Eşiniz ne gibi huysuzluklar yapıyorEvliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?
Yani çok havada kalmış konu, en azından biraz açarsan daha iyi anlaşılırsın. Eğer öfke kontrolü yoksa gereksiz patlamalar yapıyorsa bi doktora gitsin tedavi olsun. Senin yapabileceğin bir şey yok ki.Evliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?
Surekli eleştiriyor. Regl agirisi çekiyorum mesela o zaman bile sürekli yatıyorsun diyor. Play station kiralamak istedim eve can sıkıntısından kıyameti kopardı. Mutsuz, huysuz ve herseye negatif eleştiri yapan biri...Eşiniz ne gibi huysuzluklar yapıyor
Birde diyor ki benim yüzümden huysuzmus... Akıllı kadın evini de eşini de çekip çevirirmisHuy değişmez ki.. Dağın yer değiştirdiğine inan huya inanma demiş atalarimiz. Huysuz biri bastan beri huysuzdur böyle gelmis böyle gider
Yok bunu yap yok şunu yap oku üfle suya icir iki bardak , oku başının üstünde 4 kez çevir huysuzluğu mu geçiyor? Yoook... Ayni adam; aynı adam karakteri bu...
Bu da çok zor birsey aynı evde soğuk savaş gibi...Elinden gelen bir şey yoksa onun yok sayıp duyma,görme hatta tartışmaya bile girme.Kendin varsa çocuğun için bir şeyler yapıp odak noktandan eşini uzaklaşır ki beklentin olmasın üzülme
Öfke kontrolünden ziyade huysuz ve memnuniyetsiz biri....Yani çok havada kalmış konu, en azından biraz açarsan daha iyi anlaşılırsın. Eğer öfke kontrolü yoksa gereksiz patlamalar yapıyorsa bi doktora gitsin tedavi olsun. Senin yapabileceğin bir şey yok ki.
Yani huysuzlugunun sebebi benmişim akıllı kadın hem evini hem eşini çekip cevirirmis. Oyle söylüyor....Tek basiniza huzuru saglayamazsiniz ve zorunda da değilsiniz, tek tarafli çaba gosterilen her sey bitmeye mahkumdur.
Eşiniz narsist olabilir miSurekli eleştiriyor. Regl agirisi çekiyorum mesela o zaman bile sürekli yatıyorsun diyor. Play station kiralamak istedim eve can sıkıntısından kıyameti kopardı. Mutsuz, huysuz ve herseye negatif eleştiri yapan biri...
Hiçbir sorun yokken huzursuzluk huysuzluk yapan biriyle Muhattap olmayın kendi haline bırakınEvliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?
Bu kısmı okumamıştım. Eşiniz kendinde olan eksiklikleri sizin üzerinize atarak kurtulmak istiyor. Eleştirilerinde umursamaz olun dik durun ve canınız ne istiyorsa onu yapın sizden kıymetli değil onun görüşleriYani huysuzlugunun sebebi benmişim akıllı kadın hem evini hem eşini çekip cevirirmis. Oyle söylüyor....
Akıllı adam ne yaparmış peki?Yani huysuzlugunun sebebi benmişim akıllı kadın hem evini hem eşini çekip cevirirmis. Oyle söylüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?