Mutsuzlugumu paylasmak

kara_kutu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
77
9
86
7 yillik evliyim, malesef esimle cok farkliyiz. Ben iyiyim o kotu demek istemiyorum ama sorumsuz oldugunu dusunuyorum.Evin kapisini ortmeye 2 yildir basladi, oncesinde unutuyorum napayim diyodu.ve ben bunu aklimdan atamiyorum,hala acaba acik mi birakti diye kontrol ediyorum. Ikimizde calisiyoruz ayda elime anca 100 tl kaliyo cunku k.kartini oduyorum.butun para islerini ben takip ediyorum.mesela bugun su faturasi var dedim, onu sen odemiyomuydun diyor.elime 100 lira kaldi zaten biliyor. Gecen ay 1 kere kartini istedim fatura yatirmak icin 30 tane yalan soyledi vermedi.Haftada 1 maca gidiyodu.10 gun once 2.gunde gidecegini soyledi bende benim fikrimi almadin dedim, yok seni kizdirmak icin soyledim dedi. Bunu unuttu bu hafta her hafta bi gun daha gidecegini soyledi.suratim dusunce ne var 2 gun gitsem diyo.ama diger gunler evde cok yorgun cocuga teli veriyo oturuyo tv izliyo.isten dogru eve gelse sasiririm, arkadaslari nereye gitse pesine gider. Bunlar normal onun icin hayati gezmek ve eglencedir.Ve ben sadece surat asiyorum oda mutsuzluktan.kavga etmeye inancim yok.degismez cunku. Bu arada ben 1 gun surat astiysam o kesinlikle 5 gun asar, ben adim atarim. Guvenemiyorum, mutsuzum, surekli aklimda yaptiklari ve yapmadiklari.paylasmak istedim.sagolun vakit ayirdiginiz icin

7 yillik evliyim, malesef esimle cok farkliyiz. Ben iyiyim o kotu demek istemiyorum ama sorumsuz oldugunu dusunuyorum.Evin kapisini ortmeye 2 yildir basladi, oncesinde unutuyorum napayim diyodu.ve ben bunu aklimdan atamiyorum,hala acaba acik mi birakti diye kontrol ediyorum. Ikimizde calisiyoruz ayda elime anca 100 tl kaliyo cunku k.kartini oduyorum.butun para islerini ben takip ediyorum.mesela bugun su faturasi var dedim, onu sen odemiyomuydun diyor.elime 100 lira kaldi zaten biliyor. Gecen ay 1 kere kartini istedim fatura yatirmak icin 30 tane yalan soyledi vermedi.Haftada 1 maca gidiyodu.10 gun once 2.gunde gidecegini soyledi bende benim fikrimi almadin dedim, yok seni kizdirmak icin soyledim dedi. Bunu unuttu bu hafta her hafta bi gun daha gidecegini soyledi.suratim dusunce ne var 2 gun gitsem diyo.ama diger gunler evde cok yorgun cocuga teli veriyo oturuyo tv izliyo.isten dogru eve gelse sasiririm, arkadaslari nereye gitse pesine gider. Bunlar normal onun icin hayati gezmek ve eglencedir.Ve ben sadece surat asiyorum oda mutsuzluktan.kavga etmeye inancim yok.degismez cunku. Bu arada ben 1 gun surat astiysam o kesinlikle 5 gun asar, ben adim atarim. Guvenemiyorum, mutsuzum, surekli aklimda yaptiklari ve yapmadiklari.paylasmak istedim.sagolun vakit ayirdiginiz icin
2 yıl öncesine kadar eve girdikten sonra kapıyı kapatmayı mı unutuyordu?
Bence adamın bir hastalığı var,doktora götürün,hiç normal değil bu anlattığınız.

Bence adamın bir hastalığı var,doktora götürün,hiç normal değil bu anlattığınız.
[/QUOTE]
Cok iyi niyetlisiniz masallah. Ben iceride uyurken, disari giderken acik birakiyodu maalesef.

Cok iyi niyetlisiniz masallah. Ben iceride uyurken, disari giderken acik birakiyodu maalesef.
Kitlemeden bahsetmiyorsunuz, direk kapıyı dayayıp gidiyor muydu bu adam?

Beyni kuş kadar bile olmayan birine niye 2 çocuk?

Ayni duygu karmaşasindayim. 2 çocuğum var 9 yillik evliyim. Deli gibi aşık olarak evlenmedim cok.kucuktum. duzenli bi aile hayatim yok diye sığınak seçtim kendime. Ama cok pişmanım niye evlendim niye cocuk yaptim niye 2.cocugu yaptim. Surekli bunları dusunuyorum. Gtsem kimsem yok. Offf hayat ne garip ya

cocuklarimdan bagimsiz bakiyorum ben olaylara.cocuklarima tek basima maddi manevi yetebilecek biriyim elhamdulillah

iyi de çocukların babasına da ihtiyacı var, maddi sen baksan manevi ihtiyacı var

yani su faturasını ödemeyip her akşam eğlenceye giden adamdan ikinci çocuğu yapmak bile bile lades demek

acaba psikolojik bi sorunu mu var evin kapısını kapatmayı bile unutması garip, hatta beyinsel bi sorun da olabilir bence altında yatan bişey var mı baktırmak lazım

maddi durumunuzu bilemiyorum ama haftada bir maç izlemeye gitse aslında onun için yeterli olur, doğruca eve gelmiyorsa ciddi sıkıntı sadece maddi değil manevi de sıkıntı

Kusura bakmayin mesaja yazarken tam anlatilamiyor. maasini tek basina yiyor demek istemedim, borclarimiz var, faturalarida oder.ama benim soylememle.ben soylemesem o faturalar odenmez. Tabii yinede bana 100 tl kaliyosa ayda ona en az 400 tl kalir. Ben karta az yatirsam hic karismaz, mantigi hep borc odenir 2 maasimiz vardir. Cocuk konusundada hic ilgilenmiyo degil cok sever oper, eve gelir yarim saat oynar sonra yoruldum der oturur. Ama mac yapacagi gunler yorgun olmaz kalkar gider. Inanin haftada 1 gittiginde bisey demedim dememde. Ama benim fikrimi almadan ve dalga gecer gibi kendi kafasina gore 2. Gunde gitmeye baslamasina cok kizdim. Isten eve dogruca gelmez, 5 te cikiyosa 6.30 7 gibi eve gelir, kesin biyerlere ugrar, arkadaslarinin yaninda bi yerlere gider.

Back
X