Mutsuzluk

Bir kaç sayfa okudum..
Benim aklıma şu çözüm geldi ama her erkek bunu kabul etmez.
Eşinizin maaş kartı sizde dursa, sizin kontrolünüzde olsa.
Siz harçlık verseniz..
Madem kendini tutamıyor.
Güzel bir konuşma yapın.
Oğlumuzun geleceği için, eğitimi için birikim yapmalıyız.
Ben bu evlilik bitsin istemiyorum, çözüm arıyorum.
Ama eğer bu önerimi de kabul etmezsen bitecek, çünkü artık gerçekten
düzeleceğine dair umudum yok ve dayanamıyorum.
Maaş benim kontrolümde olacak.
Kabul ediyor musun yoksa güzelce ayrılalım deseniz ne der?

peki canım bir konuşma yapsan da bu ay kendine bir şey almadan geçirebilecek mi, iradesini test etse? yani bu alışveriş bağımlılığı daha önce konuşulmuştur aranızda değil mi?
eğer bu ay teklemeden giderse öbür ay evinize pahalı bir şey alarak motive olmaya çalışır. ama bir yerden başlamak lazım. dediğin gibi elek su kesilmesi çözüm değil.

6 hisim sizin çok önemli sorunlarınız olmadığı kanatindeyim , sizin hayal rttiğiniz gibi olmadığından eşinizden soğumuşsunuz problem ne olabilir ki kesin eşin ev işinde yardım etmiyor türk erkeğin çoğu bunu yapmıyor zaten siz babanıza bakıp eşinizinden öyle olmasını dilediniz herhalde hem kim 4 dörtlük ki 2. alacağın kocadada bir arıza mutlaka olacaktır , bazılarını hayat çok şımartmıştır ufacık bir zorlukta hemen boşanalım sanırım bu olgun olmamakla alakalı , bence o boş hayalerinizden vazgeçin gerçeği kabul edip bu evliliği yürütün çok hasas bir yapı sezinliyorum evlilikte olmaması gerek ,bence kendinize bir göz attın

açıkçası ben ortada net bir sorun göremedim. eşinizi baştan böyle alıştırmışsınız.bütün sorumluluğu üstünüze alıp yorulmuşsunuz. şimdide sızlanıyorsunuz....

ben kendi adıma kendimi hiç yormam.faturalar mı o da ne? market ihtiyaçlarını ağır olur taşıyamam die almam bile.marketin önünden geçerim ama almam eşimi ararım o halleder.erkekleri çok rahat bırakırsanız iyice salıyorlar maalesef...

kesin bir çözüm istiyorsanız işten ayrılın.bütün dertleriniz biter.eşinizde ayakkabı kıyafet alana kadar kirayı,faturaları mecbureeeeeeeeeeeen bile olsa halleder. sizde keyfinize bakar oğluşunuzla ilgilenirsiniz.eşiniz yeni duruma alışıncada işe başlarsınız. sonra temizlik dahil herşey ortak olur.

bence sizin sorununuz eşinizden ziyade yorgunluk.

okuduğunuz 11 sayfadan bunlarımı anladınız alkışlıyorum sizi
sorun ne sadece ev işi ne de tiny illede boşanacağım diyor
adam aldığı tüm maaşını kendine kıyafete harcıyor
adam hem konu sahibine hem çocuğuna karşı ilgisiz
sorumsuz
oda 4 4lük olmasını beklemiyor zaten
üzerindeki yükün hafiflemesini istiyor
ama siz başka bi yerinizle okudunuz herhalde konuyu

Bence siz keyfinize çok düşkünsünüz herşeyi de o yapamaz tüm sorumluluğu üzerine yıkamam. İşten çıkıp evde oturmak keyif değil bizde çaresizlik yaratır çünkü maddi anlamda buna ihtiyacımız var. Ben boş hayaller peşinde dolaşacak kadar ne hayalperestim nede cahilim. Kimsein evliliği ile ekndi evliliğimide karşılaştırmam. Sızlanmak ne demek? Yorumalrınızda kullandığınız kelimelere dikkat edin.

nedense boşanmasını istemiyorum bu adamı dize getirilebilinir , adamın çocukluğu fakirlik ve yoksulluk içinde geçmiş şimdi bunun acısını çıkarıyor , aile büyükleri çağrılıp soruna çözüm buluna bilinir hayır boşanmadan yana değilim ben positif bakıyorum bu adam düzelebilir

Siz 6.hissinize fazla kapılmaktan sayfaları takip edememişsiniz sanırım
Kendi 6.hissinize göre kimseyi tanımlamaya hakkınız yok

O zaman da çok mutsuz oluyor

bi adam çocukluğundaki fakirliğin acısını çıkartacak diye tüm maaşını har vurup harman savuramaz
1. evlisin
2. çocuğun var
sorumluluk sahibi değilsen evlenmeyeceksin arkadaş
tiny tüm evin yükünü çekmek zorunda değil ne maddi ne manevi
ozaman evliliğin ne anlamı kalıyorki
evlilik kısaca hayatı paylaşmak değil midir?
evet bu adam düzelebilir tiny elini eteğini çekerse düzelebilir ama oda bunu yapamam diyor.

O zaman da çok mutsuz oluyor

ee ii de tedavi olacak. yani hangi tedavi kolay ki?

azcık irada gösterecek.

mutsuzluk da bir histir ara sıra hissetmek lazım ki kıymetini bilsin diğer anların.

anacım senin kocan çok enteresan, egoları tavan yapacak diye evde çoluk çocuk borçtan kırılacak mı?

adamın piskolojik terapi görmesi şart halen düzelmiyorsa o vakit boşana bilir

Evliliginin ilk yillarinda kuzenim de esinin sorumsuzlugundan dolayi bunalimlara girmisti ve cok caresizdi. Aldigi maasiyla abuk subuk harcamalar yapar evin hic bir seyiyle ilgilenmezdi. Kuzenim aile buyuklerine durumunu anlatti en son. Araya aile buyukleri girince kuzenimden yana gelisti hersey ve esinin aldigi maasi kuzenime vermesini onerdiler. O gun bu gundur esi butun maasini kuzenime getirir, harcligini da kuzenimden alir.
Bu bir ornek. Evliligini hala kurtarmak istiyorsan son care olarak sozu gecen aile buyuklarinizden yardim alabilirsin.

adamın piskolojik terapi görmesi şart halen düzelmiyorsa o vakit boşana bilir

yani gerçekten bir sorun var adamda.. uzmanlar nasıl değerlendirir ki olayı??

ben küçükken kıyafet konusunda hep ötelendiğini düşündüm hep onun bunun kıyafetleriyle büyüyen bir devrin çocuğu gibi de çok kompleks yapmıştır dedim. ama adam üstüne basa basa demiş her istediğimi aldım diye.

Herkes bi alem
Nerdeyse giyinsin gezsin paşa, aldatmıyor denilecek

Giyinip gezme tek hedefiyse niye evlenmiş ?
Bizim bildiğimiz ebeveynler önce çocuğunu düşünmez mi ?
Eşi bu kadar çalışıp didiniyo diye suistimal etmesi normal mi ?
Biraz da ben biriktireyim, ev araba alalım ikimiz çalışıyoken diye düşünmesi gerekmez mi ?

Bunu bi kadın yapsa
Herkes sorumsuz, hiç fedakar değilsin derdi
Şimdi erkek yapınca 'sen alıştırmışsın' oluyo
Karşı tarafta iyi niyeti suistimal etmese, destek olsa şu an çok daha başka noktalarda olunurdu bence

Tiny, eşinin velisi değil
En başlar sabretmiş olabilir, şu an birikim tavan yapmış demek ki
Çok normal değil mi ? Yeri geliyor insan evladına bile tahammül edemiyor bu para bize gökten mi yağıyo diyor yani

Eş bunlar yani eşit.
Tek taraflı özveriyi hiç bi zaman adil bulamam..

Bazi kadinlar basimda koca olsun da camurdan olsun mantiginda

Kimisi bunlari dert eder,
kimisi dert etmez aksine boyle kocayi yuceltir,
evlilik tozpembe der

Ama dert eden kadin mutsuzsa ,
bir taraf bunlari sineye cekemiyorsa ortada bir sorun var demektir

O sorun cozulmedigi surece devam eden bir evlilik de ite kaka yurur,
yillar sonra da pismanliklar baslar

Es demek hayat arkadasligi demek...
Evlilik ne kadina ne de erkege yikilamaz
Bunlar su goturmez dogrulardir

Is este biter diye bosuna demiyoruz malesef ...
Cunku kadin mutluysa da mutsuzsa da elbet bir sebebi vardir..

Tiny
Bu 5 ay ayrıyken ne yaptı peki ?
Yine mi aynı harcamalara, umursamazlığa devam etti
Yoksa ara verdi de sen gelince mi başladı ?

Dun de yazdim
hadi desem ki bu adam tum bunlara ragmen esine cocuguna ilgili
o da yok

Ortak yapilan hicbir sey yok yani

Hersey kadinda
Ustune sorumsuzluk dizboyu

Ben eşimden dolayı bir sorun yaşıyorum evet ama çözümün bende olduğunu en son ihtimal olarak gördüğüm ''boşanma'' olduğunu da biliyorum. Bir insanı terk etmek, benim için son durumdur. Gerçektende tükenmeden bu noktayı koyamam çünkü benim bir oğlum var çünkü emeklerim var çünkü içimde ona dair birşeyler var hala. Yaşatabileceğimi düşünüyorum devam edebileceğimizi bu yüzden bu konuyu açtım. Eşimin bu alışkanlıklarından vazgeçmesini istiyorum sorumlu bir adam görmek istiyorum karşımda . Eşimin ailesi var ama yok herşeyi göz önünde bulundurarak ben anlamaya çalıştım ama eşim zaten kendi yapabileceklerin en mükemmelini yaptığını düşündüğü için ortada sorun olmadığını düşünüyor.

Kader eşim beni eşten öte görüyor ben yokken hiç birşeyden zevk almıyor o bana anlatmadan birşeyde almaz. Biz ayrıyken sadece bir atlet almış gördüğüm kadarı ile sorduğumda almam için sebep yoktu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…