:

Back
X