Kader eşim beni eşten öte görüyor ben yokken hiç birşeyden zevk almıyor o bana anlatmadan birşeyde almaz. Biz ayrıyken sadece bir atlet almış gördüğüm kadarı ile sorduğumda almam için sebep yoktu diyor.
Ben eşimden dolayı bir sorun yaşıyorum evet ama çözümün bende olduğunu en son ihtimal olarak gördüğüm ''boşanma'' olduğunu da biliyorum. Bir insanı terk etmek, benim için son durumdur. Gerçektende tükenmeden bu noktayı koyamam çünkü benim bir oğlum var çünkü emeklerim var çünkü içimde ona dair birşeyler var hala. Yaşatabileceğimi düşünüyorum devam edebileceğimizi bu yüzden bu konuyu açtım. Eşimin bu alışkanlıklarından vazgeçmesini istiyorum sorumlu bir adam görmek istiyorum karşımda . Eşimin ailesi var ama yok herşeyi göz önünde bulundurarak ben anlamaya çalıştım ama eşim zaten kendi yapabileceklerin en mükemmelini yaptığını düşündüğü için ortada sorun olmadığını düşünüyor.
Özel mesajlar atılmıs , ama bıs orun yok yanlsı anlasılma olmus mesajla halımı hatrımı soran arkadsalara cok tesekkur ederım
herhangı bır sorun yok ama esım bu forumu bılmıyorum uyelıgım cok eskı
ve bır sekılde bu foruma ulasmıs durumda :S
benımde yorumum olan bır tavsıye konsuunu okumus durumda resımden tanımadımı tanıdı sesmı etmedı bılmıyorums uanda bunu buraya bıle yazıyor olmam korkutuyor benı o sebebten esıme karsı cok suclu hıssedıyorum kendımıb ır daha uye olup gırmemeye karar verdım
zaten cok rahat degıldım senelerın uyelıgı bu halıyel cok yazım var okumasını ıstemem
o yzuden ben gene sessız sedasız takıp ederım okurum
ama ıyıyıyım , herhangı bır sorun yok
bazı arkadsalarla zaten telefonlasıyoruz gorusuyoruz maıllesıyoruz
benden haber gelmıyorsa bılınkı ben ıyıyıyım
bır bebegım olursa haber ederım
veya kotu bısey olursa yasantımda Allah korusun kotu haber tez duyulur derler
oyle ıste
konuyuda cok dagıtmak ıstemıyorum , hepınızı öpüyorum
hayatta bazı seylerı cok dert etmemeyı bosandıktan sonra ogrendım ne varkı her zaman bunu hakeden ınsanları bulamıyoruz olsun ; mutlaka bır yerlerde gıdısat degısır cokta mudahale etmemek gerek ama savasmadanda yenılmesın hıc kımse dıyorum. Hayattaki tum basarı ve mutluluk evdeki huzurdan gecer , ve bır cocuk sızın kanınızdan canınzıdan olmak zorunda degıl br cocuga bakıp buyutuyorsanız elı ayagı duruma gelıyorsanız mutlak bır huzurun ıcınden gecıyorsunuz demektır dilerimki tiny yuvasını bozmaya musade etmesın vehersey ama hersey degıssın once kendındede baslayarak elbetet olumsuz ve negatıf dusuncelerın yanında bır cıcek bıle yeseremez sureklı ıkı yol ayırımında oldugunu dusunme tınycım
böyle işte ben kabuguma cekılmeye karar vermıs oldum ısın ozu
Özel mesajlar atılmıs , ama bıs orun yok yanlsı anlasılma olmus mesajla halımı hatrımı soran arkadsalara cok tesekkur ederım
herhangı bır sorun yok ama esım bu forumu bılmıyorum uyelıgım cok eskı
ve bır sekılde bu foruma ulasmıs durumda :S
benımde yorumum olan bır tavsıye konsuunu okumus durumda resımden tanımadımı tanıdı sesmı etmedı bılmıyorums uanda bunu buraya bıle yazıyor olmam korkutuyor benı o sebebten esıme karsı cok suclu hıssedıyorum kendımıb ır daha uye olup gırmemeye karar verdım
zaten cok rahat degıldım senelerın uyelıgı bu halıyel cok yazım var okumasını ıstemem
o yzuden ben gene sessız sedasız takıp ederım okurum
ama ıyıyıyım , herhangı bır sorun yok
bazı arkadsalarla zaten telefonlasıyoruz gorusuyoruz maıllesıyoruz
benden haber gelmıyorsa bılınkı ben ıyıyıyım
bır bebegım olursa haber ederım
veya kotu bısey olursa yasantımda Allah korusun kotu haber tez duyulur derler
oyle ıste
konuyuda cok dagıtmak ıstemıyorum , hepınızı öpüyorum
hayatta bazı seylerı cok dert etmemeyı bosandıktan sonra ogrendım ne varkı her zaman bunu hakeden ınsanları bulamıyoruz olsun ; mutlaka bır yerlerde gıdısat degısır cokta mudahale etmemek gerek ama savasmadanda yenılmesın hıc kımse dıyorum. Hayattaki tum basarı ve mutluluk evdeki huzurdan gecer , ve bır cocuk sızın kanınızdan canınzıdan olmak zorunda degıl br cocuga bakıp buyutuyorsanız elı ayagı duruma gelıyorsanız mutlak bır huzurun ıcınden gecıyorsunuz demektır dilerimki tiny yuvasını bozmaya musade etmesın vehersey ama hersey degıssın once kendındede baslayarak elbetet olumsuz ve negatıf dusuncelerın yanında bır cıcek bıle yeseremez sureklı ıkı yol ayırımında oldugunu dusunme tınycım
böyle işte ben kabuguma cekılmeye karar vermıs oldum ısın ozu
6 hisim sizin çok önemli sorunlarınız olmadığı kanatindeyim , sizin hayal rttiğiniz gibi olmadığından eşinizden soğumuşsunuz problem ne olabilir ki kesin eşin ev işinde yardım etmiyor türk erkeğin çoğu bunu yapmıyor zaten siz babanıza bakıp eşinizinden öyle olmasını dilediniz herhalde hem kim 4 dörtlük ki 2. alacağın kocadada bir arıza mutlaka olacaktır , bazılarını hayat çok şımartmıştır ufacık bir zorlukta hemen boşanalım sanırım bu olgun olmamakla alakalı , bence o boş hayalerinizden vazgeçin gerçeği kabul edip bu evliliği yürütün çok hasas bir yapı sezinliyorum evlilikte olmaması gerek ,bence kendinize bir göz attın
sevgili deren 82 umarım ailesine uyup daha fazla kırıcı olmaz ama eğer erkek seni seviyorsa ne yapar eder ayrılmaz ,eğer sevmiyorsa sonuç boşanma sanırım onunla açık açık konuşmakta fayda var sesinizi yükseltmeden orta yol bulmak için ama denemeye değer sonra zamana bırakın , erkek kısmı kuş beyinle zamanla anlıyoprlar hatalarını bazıları ipten dönüyor bazılarınında aklı boşandıktan sonra başına geliyor , senin için hayırlısını dileyeceğimAslında ben arkadasın dedıgıne de katılıyorum..okudukça cok cıddı sorunlarınız olmadığına kanaat getırdım, ben de boşanma arefesındeyım konumdan haberdar mısınız bılemıyorum ama 3,5 aydır ayrıyım bızım sorunlarımız cok farklı onun aılesının benı pasa oğullarına layık gormemesı (uzuun surelı doldurmalar netıcesınde artık kendı de begenmıyor, sevmıyor, Allah onları bıldıgı gıbı yapsın en sonunda ıstedıklerı oldu) ve bunun uzantısında onun benden soğuması kaynaklı aramızda yaşanan&yaratılan problemlerdı bızımkıler...beyefendı durdu durdu en olmadık anda 'boşanmak ıstıyorum' dıye atıldı; sonrasında da hemen gıttı güzel haberı her zmn yaptığı gıbı pek svgl aılesının paçalarının arasına sığınarak&onlardan onay bekleyerek zatı alılerıne muştuladı...sonuç olarak hala dava açılmadı 'beyefendı sen ac dıye dırenıyor nedense; bunun altında artık neler varsa bılemıyorum...başka kadından da kuşkulanıyorum açıkçası...) ama bu sure zarfında toplam 3 kez aradı onun dışında aılesı de ztn bu durumu en basından berı dört gözle bekledıgınden onlardan da hıc ses yok; ve ara ara eve eşya almak ıcın gıttıgımde üzülerek&tıksınerek goruyorum kı hayatına hıc 1 sey olmamış gıbı devam edıyor; boyuna kendıne kıyafet, ayakkabı fln alıyor, kurslara gıdıyor...ben böyle umarsız, sevgısız, duygusuz, ekmeksız, hukuksuz bırını daha ne gordum ne duydum...ve genel tavrı da eskısınden cok farklı; suçlayıcı, soğuk, düşmanca...durup durup kendımı 'tanıdığım ınsan bu olamaz' dıye dusunurken buluyorum...neysekı bu umarsız&tutarsız adamdan cocugum yok...lafı daha fazla uzatmadan dıyecegım o kı; sızın esınız her ne kdr sorumsuz olsa da en azından kendıne gore degısık bır anlayışla yıne de sızı sevıyor; oyle mınnetsız bırı degıl ve sıze bağlı...ınanın erkek mılletı bu; ne daha azı ne daha fazlası...ben derım kı; sız beklentılerınızı azaltıp, kendınızı daha cok adayarak; onunla avutarak bu evlılıge sarılın ve devam ettırın....ayrılsanız bılıyorsunuz tek basına dul kadın olarak yasamak zor bu ülkede ve bır yastan sonra ustelık çocuklu kadının tekrar evlenme ıhtımalı dusuk....diğ. yandan yalnız hayat cok zor ama sırf yalnız kamamak ıcın de evlenilmez tabı...ayrıca bu kdr hayal kırıklığından sonra yenıden bır ınsana güvenmek, sevmek de cok zor, hele kı bu saatten sonra tekrar bır erkegın&aılesının kahrını çekmek de zor...Dolayısıyla dusuk talepler ve hatta kendınıze yenı ugraslar6hobıler edınıp zıhnınızı farklı seylerle meşgul ederek sızın evlılıgınız gıder gıbı geliyor bana....bır de sıze bır tavsıyem daha forumda boşanmak uz. olan dıg. kadınların sorunlarını okumanız ınanın her seye rağmen sızın sorunlarınız devede kulak kalıyor ......
Tiny şu an nasılsınız ?
Var mı bi gelişme..
Oğlumu bırakıp 1 hafta tatile gideceğiz. 1-2 hafta sonra... O zaman konuşacağız herşeyi şuan her söylenileni çok farklı yerlere çekiyoruz bilmiyorum belki de geçmişi özledik herşeyi sorun ediyoruz ve birbirimizi anlayamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?