Mutsuzluk

Değişik biri
Seni annesi gibi görüyor herhalde
Anneme söylemeden almıyım misali
Çocukluğundan eksik yaşadığı şeyler olabilir, terapisti ya da psikoloğu kabul etse belki kendine de faydası dokunacak

Kendine dur demesi için senden ayrı mı olması gerekiyo illede
Birazcık sıksa kendini, bunla şu fatura ödenir diye düşünse keşke

Özel mesajlar atılmıs , ama bıs orun yok yanlsı anlasılma olmus mesajla halımı hatrımı soran arkadsalara cok tesekkur ederım
herhangı bır sorun yok ama esım bu forumu bılmıyorum uyelıgım cok eskı
ve bır sekılde bu foruma ulasmıs durumda :S
benımde yorumum olan bır tavsıye konsuunu okumus durumda resımden tanımadımı tanıdı sesmı etmedı bılmıyorums uanda bunu buraya bıle yazıyor olmam korkutuyor benı o sebebten esıme karsı cok suclu hıssedıyorum kendımıb ır daha uye olup gırmemeye karar verdım
zaten cok rahat degıldım senelerın uyelıgı bu halıyel cok yazım var okumasını ıstemem
o yzuden ben gene sessız sedasız takıp ederım okurum
ama ıyıyıyım , herhangı bır sorun yok
bazı arkadsalarla zaten telefonlasıyoruz gorusuyoruz maıllesıyoruz
benden haber gelmıyorsa bılınkı ben ıyıyıyım
bır bebegım olursa haber ederım
veya kotu bısey olursa yasantımda Allah korusun kotu haber tez duyulur derler
oyle ıste
konuyuda cok dagıtmak ıstemıyorum , hepınızı öpüyorum
hayatta bazı seylerı cok dert etmemeyı bosandıktan sonra ogrendım ne varkı her zaman bunu hakeden ınsanları bulamıyoruz olsun ; mutlaka bır yerlerde gıdısat degısır cokta mudahale etmemek gerek ama savasmadanda yenılmesın hıc kımse dıyorum. Hayattaki tum basarı ve mutluluk evdeki huzurdan gecer , ve bır cocuk sızın kanınızdan canınzıdan olmak zorunda degıl br cocuga bakıp buyutuyorsanız elı ayagı duruma gelıyorsanız mutlak bır huzurun ıcınden gecıyorsunuz demektır dilerimki tiny yuvasını bozmaya musade etmesın vehersey ama hersey degıssın once kendındede baslayarak elbetet olumsuz ve negatıf dusuncelerın yanında bır cıcek bıle yeseremez sureklı ıkı yol ayırımında oldugunu dusunme tınycım

böyle işte ben kabuguma cekılmeye karar vermıs oldum ısın ozu

konu sahibini tenzih ederek bu tarz konularda genel bi görüş belirtmek istiyorum, boşanmak için taraflardan birinin mutsuz olması yeterlidir bence, mutsuzluğa sebep ille aldatma dayak hakaret vs olmayabilir, mutsuzdur aradığını bulamamıştır, hayal kırıklığı yaşıyodur olamaz mı, sanki boşanma nedenleri:
1-
2-
3-
...
şeklinde bi sıralama var onun dışında kalırsanız şımarıksınız dişi kuşluğa ihanet halindesiniz abartıyosunuz, bu nedir yaa, bir diğer meselede şu boşanma çocuğun var babasız mı büyüsün (ki çoğu konuda ortada baba yok zaten), baba olmazsa sanki çocuk seri katil, hırsız, tecavüzcü, kapkaççı en iyi ihtimalle eroinman olacak sanki illa, ölüm var yaa, herşey mükemmelken babasını kaybedebilir bi çocuk, bişey olmaz, hayat devam eder su akar yatağını bulur, bugün ben varım güneş gene doğdu yarın ben olmasam kimsenin umrunda olmaz, önce kişi kendi hayatının öznesi olmalı

senin eşin o zaman kız gibi büyümüş. el bebek gül bebek.5 yaşına gelmiş anasıyla hamama gitmiş. 10 yaşında hala anası sallayarak uyutmuş. 15 yaşına gelmiş anası dizinin dibinden ayırmamış. sorumluluk vermemişler, zorluk çektirmemişler. her şeyi aile yapmış sanırım o da kapasitesini oluşturmuş bu şekilde.. bizim eğitim tarzımız yanlış. geçen bir yazıda diyordu ki Süpermen Türk olsaydı pelerinini anası bağlardı, arkasında da varınca çaldırrrrr derdi.

ahhh canım ya ben de dün nere gidiyor bu kız dedim. her şey iyi olsun da senin için önemli olan o. ama biz seni özleriz:2:
her şeyin bu güzellikte devam etmesi dileğiyle hayatında.. daha çok sev, daha çok sevil... tontiş oğluna da iyi bak.

özlücez seni cnm. umarım en kısa zamanında bızımle olursun

Aslında ben arkadasın dedıgıne de katılıyorum..okudukça cok cıddı sorunlarınız olmadığına kanaat getırdım, ben de boşanma arefesındeyım konumdan haberdar mısınız bılemıyorum ama 3,5 aydır ayrıyım bızım sorunlarımız cok farklı onun aılesının benı pasa oğullarına layık gormemesı (uzuun surelı doldurmalar netıcesınde artık kendı de begenmıyor, sevmıyor, Allah onları bıldıgı gıbı yapsın en sonunda ıstedıklerı oldu) ve bunun uzantısında onun benden soğuması kaynaklı aramızda yaşanan&yaratılan problemlerdı bızımkıler...beyefendı durdu durdu en olmadık anda 'boşanmak ıstıyorum' dıye atıldı; sonrasında da hemen gıttı güzel haberı her zmn yaptığı gıbı pek svgl aılesının paçalarının arasına sığınarak&onlardan onay bekleyerek zatı alılerıne muştuladı...sonuç olarak hala dava açılmadı 'beyefendı sen ac dıye dırenıyor nedense; bunun altında artık neler varsa bılemıyorum...başka kadından da kuşkulanıyorum açıkçası...) ama bu sure zarfında toplam 3 kez aradı onun dışında aılesı de ztn bu durumu en basından berı dört gözle bekledıgınden onlardan da hıc ses yok; ve ara ara eve eşya almak ıcın gıttıgımde üzülerek&tıksınerek goruyorum kı hayatına hıc 1 sey olmamış gıbı devam edıyor; boyuna kendıne kıyafet, ayakkabı fln alıyor, kurslara gıdıyor...ben böyle umarsız, sevgısız, duygusuz, ekmeksız, hukuksuz bırını daha ne gordum ne duydum...ve genel tavrı da eskısınden cok farklı; suçlayıcı, soğuk, düşmanca...durup durup kendımı 'tanıdığım ınsan bu olamaz' dıye dusunurken buluyorum...neysekı bu umarsız&tutarsız adamdan cocugum yok...lafı daha fazla uzatmadan dıyecegım o kı; sızın esınız her ne kdr sorumsuz olsa da en azından kendıne gore degısık bır anlayışla yıne de sızı sevıyor; oyle mınnetsız bırı degıl ve sıze bağlı...ınanın erkek mılletı bu; ne daha azı ne daha fazlası...ben derım kı; sız beklentılerınızı azaltıp, kendınızı daha cok adayarak; onunla avutarak bu evlılıge sarılın ve devam ettırın....ayrılsanız bılıyorsunuz tek basına dul kadın olarak yasamak zor bu ülkede ve bır yastan sonra ustelık çocuklu kadının tekrar evlenme ıhtımalı dusuk....diğ. yandan yalnız hayat cok zor ama sırf yalnız kamamak ıcın de evlenilmez tabı...ayrıca bu kdr hayal kırıklığından sonra yenıden bır ınsana güvenmek, sevmek de cok zor, hele kı bu saatten sonra tekrar bır erkegın&aılesının kahrını çekmek de zor...Dolayısıyla dusuk talepler ve hatta kendınıze yenı ugraslar6hobıler edınıp zıhnınızı farklı seylerle meşgul ederek sızın evlılıgınız gıder gıbı geliyor bana....bır de sıze bır tavsıyem daha forumda boşanmak uz. olan dıg. kadınların sorunlarını okumanız ınanın her seye rağmen sızın sorunlarınız devede kulak kalıyor ......

Son düzenleme:
eşini evlilik danışmanına bir uzmana gitmek için ikna edemez misin sorunları kabul etmiyor diyorsun ama biraz daha çabalasan belki danışmana gider.açıkcası çocuğun olmasa kocanı sevmiyorsan hiç uğraşma bitir derim ama ortada çocuk var ve anladığım kadarıyla çok büyük sorunlar yok biraz daha çabala canım arkadaşlarda güzel tavsiyelerde bulunmuşlar onları da dinleyebilirsin umarım eşinde evliliği için çabalar

sevgili deren 82 umarım ailesine uyup daha fazla kırıcı olmaz ama eğer erkek seni seviyorsa ne yapar eder ayrılmaz ,eğer sevmiyorsa sonuç boşanma sanırım onunla açık açık konuşmakta fayda var sesinizi yükseltmeden orta yol bulmak için ama denemeye değer sonra zamana bırakın , erkek kısmı kuş beyinle zamanla anlıyoprlar hatalarını bazıları ipten dönüyor bazılarınında aklı boşandıktan sonra başına geliyor , senin için hayırlısını dileyeceğim

Tiny şu an nasılsınız ?
Var mı bi gelişme..

Oğlumu bırakıp 1 hafta tatile gideceğiz. 1-2 hafta sonra... O zaman konuşacağız herşeyi şuan her söylenileni çok farklı yerlere çekiyoruz bilmiyorum belki de geçmişi özledik herşeyi sorun ediyoruz ve birbirimizi anlayamıyoruz.

Güzel bi haber bence, bu tatil ikinize de iyi gelecek inşallah

selamlar bu siteye sık bakamıyorum ama konu başlığı dikkatimi çekti.eşiniz ile ilgili yazdıklarınızı okudum ve inanamadım.sanki biri kalemi almış ve benim hayatımı yaşıyor.çok benzer durumlardayız.benim de 2 yaşında bir kızım var.düzgün bir işim var iyi bir okul mezunuyum.aramızda ufak tefek farklılıklar var sadece.sizinki alışveriş bizimki dışarda yemek içmek.her öğününü dışarda yer evle alakasız işinden dolayı geç gelir alkolde alıyor.herşey benim sırtımda.alışveriş kira vs.ruhu bile duymaz.ben de aynı duygular içindeyim çok soğudum çok.en azından sizin bir cinsel hayatınız varmış.bizde biteli uzun zaman oldu.ben duygusalım istemiyorum hiç.o da artık üstüme gelmiyor.ben bu düşüncelerde olduğum biriyle cinsellik yaşayamıyorum eşim bile olsa.lütfen bu olaya çare bulursanız bana da yazın.çok caresiz hissediyorum.artık insanlar için maske takmaktan sıkıldım.gündüz maskeli herjkesin sevdiği biri akşam eve girince huzursuz mutsuz tek ışığı çocuğu olan biri.ben mutlu olmak istiyorum hakediyorum ya bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…