Mutsuz ve hastayım yardım edin

Asds65

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
15
3
1
27
Merhaba arkadaşlar lütfen okumadan önce onyargilarinizi kaldırın çünki burda anlattığımız kadarina yorum yapabiliyosunuz ve sizin düşüncelerinizide takabiliyoruz kafamiza öncelikle 4 senelik bir arkadaşlığım var acisiyla tatlisiyla güzel günler yaşadık bu arkadaşım aklıniza gelen ne kötülük varsa da yaptı bana en güzel iyilikleride yaptı inkar edemem. yani ben Her defasında affettim çünkü çok seviyodum değer veriyodum bir bakıma ahiretliğimm diyoduk birbimize geçtiğimiz günlerde bir kavga ettik konuşmuyoduk daha önce hoşlandigi çocuk mesaj atmış 5 günde sevgili olmuşlar. arkadaşımla aram düzeldiği gün hatta olmuş bu olay ve benden sakladı 2 gün sonra söyledi çünkü ben böyle şeylere in saklanmasina karşıyım çabucak yakalanan bir tip ve ailesi de disiplinli neyse anlattığı gece çok üstüne gitmedim ama gece içim içimi yedi ailesi öğrense biter ygs var bu sene bu napiyo diye bide kavga ettiğimiz zaman ben baya ağlayıp uzulmustum o ara bu bunlarla ugrasiyomus sizin anlicaginiz tüm yaptıkları aklıma gelince bir anlık sinirle içimi döktüm sen böyle yaptın şöyle yaptın annene söylesem nolur biliuomusun işte bir kaç kez soylicem dedikten sonra oda aynı şekilde bana bende senin annene tüm okul kacislarimizi anlatırım yani size çocuk gibi gelebilir ama bizim en büyük hatalarimiz bu olmasi lazim ailelerimiz öyle ben aslında annene söylerim diye demem vazgecsin dönsun yanlisindan gerçekten öğrenseler biter bana öyle diyo du çünki daha sonra dedim ben napiyorum bu nu böyle anlatmamaliydim daha yumuşak bir şekilde demeliydim velhasilkelam annene demicem ama bu yaptığını da unutmicam dedim he böyle yaptığım için de Özür dilerim dedim oda eyw tamam dedi sonra annesiyle tartisiyolar annesi teli alıyo bundan sonra kendisi anlatıyo annesine bizim mesajlarıda goruyo kızını tehdit ettiğimi düşünüp beni aradı işte böyle anlatmaman gerekirdi biz kızımızın arkasindayiz her zaman için işte bizim kavgamizi cart curt ne varsa annesinide karıştırmis olduki brn onu düşündüm de böyle bişey yaptım ayrıca gidip kendi dedi ailesine ve ben öyle yaptığı için o gün çok ağladım hasta oldum baya o gece hastanelik oldum ertesi gün evlerine kadar gittim gayet bayram alışverişi için dışarı cikmislardi . Neyse arkadaşlar bu arkadaşıma neden bu şekilde uyardın derseniz bundan önce de bir ilişkisi oldu ve yapmamasi gereken şeyleri yaptı annesinin güveni kaybetti aynı şeyi yaşamasın diye yaptım ben neyseki Şu an tatilde ben dün gece de hastanelik oldum ondan çok beni etkiledi gerçekten insanları fazla düşünmemem gerektiğini öğrendim elimde değil sürekli mutsuz ve hasta yatıyorum napmaliyim ?
Dip: arkadaşım ailem öğrenirse biterim dedi hiç bişey olmadı teli alindi oda bir süre sonra vercekler tatile çıktıklar annesine her zaman kızının yanındayım dedi biz küçük cezalar verir affederiz dedi buna mutlu mu oldum evet çünkü gerçekten gerçek dostuyum inşallah çok mutlu olur .

Hayata başka pencereden bakıp kitap okuyun ilgi alanlarınızı değiştirin.

Takıntılı olduğum için mi
Bu takıntı değil ki işsizlik. Takıntı yapmamaışsınız siz. Sadece kıskanmışsınız arkadaşı. Aile olayı kapatmış gitmiş siz niye hala üstündesiniz? Aile vursa dövse sövse tepkiniz nasıl olurdu?

Yahu yazdıkça yazasım geliyor. Aile disiplinli diyosunuz ilk olarak siz Yetiştiriyosunuz aileye? Siz çok fazla sahiplenmişsiniz arkadaşı yalnız o sizin çocuğunuz değil.

Bu takıntı değil ki işsizlik. Takıntı yapmamaışsınız siz. Sadece kıskanmışsınız arkadaşı. Aile olayı kapatmış gitmiş siz niye hala üstündesiniz?
Aile olayı kapatmış olabilir ama sonuçta beni bu şekilde itam edemezler dimi bakın ben arkadaşımı kıskanmiyorum benimde başıma geldi gelmedi mi gerçek dostluk Bak şurda ateş var git onu elle yanlış olduğunu anlarsın yerine bak orası tehlikeli istesende o ateşe atmam seni demek ben öyle naparsan Yap diye ortadan çekilemem suan suçlu duruma düştüğüm halde acaba nasıl iyimi diye düşünüyorum evine kadar gittim diyorum neresi allah aşkına kıskançlık kiskanan insan suan onun mutsuzluguyla mutlu olur yorumlarınızı acimasiz yapmayın

Yahu yazdıkça yazasım geliyor. Aile disiplinli diyosunuz ilk olarak siz Yetiştiriyosunuz aileye? Siz çok fazla sahiplenmişsiniz arkadaşı yalnız o sizin çocuğunuz değil.
Ben annesine veya ailesine bişey demedim kendi isteğiyle anlattı ben anlatmiyorum tamam dedikten sonra ben en son ona dedimki bu kişi aileden önemli eğer önemli dersen daha ağzımi açıp tek kelime etmicem dedim ve ailesine de ben demedim .

Arkadaşınıza olan ilginizin boyutu farklı yönde olduğu için kendisi ve ailesi rahatsız olmuşsa demek...

Bakın annesi bana biz kizimiza küçük cezalar verir kapatiriz yanında oluruz dedi ve sende kötü bişey yapmamışsın kızımı düşünmüşsun dedi nereden anlıyorsunuz ya

Arkadaşınıza olan ilginizin boyutu farklı yönde olduğu için kendisi ve ailesi rahatsız olmuşsa demek...
Evet doğru olabilir kız kardeşim yok onu öyle gördüm fazla müdahale ettim zaten hatam olan yerleri kabul eden biriyim

Kötülüğü dil ile bertaraf ederiz. Eğer onada gücümüz yetmiyorsa kalp ile buğz ederiz. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Sizin derdiniz siz yataklara düşmüşken onun bir arkadaşa sahip olması ve sizin gibi üzülmemesi, Madem arkadaşınızı seviyorsunuz mutluluğuyla mutlu olursunuz. Sizin gibi üzülmediği için hırs yapıp annesine söylemişsiniz. Hala neyi anlamıyorsunuz. Neyin savunmasını yapıyorsunuz. Kıskançlık işte.

Arkadaşım ben annesine demedim kendi anlattı hala kıskançlık diyosun ya bu kadarı pes biraz vicdanlı yorumlar yapın

Bakın annesi bana biz kizimiza küçük cezalar verir kapatiriz yanında oluruz dedi ve sende kötü bişey yapmamışsın kızımı düşünmüşsun dedi nereden anlıyorsunuz ya
Edebinizle konuşun!! Çirkinleşmeyin...

Evet doğru olabilir kız kardeşim yok onu öyle gördüm fazla müdahale ettim zaten hatam olan yerleri kabul eden biriyim
Yok kızkardeş düşkünlüğü değil.
Karşıdan bakınca kendisine aşıkmışsınız gibi duruyor.
Bence o kız ve aile de böyle düşünüyor o yüzden rahatsız oluyorlar sizden.

Yok kızkardeş düşkünlüğü değil.
Karşıdan bakınca kendisine aşıkmışsınız gibi duruyor.
Bence o kız ve aile de böyle düşünüyor o yüzden rahatsız oluyorlar sizden.
Şöyle mübarek bi günde böyle yaptığınız yorumların hesabı da sizden sorulur biliyosunuz dimi ben ve arkadaşım inançlı tesettürlü insanlarız allah aşkına düzgün konuşun tekrar hataya düşmesin diye yaptım anladinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…