- 21 Kasım 2017
- 28.832
- 124.923
- 598
Artık borcu olmayanın bile geçim sıkıntısı var. Yaşamak çok zorlaştı. İnşallah en kısa zamanda düze çıkarsınız.Aynen öyle oluyor. Ve borcun ne zaman biteceğini hiç bilmiyorum. Eskiden atolyemiz vardı makineleri alabilmek ixin kredi çektik. Kredi karti patalttik atolye kapandi biz Hala ödüyoruz.
Anlattığınız durum okbye çok benziyor. Okbnin temel sebebi bir duygu durumdan kaçmak oluyor genelde. Temizlerken neyden kurtulmaya çalışıyorsunuz veya neyi temizlemeye çalışıyorsunuz acaba? Bunun üzerine bir özfarkındalık sağlamanız iyi gelir diye düşünüyorum. Sebep evet maddi sıkıntı gibi ama maddi sıkıntının sebep olduğu başka bir durum da olabilir hiç aklınıza gelmeyen. Temizlemezseniz ne olur mesela? Pislikten mi ölürsünüz? Hastaneye mi düşersiniz? Gibi uzunca kendinizle konuşmak sebebi bulmak iyi olabilir. En iyisi tabi psikiyatriste gitmek ama maddi olarak zorda olduğunuzu söylediğiniz için anlattım bunları. İnternetten meditasyon öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz, günlük tutabilirsiniz. Yürüyüş de iyi gelebilir, temizlik yapacağınız zaman çıkıp yürümek daha iyi olur. Kolay gelsin umarım kısa sürede her sıkıntının üstesinden gelebilirsini
Eşim bu durumu anlatabilmem için kendince brnjm asla kabul edemeyeceğim birsey yaptı ve eve kedi getirdi. En son yapması gereken hareketi en başta yaptı. Kedinin bana iyi geleceğini düşündü. Evde sadece 2 gün kaldı. O iki gün bana ruhen cidden iyi geldi ama dönüp eve bakınca boğazım kuruyor sanki heryerde mikrop bakteri geziyor da beni öldürecekmis gibj hissediyordum 2. Gün kediyi sitenin altına güvenli bir yere koydum ve evi 12 saat aralıksız temizlediğimi farkettim. Hala eve girince ev kedi kokuyor. Ve bu koku sanki beni oldurecekmis gibi hissediyorum yada hasta olacakmışım gibiAnlattığınız durum okbye çok benziyor. Okbnin temel sebebi bir duygu durumdan kaçmak oluyor genelde. Temizlerken neyden kurtulmaya çalışıyorsunuz veya neyi temizlemeye çalışıyorsunuz acaba? Bunun üzerine bir özfarkındalık sağlamanız iyi gelir diye düşünüyorum. Sebep evet maddi sıkıntı gibi ama maddi sıkıntının sebep olduğu başka bir durum da olabilir hiç aklınıza gelmeyen. Temizlemezseniz ne olur mesela? Pislikten mi ölürsünüz? Hastaneye mi düşersiniz? Gibi uzunca kendinizle konuşmak sebebi bulmak iyi olabilir. En iyisi tabi psikiyatriste gitmek ama maddi olarak zorda olduğunuzu söylediğiniz için anlattım bunları. İnternetten meditasyon öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz, günlük tutabilirsiniz. Yürüyüş de iyi gelebilir, temizlik yapacağınız zaman çıkıp yürümek daha iyi olur. Kolay gelsin umarım kısa sürede her sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz
Aynen öyle oluyor. Ve borcun ne zaman biteceğini hiç bilmiyorum. Eskiden atolyemiz vardı makineleri alabilmek ixin kredi çektik. Kredi karti patalttik atolye kapandi biz Hala ödüyoruz.
Eşim bu durumu anlatabilmem için kendince brnjm asla kabul edemeyeceğim birsey yaptı ve eve kedi getirdi. En son yapması gereken hareketi en başta yaptı. Kedinin bana iyi geleceğini düşündü. Evde sadece 2 gün kaldı. O iki gün bana ruhen cidden iyi geldi ama dönüp eve bakınca boğazım kuruyor sanki heryerde mikrop bakteri geziyor da beni öldürecekmis gibj hissediyordum 2. Gün kediyi sitenin altına güvenli bir yere koydum ve evi 12 saat aralıksız temizlediğimi farkettim. Hala eve girince ev kedi kokuyor. Ve bu koku sanki beni oldurecekmis gibi hissediyorum yada hasta olacakmışım gibi
Gratis gibi Bi firmada çalışıyorum. Kasiyerim şuan daha yeni işe girdimÖdediğiniz paranın karşısında bişey yok buda insanı gerçekten yorar hani bi ev alıp ödeseniz tesellisi var böyle iflas sonrası zormuş gerçekten Allah kolaylık versin siz nerde çalışıyorsunuz
12 saat aralıksız temizlikte kedide pire, mikrop vs varsa gerçekten temizlenmemiş midir sizce? Kedi kokusu sizi nasıl öldürebilir mesela? Hastaneye mi yatarsınız? Doktorlar kurtaramaz mı o kadar mı kötü olursunuz ?Eşim bu durumu anlatabilmem için kendince brnjm asla kabul edemeyeceğim birsey yaptı ve eve kedi getirdi. En son yapması gereken hareketi en başta yaptı. Kedinin bana iyi geleceğini düşündü. Evde sadece 2 gün kaldı. O iki gün bana ruhen cidden iyi geldi ama dönüp eve bakınca boğazım kuruyor sanki heryerde mikrop bakteri geziyor da beni öldürecekmis gibj hissediyordum 2. Gün kediyi sitenin altına güvenli bir yere koydum ve evi 12 saat aralıksız temizlediğimi farkettim. Hala eve girince ev kedi kokuyor. Ve bu koku sanki beni oldurecekmis gibi hissediyorum yada hasta olacakmışım gibi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim12 saat aralıksız temizlikte kedide pire, mikrop vs varsa gerçekten temizlenmemiş midir sizce? Kedi kokusu sizi nasıl öldürebilir mesela? Hastaneye mi yatarsınız? Doktorlar kurtaramaz mı o kadar mı kötü olursunuz ?
Aslında mikrop dediğiniz şey yüzümüzde bile var, ne kadar temizlensek de her yerimizde. Gözle görmüyoruz ama varlar. Hepsini temizleyemeyiz değil mi? Bu zamana kadar sizi de öldürmediler. Ailenizde en ufak bi şeyde hastalanan veya hastayım diye mızmızlanan bir yakınınız var mıydı? Bende mesela o kişi gibi olmak korkusu olduğu için temelde, temizlik takıntım olmuştu. Ben atlattım biraz, çok aşırı sarsıcı bir şey yaşamazsam gelmiyor. Kendinize arada telkin verin bu zamana kadar mikrop sebebiyle ölmedim, mikroplar beni hasta edemez, ben sağlıklıyım gibi. Kolay gelsin
Size bir tane link göndereceğim video, faydası olur inşallah. Özel mesajla atarım buradan paylaşmak yasak olabilirDesteğiniz için çok teşekkür ederim
Tamam bekliyorumSize bir tane link göndereceğim video, faydası olur inşallah. Özel mesajla atarım buradan paylaşmak yasak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?