Ya
Yardım istemek suç mu ne kadar vicdanlariniz dar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya
Neyin hesabı sorulacak ayol?Şöyle mübarek bi günde böyle yaptığınız yorumların hesabı da sizden sorulur biliyosunuz dimi ben ve arkadaşım inançlı tesettürlü insanlarız allah aşkına düzgün konuşun tekrar hataya düşmesin diye yaptım anladinizmi
Ben size ne diyebilirimki böyle düşünmeniz neden böyle olduğu belli oluyor yardım istedim bunları dediniz sorulur sizden de bişey demiyorumHeee oyle
Yardimlik bi sey yok burda
Git bi psikiyatriden randevu al
Kizi da kizn ailesini de rahat birak ...
Gerçekten allah razı olsun diyemediklerimi söylediniz doğru evet ben çok takıntılı biriyim ve kesin bu benim sağlığımı etkilicek allah tekrar razi olsun tehdit kısmı tehdit değil hani belki vazgeçer anlar diyeydi ama yanlış anlasilfimokudum yazdıklarını,canım yaşın daha çok küçük.. daha neler bekliyor seni hayatta kimbilir.. sınavlar, işle ilgili sorunlar, küçük düşürülmeler, evlilik, eş, kayınvalide, çoluk çocuk.. hepsinde böyle hastanelik olacak kadar üzlürsen yandın.. takma kafana güçlü ol, daha çok arakadşların olur.. senin vicdanın rahat mı sen ona bak.. rahatsa yoluna bak, hiiçbi şeyi takma.. o da anlar bigün hatasını.. ama yine de tehdit etmen doğru olmamış.. sen aslında kendini ifade edemediğin için üzülüyorsun ama sana kend,n, ifade etme fırsatı tanınmamış.. kapat üstünü düşünme.. mutsuz olmaya sebep değil.. mutsuz olmak içiin değil mutlu olmak için bahaneler ara..
Gerçekten allah razı olsun diyemediklerimi söylediniz doğru evet ben çok takıntılı biriyim ve kesin bu benim sağlığımı etkilicek allah tekrar razi olsun tehdit kısmı tehdit değil hani belki vazgeçer anlar diyeydi ama yanlış anlasilfim
Ya tekrar acikliyim tehdit dedim ona hani ailemden önemli mi tekrar yasicaksin böyle şeyi bak söyle annene söylemessen ben söylerim gibi ki yapmadım öyle bişey o anki ruh halimi bilemezsinizki nolur empati kurunAhretlik ne yahu 70 yaşında misiniz siz? Burdan belli zaten nasıl bir ruh halinde olduğun. Gencsin yahu cocuksun hatta yaşının gerektirdiği gibi davran.
Tehdit etmen çok çirkin, sen de farkindasin zaten. İnsanların hayatlarına en yakının da olsa bu şekilde dahil olmamalisin. Aile gerekeni yapmış biz kızımızın arkasındayız demiş. Ne kadar güzel. Konu kapanmış gitmiş onlar hayatlarına dönmüşler ki normal olan bu zaten. Sen niye durup dururken hastanelik oldun onu anlamadim. Senin bu arkadaşından başka kimsen yok mu? Niye bu kadar baglandin, normal değil tepkilerin.
Evet takıntılı ve mutsuzum ve mutlu olunca da bazen garip geliyo acaba bişey mi olcak kurup kurup duruyorum bilmiyorum napcambu kadar takıntılıysan ailenle konuş bir psikiyatristten yardım al, ayıp değil bu.. hayatını olumsuz etkiliyor çünkü.. Allah senden de razı olsun..
Bir öğrenmişsin takıntılı ve mutsuzum.Evet takıntılı ve mutsuzum ve mutlu olunca da bazen garip geliyo acaba bişey mi olcak kurup kurup duruyorum bilmiyorum napcam