Mutsuzluk...

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
285
648
41
Ankara
Evliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?

Huy değişmez ki.. Dağın yer değiştirdiğine inan huya inanma demiş atalarimiz. Huysuz biri bastan beri huysuzdur böyle gelmis böyle gider

Yok bunu yap yok şunu yap oku üfle suya icir iki bardak , oku başının üstünde 4 kez çevir huysuzluğu mu geçiyor? Yoook... Ayni adam; aynı adam karakteri bu...

Elinden gelen bir şey yoksa onun yok sayıp duyma,görme hatta tartışmaya bile girme.Kendin varsa çocuğun için bir şeyler yapıp odak noktandan eşini uzaklaşır ki beklentin olmasın üzülme

Evliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?
Yani çok havada kalmış konu, en azından biraz açarsan daha iyi anlaşılırsın. Eğer öfke kontrolü yoksa gereksiz patlamalar yapıyorsa bi doktora gitsin tedavi olsun. Senin yapabileceğin bir şey yok ki.

Eşiniz ne gibi huysuzluklar yapıyor
Surekli eleştiriyor. Regl agirisi çekiyorum mesela o zaman bile sürekli yatıyorsun diyor. Play station kiralamak istedim eve can sıkıntısından kıyameti kopardı. Mutsuz, huysuz ve herseye negatif eleştiri yapan biri...

Birde diyor ki benim yüzümden huysuzmus... Akıllı kadın evini de eşini de çekip çevirirmis

Elinden gelen bir şey yoksa onun yok sayıp duyma,görme hatta tartışmaya bile girme.Kendin varsa çocuğun için bir şeyler yapıp odak noktandan eşini uzaklaşır ki beklentin olmasın üzülme
Bu da çok zor birsey aynı evde soğuk savaş gibi...

Yani çok havada kalmış konu, en azından biraz açarsan daha iyi anlaşılırsın. Eğer öfke kontrolü yoksa gereksiz patlamalar yapıyorsa bi doktora gitsin tedavi olsun. Senin yapabileceğin bir şey yok ki.
Öfke kontrolünden ziyade huysuz ve memnuniyetsiz biri....

Tek basiniza huzuru saglayamazsiniz ve zorunda da değilsiniz, tek tarafli çaba gosterilen her sey bitmeye mahkumdur.
Yani huysuzlugunun sebebi benmişim akıllı kadın hem evini hem eşini çekip cevirirmis. Oyle söylüyor....

hep boyleyse sizi hangi ara sevip opuyor? hep mi soguk? sesler yukseliyor mu?

Benil merhaba yanlış hatırlamıyorsam depresyonun vardı o durumun düzeldi mi? Topikte yazmıştık birlikte sanki öyle hatırlıyorum.

Surekli eleştiriyor. Regl agirisi çekiyorum mesela o zaman bile sürekli yatıyorsun diyor. Play station kiralamak istedim eve can sıkıntısından kıyameti kopardı. Mutsuz, huysuz ve herseye negatif eleştiri yapan biri...
Eşiniz narsist olabilir mi

Tavsiye olarak biliyorsaniz Kuranı Kerimden Bakara suresi okuyun . Bilmiyorsanız youtubedan açın sesli bi şekilde dinleyin.
Ama böyle bi negatif ruh emici biriyle yasamak da çok zor Allah yardımcınız olsun

Huy değişmez. Eğer o şekilde tanıyıp sevdiyseniz ve kabul ettiyseniz öyle de devam etmek zorundasınız. Yok sonradan değişti huyları diyorsanız birlikte konuşarak bu durumun sebeplerini arayın ortak çözümler bulmaya çalışın

Yani huysuzlugunun sebebi benmişim akıllı kadın hem evini hem eşini çekip cevirirmis. Oyle söylüyor....
Bu kısmı okumamıştım. Eşiniz kendinde olan eksiklikleri sizin üzerinize atarak kurtulmak istiyor. Eleştirilerinde umursamaz olun dik durun ve canınız ne istiyorsa onu yapın sizden kıymetli değil onun görüşleri Siz kendinizi ezdirmeyip hayatınızı yaşayınca mecbur o düzelen taraf olmak zorunda kalır sakın acaba bende mi sorun var diye düşünmenize sebep olmasın bu erkeklerin çok bilindik bir taktiğidir

Ne yapıyorsunuz da memnun olmuyor?
Gerçekten sizin yüzünüzden de öyle davranıyor olabilir kendi huysuzluğu yüzünden de. Detay vermeniz lazım ama objektif olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…