Nasıl yani anlamadımSiz çok tanıdıksınız yalnız
Takıntılı olduğum için miHayata başka pencereden bakıp kitap okuyun ilgi alanlarınızı değiştirin.
Bu takıntı değil ki işsizlik. Takıntı yapmamaışsınız siz. Sadece kıskanmışsınız arkadaşı. Aile olayı kapatmış gitmiş siz niye hala üstündesiniz? Aile vursa dövse sövse tepkiniz nasıl olurdu?Takıntılı olduğum için mi
Aile olayı kapatmış olabilir ama sonuçta beni bu şekilde itam edemezler dimi bakın ben arkadaşımı kıskanmiyorum benimde başıma geldi gelmedi mi gerçek dostluk Bak şurda ateş var git onu elle yanlış olduğunu anlarsın yerine bak orası tehlikeli istesende o ateşe atmam seni demek ben öyle naparsan Yap diye ortadan çekilemem suan suçlu duruma düştüğüm halde acaba nasıl iyimi diye düşünüyorum evine kadar gittim diyorum neresi allah aşkına kıskançlık kiskanan insan suan onun mutsuzluguyla mutlu olur yorumlarınızı acimasiz yapmayınBu takıntı değil ki işsizlik. Takıntı yapmamaışsınız siz. Sadece kıskanmışsınız arkadaşı. Aile olayı kapatmış gitmiş siz niye hala üstündesiniz?
Ben annesine veya ailesine bişey demedim kendi isteğiyle anlattı ben anlatmiyorum tamam dedikten sonra ben en son ona dedimki bu kişi aileden önemli eğer önemli dersen daha ağzımi açıp tek kelime etmicem dedim ve ailesine de ben demedim .Yahu yazdıkça yazasım geliyor. Aile disiplinli diyosunuz ilk olarak siz Yetiştiriyosunuz aileye? Siz çok fazla sahiplenmişsiniz arkadaşı yalnız o sizin çocuğunuz değil.
Bakın annesi bana biz kizimiza küçük cezalar verir kapatiriz yanında oluruz dedi ve sende kötü bişey yapmamışsın kızımı düşünmüşsun dedi nereden anlıyorsunuz yaBu takıntı değil ki işsizlik. Takıntı yapmamaışsınız siz. Sadece kıskanmışsınız arkadaşı. Aile olayı kapatmış gitmiş siz niye hala üstündesiniz? Aile vursa dövse sövse tepkiniz nasıl olurdu?
Evet doğru olabilir kız kardeşim yok onu öyle gördüm fazla müdahale ettim zaten hatam olan yerleri kabul eden biriyimArkadaşınıza olan ilginizin boyutu farklı yönde olduğu için kendisi ve ailesi rahatsız olmuşsa demek...
Kötülüğü dil ile bertaraf ederiz. Eğer onada gücümüz yetmiyorsa kalp ile buğz ederiz. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Sizin derdiniz siz yataklara düşmüşken onun bir arkadaşa sahip olması ve sizin gibi üzülmemesi, Madem arkadaşınızı seviyorsunuz mutluluğuyla mutlu olursunuz. Sizin gibi üzülmediği için hırs yapıp annesine söylemişsiniz. Hala neyi anlamıyorsunuz. Neyin savunmasını yapıyorsunuz. Kıskançlık işte.Aile olayı kapatmış olabilir ama sonuçta beni bu şekilde itam edemezler dimi bakın ben arkadaşımı kıskanmiyorum benimde başıma geldi gelmedi mi gerçek dostluk Bak şurda ateş var git onu elle yanlış olduğunu anlarsın yerine bak orası tehlikeli istesende o ateşe atmam seni demek ben öyle naparsan Yap diye ortadan çekilemem suan suçlu duruma düştüğüm halde acaba nasıl iyimi diye düşünüyorum evine kadar gittim diyorum neresi allah aşkına kıskançlık kiskanan insan suan onun mutsuzluguyla mutlu olur yorumlarınızı acimasiz yapmayın
Arkadaşım ben annesine demedim kendi anlattı hala kıskançlık diyosun ya bu kadarı pes biraz vicdanlı yorumlar yapınKötülüğü dil ile bertaraf ederiz. Eğer onada gücümüz yetmiyorsa kalp ile buğz ederiz. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız. Sizin derdiniz siz yataklara düşmüşken onun bir arkadaşa sahip olması ve sizin gibi üzülmemesi, Madem arkadaşınızı seviyorsunuz mutluluğuyla mutlu olursunuz. Sizin gibi üzülmediği için hırs yapıp annesine söylemişsiniz. Hala neyi anlamıyorsunuz. Neyin savunmasını yapıyorsunuz. Kıskançlık işte.
Edebinizle konuşun!! Çirkinleşmeyin...Bakın annesi bana biz kizimiza küçük cezalar verir kapatiriz yanında oluruz dedi ve sende kötü bişey yapmamışsın kızımı düşünmüşsun dedi nereden anlıyorsunuz ya
Bakın ben düzgün konusyorum ama sizden allah askina daha iyi anlayarak yazmaniz burda yazdılar iniz da etkiliyo insanıEdebinizle konuşun!! Çirkinleşmeyin...
Yok kızkardeş düşkünlüğü değil.Evet doğru olabilir kız kardeşim yok onu öyle gördüm fazla müdahale ettim zaten hatam olan yerleri kabul eden biriyim
Şöyle mübarek bi günde böyle yaptığınız yorumların hesabı da sizden sorulur biliyosunuz dimi ben ve arkadaşım inançlı tesettürlü insanlarız allah aşkına düzgün konuşun tekrar hataya düşmesin diye yaptım anladinizmiYok kızkardeş düşkünlüğü değil.
Karşıdan bakınca kendisine aşıkmışsınız gibi duruyor.
Bence o kız ve aile de böyle düşünüyor o yüzden rahatsız oluyorlar sizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?