7 yillik evliyim, malesef esimle cok farkliyiz. Ben iyiyim o kotu demek istemiyorum ama sorumsuz oldugunu dusunuyorum.Evin kapisini ortmeye 2 yildir basladi, oncesinde unutuyorum napayim diyodu.ve ben bunu aklimdan atamiyorum,hala acaba acik mi birakti diye kontrol ediyorum. Ikimizde calisiyoruz ayda elime anca 100 tl kaliyo cunku k.kartini oduyorum.butun para islerini ben takip ediyorum.mesela bugun su faturasi var dedim, onu sen odemiyomuydun diyor.elime 100 lira kaldi zaten biliyor. Gecen ay 1 kere kartini istedim fatura yatirmak icin 30 tane yalan soyledi vermedi.Haftada 1 maca gidiyodu.10 gun once 2.gunde gidecegini soyledi bende benim fikrimi almadin dedim, yok seni kizdirmak icin soyledim dedi. Bunu unuttu bu hafta her hafta bi gun daha gidecegini soyledi.suratim dusunce ne var 2 gun gitsem diyo.ama diger gunler evde cok yorgun cocuga teli veriyo oturuyo tv izliyo.isten dogru eve gelse sasiririm, arkadaslari nereye gitse pesine gider. Bunlar normal onun icin hayati gezmek ve eglencedir.Ve ben sadece surat asiyorum oda mutsuzluktan.kavga etmeye inancim yok.degismez cunku. Bu arada ben 1 gun surat astiysam o kesinlikle 5 gun asar, ben adim atarim. Guvenemiyorum, mutsuzum, surekli aklimda yaptiklari ve yapmadiklari.paylasmak istedim.sagolun vakit ayirdiginiz icin