- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
İpek cim teşekkür ederim iyiyim.
Maaş kartına el koymam önemli değil ki ben bunu yapmam Jiklet yani ona ders verirken insanlara rezil olmam kendimi oğlumu bu duruma düşüremem. Elekriğin suyun kesildiği kiranın ödenmediği bir evde ben deliririm.
Cudana, sabrım tamamen tükendiği zaman gözüm karardığında ya değişecek yada bitecek zaten.
6 hisim sizin çok önemli sorunlarınız olmadığı kanatindeyim , sizin hayal rttiğiniz gibi olmadığından eşinizden soğumuşsunuz problem ne olabilir ki kesin eşin ev işinde yardım etmiyor türk erkeğin çoğu bunu yapmıyor zaten siz babanıza bakıp eşinizinden öyle olmasını dilediniz herhalde hem kim 4 dörtlük ki 2. alacağın kocadada bir arıza mutlaka olacaktır , bazılarını hayat çok şımartmıştır ufacık bir zorlukta hemen boşanalım sanırım bu olgun olmamakla alakalı , bence o boş hayalerinizden vazgeçin gerçeği kabul edip bu evliliği yürütün çok hasas bir yapı sezinliyorum evlilikte olmaması gerek ,bence kendinize bir göz attın
okuduğunuz 11 sayfadan bunlarımı anladınız alkışlıyorum sizi
sorun ne sadece ev işi ne de tiny illede boşanacağım diyor
adam aldığı tüm maaşını kendine kıyafete harcıyor
adam hem konu sahibine hem çocuğuna karşı ilgisiz
sorumsuz
oda 4 4lük olmasını beklemiyor zaten
üzerindeki yükün hafiflemesini istiyor
ama siz başka bi yerinizle okudunuz herhalde konuyu
6 hisim sizin çok önemli sorunlarınız olmadığı kanatindeyim , sizin hayal rttiğiniz gibi olmadığından eşinizden soğumuşsunuz problem ne olabilir ki kesin eşin ev işinde yardım etmiyor türk erkeğin çoğu bunu yapmıyor zaten siz babanıza bakıp eşinizinden öyle olmasını dilediniz herhalde hem kim 4 dörtlük ki 2. alacağın kocadada bir arıza mutlaka olacaktır , bazılarını hayat çok şımartmıştır ufacık bir zorlukta hemen boşanalım sanırım bu olgun olmamakla alakalı , bence o boş hayalerinizden vazgeçin gerçeği kabul edip bu evliliği yürütün çok hasas bir yapı sezinliyorum evlilikte olmaması gerek ,bence kendinize bir göz attın
O zaman da çok mutsuz oluyorpeki canım bir konuşma yapsan da bu ay kendine bir şey almadan geçirebilecek mi, iradesini test etse? yani bu alışveriş bağımlılığı daha önce konuşulmuştur aranızda değil mi?
eğer bu ay teklemeden giderse öbür ay evinize pahalı bir şey alarak motive olmaya çalışır. ama bir yerden başlamak lazım. dediğin gibi elek su kesilmesi çözüm değil.
nedense boşanmasını istemiyorum bu adamı dize getirilebilinir , adamın çocukluğu fakirlik ve yoksulluk içinde geçmiş şimdi bunun acısını çıkarıyor , aile büyükleri çağrılıp soruna çözüm buluna bilinir hayır boşanmadan yana değilim ben positif bakıyorum bu adam düzelebilir
O zaman da çok mutsuz oluyor
bi adam çocukluğundaki fakirliğin acısını çıkartacak diye tüm maaşını har vurup harman savuramaz
1. evlisin
2. çocuğun var
sorumluluk sahibi değilsen evlenmeyeceksin arkadaş
tiny tüm evin yükünü çekmek zorunda değil ne maddi ne manevi
ozaman evliliğin ne anlamı kalıyorki
evlilik kısaca hayatı paylaşmak değil midir?
evet bu adam düzelebilir tiny elini eteğini çekerse düzelebilir ama oda bunu yapamam diyor.
adamın piskolojik terapi görmesi şart halen düzelmiyorsa o vakit boşana bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?